Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Mnie nawet kusiło odpalić anthem i wycalakować przed zamknięciem ale zdecydowałem się jednak skupić na tym co już zacząłem. Będę musiał spędzić resztę życia bez zagrania w tego mesjasza. Co do bloodborne teraz będę miał dylemat czy odpalić na PC jak człowiek czy jak pan Miyazaki przykazał.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 godziny temu, Mejm napisał(a):Jednak podejscie tych drugich nie afektuje w zaden sposob tych pierwszych, a w druga strone jak najbardziej. No ale czego sie nie robi dla swoiej cyfrowej delirki, grunt to dbac najpierw o siebie.Afektuje, bo przez te drugie czyli gaasy powstaje mniej tych pierwszych(single player), bo głupie korpo liczą na łatwe zyski z mikrotransakcji.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 godzinę temu, McDrive napisał(a):Afektuje, bo przez te drugie czyli gaasy powstaje mniej tych pierwszych(single player), bo głupie korpo liczą na łatwe zyski z mikrotransakcji.No jesli ktos kupil anthem w cyfrowym preorderze to tak. Ja wbilem swoja platyne za cale 20zl kupujac gre z drugiej reki, takze nie przylozylem sie do tego procederu.