Opublikowano 23 listopada 20204 l Przy Ludwigu dużo skorzystasz podbijając skilla np do 40 tak samo jak masz teraz siłę.
Opublikowano 23 listopada 20204 l Wiem, zauważyłem tak w 3/4 gry, że umiejętność podbijała ostrze o 5-6pkt, gdzie siła o 2-3. Właśnie pękł Ojciec Gascoigne za drugim podejściem. Jak juz bede mial skill i wytrz ok 40 to warto wtedy w te tajemne i zabarwienie krwi ładować? Czy to już na ng++
Opublikowano 23 listopada 20204 l Jak nie będziesz miał w co i będziesz się chciał pobawić to pewnie. Chociaż ja bym wtedy zrobił sobie już nową postać nastawioną pod inne zabawki.
Opublikowano 23 listopada 20204 l 50 to jest pierwszy soft cap Później bonusy są znikome Więc nie opłaca się rozwijać ponad 50Nie do końca...build pod arcane walisz do 99
Opublikowano 24 listopada 20204 l Od 2h się napierdalam Spoiler Z Ebrietas Kurde, no nie wiem, mam wrażenie, że już mam wszystko rozpykane, a mimo to gine i gine. OK, ostatnia próba na dziś. Ehh Edytowane 24 listopada 20204 l przez Ludwes
Opublikowano 24 listopada 20204 l Kusicie Pany, bo odstawiłem Bloodborna a tu flashbacki z Wietnamu wracają. Zacna giereczka, na długo będę pamiętał ile razy mi sprzedawała kopa między jajca i wyjaśniała, że "Pan tu nie stał"
Opublikowano 24 listopada 20204 l Od 2h się napierdalam Spoiler Z Ebrietas [emoji3] Kurde, no nie wiem, mam wrażenie, że już mam wszystko rozpykane, a mimo to gine i gine. OK, ostatnia próba na dziś. Ehh Ja:pokonałem ją za pierwszym albo drugim podejściem, kurczę nie pamiętam. Wiem, że dużo osób poleca trzymać się krótko i za plecy, ja trzymałem się na dystans. Grunt tu odczytać jej skoki jak się rzuca na nas i potem będzie spoko
Opublikowano 24 listopada 20204 l No właśnie, kurcze, wiem, ale po prostu zawsze znajdę jakiś sposób, by zginąć. Raz nawet zostało ostatnie 10 procent życia i się zaklinowalem, lol
Opublikowano 24 listopada 20204 l Nie przejmuj się. Ona i jeszcze jeden boss z dodatku to dwójka chyba najtrudniejszych. Nie licząc pieska w lochach. Na szczęście możesz spokojnie sobie do niej wrócić później.
Opublikowano 24 listopada 20204 l Oj nie, nie pójdę dalej, dopóki jej nie pokonam - nie ma odwrotu Tym bardziej, że ja już jestem po napisach końcowych i teraz sobie czyszczę opcjonalne lokacje i bossów, do których wcześniej nie udało mi się dotrzeć. Na koniec zostawiam sobie Spoiler Gehrmana. Spróbowałem już się z nim raz czy dwa i widzę, że łatwo go skontrowac, ale najpierw zajmę się resztą. W ogóle to czuję się trochę tak jakby to, co teraz robię, to był taki endgame. A tu jeszcze nawet lochów nie sprawdziłem - fajnie, fajna sprawa.
Opublikowano 25 listopada 20204 l A dodatek robiłeś? On jest trudniejszy niż podstawka, ale panie jakie tam można wyrwać bronie... Rakuyo
Opublikowano 25 listopada 20204 l @estel Nie, jeszcze nie, bo mam tylko podstawke i dodatek będę musiał dokupić cyfrowo. No i właśnie miałem pytać, tak na przyszłość już, czy ten dodatek Spoiler najlepiej zacząć przed rozmowa z Gehrmanem pod drzewem, bo w innym wypadku będę musiał w niego grać na New Game Plus, no i będzie trudniej po prostu, czy się nie przejmowac i normalnie zaczynać go po pokonaniu każdego bossa z podstawki? No chyba że na New Game Plus tez trzeba dojsc do pewnego miejsca w grze i trochę pograć, żeby móc aktywować dodatek?
