Opublikowano środa o 09:045 dni Laurence nie dosc ze bije jak mlotem z cegiel to bonusowo wypluwa lawe na podloge jakby byl esportowcem w splatoonaNajgorszy jest
Opublikowano środa o 09:075 dni A to ja przez pierwsze 10 prób biegałem od tej pierwszej lampy jak debil Byłeś w tej ciemnej jaskini, co wyskakuje łowca z gutling gunem? Wszedłem tam, zacząłem się w pewnym momencie przed nim wycofywać w jej głąb, a tam taka niespodzianka, hehe
Opublikowano środa o 09:085 dni Bossowie z dlc całkiem trudni, ale i tak są niczym przy tej yebanej studni
Opublikowano środa o 09:115 dni Szkoda, że nie da się respeca zrobić, bo chciałbym innego buildu spróbować. Ale to przy następnym przejściu sobie sprawdzę, ogólnie fajnie, że w dlc jest trochę powrót do polowania, przynajmniej na początku + te bronie z dlc są zajebiste. Jak robi się r2+r2 beast cutterem to pięknie wygląda jak bestie są smagane i wgniatane w ziemię takim żelaznym biczem. No generalnie piękna gra, trochę się pospieszyłem z tymi słowami, że nie będzie to topka moich gier od FS. 4 minuty temu, Ludwes napisał(a):A to ja przez pierwsze 10 prób biegałem od tej pierwszej lampy jak debil Byłeś w tej ciemnej jaskini, co wyskakuje łowca z gutling gunem? Wszedłem tam, zacząłem się w pewnym momencie przed nim wycofywać w jej głąb, a tam taka niespodzianka, heheTak, ten moment z gutlingiem i potem bestią to był giga popierdolony. A żeby tam dojść jeszcze trzeba było te pierdolone pchły wyczyścić. Ale że biegałeś od pierwszej lampy do Ludwiga to szanuję za upór xD
Opublikowano środa o 10:315 dni W dniu 10.08.2026 o 18:25, messer33 napisał(a):Kos, or some say Kosm.. nie no też mi nie siadł pierwszyufolekco się spotyka w lesie ale później to już Jebac k#%*y sonowskie za zabicie bluepointa.Nawet mi nie przypominaj tego blamażu Sony. Demon's Souls na PS3 to jedna z moich ukochanych gier na tę konsolę. Mam trzy wersje i w każdej zdobyte 100%.Demon's Souls rimejk był natomiast moją pierwszą grą na PS5. Doskonała zabawa. Piękna grafika, klimat, kapitalna rozgrywka. Również wpadła Podobnie jak wielu z was, liczyłem na tę przysłowiową bombę podczas targów. Wiecie – Bloodborne Remake. Byłoby POZAMIATANE, jak przy prezentacji GoW na E3 w 2016 roku.Ech, co za ludzie. Ale takie czasy. Ja, jak i wielu forumowiczów, patrzymy często sercem na takie sprawy, a takie osoby, gdy widzą, że mikropłatności w Diable Czwartym i Asasynie zgarniają więcej niż świetny Absolum czy znakomity Cronos, idą po linii najmniejszego oporu. Korpo.Ja jestem za tym, żeby tworzyli nowe gry, a nie odgrzewali starocie, ale przyznam, że skoro już nie mieli w planach rimejku, to liczyłem chociaż na kombo: podstawka plus DLC, w 60 klatkach i z poprawioną grafiką.Bloodborne to stylistyczne arcydzieło.Wystarczyłoby.Wybitna gra. A The Old Hunters to, obok takich dodatków jak Krew i Wino, Far Harbor oraz Przebudzenie do pierwszego Dragon Age, moje ulubione DLC.Jak komuś mało Bloodborne, polecam całkiem niezły komiks. Edytowane środa o 10:455 dni przez Sylvan Wielki
Opublikowano środa o 10:545 dni Ja robiłem Old Hunters na NG+2, jak pewnie większość, dlatego ten poziom trudności był taki świrnięty.Odwieczny problem soulsów rozwiązany dopiero w Eldenie osobnym skalowaniem w DLC.
Opublikowano środa o 11:305 dni Dla mnie Laurence był dużo trudniejszy niż Kos, co się nawkurwiałem wtedy na nim, to głowa mała. Pamiętam, że miał strasznie dużo HP i zabijał tymi atakami chyba na 2-3 hity.
Opublikowano środa o 11:425 dni Jak się używa Beast Blood Pellet + Saw Cleaver + ognisty/pioruna papier to wszystko jest Easy Mode.
Opublikowano środa o 11:495 dni Lawrence za pierwszym razem pyknąłem, a pamiętam ludzie sie wkurwiali. Za to sierota kos to ojjjj. Z 50 razy bankowo było. Mimo wszystko w 60fps pewnie by każdy łatwiej przez grę przeleciał. Zresztą po latach z doświadczeniem po ich kolejnych grach to gra i tak już easy się wydawała i każdy boss max 2 razy.