Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Laurence nie dosc ze bije jak mlotem z cegiel to bonusowo wypluwa lawe na podloge jakby byl esportowcem w splatoona

Najgorszy jest

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

A to ja przez pierwsze 10 prób biegałem od tej pierwszej lampy jak debil pawel

Byłeś w tej ciemnej jaskini, co wyskakuje łowca z gutling gunem? Wszedłem tam, zacząłem się w pewnym momencie przed nim wycofywać w jej głąb, a tam taka niespodzianka, hehe

Opublikowano

Bossowie z dlc całkiem trudni, ale i tak są niczym przy tej yebanej studni doom

Opublikowano

Szkoda, że nie da się respeca zrobić, bo chciałbym innego buildu spróbować. Ale to przy następnym przejściu sobie sprawdzę, ogólnie fajnie, że w dlc jest trochę powrót do polowania, przynajmniej na początku + te bronie z dlc są zajebiste. Jak robi się r2+r2 beast cutterem to pięknie wygląda jak bestie są smagane i wgniatane w ziemię takim żelaznym biczem. No generalnie piękna gra, trochę się pospieszyłem z tymi słowami, że nie będzie to topka moich gier od FS.

4 minuty temu, Ludwes napisał(a):

A to ja przez pierwsze 10 prób biegałem od tej pierwszej lampy jak debil pawel

Byłeś w tej ciemnej jaskini, co wyskakuje łowca z gutling gunem? Wszedłem tam, zacząłem się w pewnym momencie przed nim wycofywać w jej głąb, a tam taka niespodzianka, hehe

Tak, ten moment z gutlingiem i potem bestią to był giga popierdolony. A żeby tam dojść jeszcze trzeba było te pierdolone pchły wyczyścić.

Ale że biegałeś od pierwszej lampy do Ludwiga to szanuję za upór xD

Opublikowano

W dniu 10.08.2026 o 18:25, messer33 napisał(a):

Kos, or some say Kosm.. nie no też mi nie siadł pierwszy

ufolek)

co się spotyka w lesie ale później to już obama

Jebac k#%*y sonowskie za zabicie bluepointa.

Nawet mi nie przypominaj tego blamażu Sony. [

Demon's Souls na PS3 to jedna z moich ukochanych gier na tę konsolę. Mam trzy wersje i w każdej zdobyte 100%.

Demon's Souls rimejk był natomiast moją pierwszą grą na PS5. Doskonała zabawa. Piękna grafika, klimat, kapitalna rozgrywka. yahoo

Również wpadła platinum

Podobnie jak wielu z was, liczyłem na tę przysłowiową bombę podczas targów. Wiecie – Bloodborne Remake. Byłoby POZAMIATANE, jak przy prezentacji GoW na E3 w 2016 roku.mog

Ech, co za ludzie. Ale takie czasy. Ja, jak i wielu forumowiczów, patrzymy często sercem na takie sprawy, a takie osoby, gdy widzą, że mikropłatności w Diable Czwartym i Asasynie zgarniają więcej niż świetny Absolum czy znakomity Cronos, idą po linii najmniejszego oporu. Korpo.gigabeta

Ja jestem za tym, żeby tworzyli nowe gry, a nie odgrzewali starocie, ale przyznam, że skoro już nie mieli w planach rimejku, to liczyłem chociaż na kombo: podstawka plus DLC, w 60 klatkach i z poprawioną grafiką.

Bloodborne to stylistyczne arcydzieło.

Wystarczyłoby.touche

Wybitna gra. A The Old Hunters to, obok takich dodatków jak Krew i Wino, Far Harbor oraz Przebudzenie do pierwszego Dragon Age, moje ulubione DLC.good2

Jak komuś mało Bloodborne, polecam całkiem niezły komiks.lapka

image.png

Edytowane przez Sylvan Wielki

Opublikowano

Ja robiłem Old Hunters na NG+2, jak pewnie większość, dlatego ten poziom trudności był taki świrnięty.

Odwieczny problem soulsów rozwiązany dopiero w Eldenie osobnym skalowaniem w DLC.

Opublikowano

Dla mnie Laurence był dużo trudniejszy niż Kos, co się nawkurwiałem wtedy na nim, to głowa mała. Pamiętam, że miał strasznie dużo HP i zabijał tymi atakami chyba na 2-3 hity. obama

Opublikowano

Jak się używa Beast Blood Pellet + Saw Cleaver + ognisty/pioruna papier to wszystko jest Easy Mode.

Opublikowano

Lawrence za pierwszym razem pyknąłem, a pamiętam ludzie sie wkurwiali. Za to sierota kos to ojjjj. Z 50 razy bankowo było.

Mimo wszystko w 60fps pewnie by każdy łatwiej przez grę przeleciał. Zresztą po latach z doświadczeniem po ich kolejnych grach to gra i tak już easy się wydawała i każdy boss max 2 razy.