Opublikowano 25 listopada 20204 l Jak skończysz podstawkę to z automatu zaczniesz NG+ więc jak chcesz robić teraz to polecam nawet przed Mergo sobie zacząć. Na NG+ tak samo musisz pchnąć grę do przodu aby móc wejść do dlc.
Opublikowano 25 listopada 20204 l Spoiler Najlepiej zagrać przed pokonaniem Gehrmana, bo na NG+ jest o wiele bardziej trudno. Sam przechodziłem na NG++ i Ludwiga z dwa tygodnie biłem, dopiero pokonaliśmy go z użytkownikiem wet_willy. I tak, żeby wejść do dodatku, musisz pokonać Pastor Amelię, otrzymać przedmiot od Posłańca w Śnie Tropiciela i dać się złapać Amygdali przed Katedrą.
Opublikowano 25 listopada 20204 l 8 minut temu, Rozi napisał: Ukryj zawartość Najlepiej zagrać przed pokonaniem Gehrmana, bo na NG+ jest o wiele bardziej trudno. Sam przechodziłem na NG++ i Ludwiga z dwa tygodnie biłem, dopiero pokonaliśmy go z użytkownikiem wet_willy. I tak, żeby wejść do dodatku, musisz pokonać Pastor Amelię, otrzymać przedmiot od Posłańca w Śnie Tropiciela i dać się złapać Amygdali przed Katedrą. Spoiler Skok poziomu trudności w Old Hunters między ng jest ogromny, u mnie Ludwig na ng+ (albo ng++, nie pamiętam po to było jakoś zaraz po premierze dlc) był ścianą, od której się odbiłem i zakończyłem swego czasu przygodę z dlc. Dopiero jak wróciłem po jakimś roku przed ng+ to byłem zdziwiony co tak łatwo, myślałem że znerfili całość w jakimś patchu
Opublikowano 25 listopada 20204 l Spoiler Ja dalej nie pokonałem Laurence'a XD Może na PS5 się uda tego debila załatwić. Już Sierota Kos był łatwiejszy, zabiłem sam, a i wielokrotnie pomagałem innym.
Opublikowano 25 listopada 20204 l Czyli ja grając już ng+:Najlepiej jak już będę pod koniec ng+ i wtedy zaczac dodatek? Np przed lub po Mergo? Bo poziom dodatku wyrównuje ng+ gry? Czyli na początku mojej gry w ng+ gdy mam powiedzmy 110lvl i pod koniec gdy mam np 140lvl poziom dodatku jest ten sam? Dobrze rozumiem? Skoro juz zaczalem ng+ to chyba lepiej troche podbic postac skoro i tak jest duzo trudniej w dlc... czy tak czy siak mam przesrane?
Opublikowano 25 listopada 20204 l jak jesteś już na NG+ to sobie wskocz w dodatek i sam sprawdź czy będzie Ci się ok grało jak nie to wrócisz później.
Opublikowano 25 listopada 20204 l Czekam jak prawdziwa na promke bf, może rzucą bo teraz 80zł samo dlc... trochę za dużo, zwłaszcza, że edycja goty 62zl kosztuje.
Opublikowano 25 listopada 20204 l Czesto jest za 42 zł w sklepiku cyfrowym. Taniej chyba jeszcze nie było i możliwe, że nie będzie.
Opublikowano 25 listopada 20204 l No 42 to spoko, pamietam taka cene ale wtedy nie sadzilem, ze w ogole podejme sie wyzwania i przejde BB. Mam nadzieje, ze wrzucą, bo jednak 80zł to przesada po takim czasie.