Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Zrobiłem jak napisaliście, zakup Xbox One X dokonany. Czy polecacie jakieś perełki na One lub 360, które warto ograć? Całe życie w stajni Sony i znam oczywiście halo, gearsy czy forze, ale czy jest coś co mogło mi umknąć? Nie ufam tym listom "best xbox games"

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano
Teraz, Grześ napisał(a):

Zrobiłem jak napisaliście, zakup Xbox One X dokonany. Czy polecacie jakieś perełki na One lub 360, które warto ograć? Całe życie w stajni Sony i znam oczywiście halo, gearsy czy forze, ale czy jest coś co mogło mi umknąć? Nie ufam tym listom "best xbox games"

Sunset Overdrive jest fajny

Opublikowano

Ori.

Opublikowano

Powiedziałbym, że Cuphead, gdyby nie wyszedł gdzie indziej po latach.

Opublikowano

The Gunk mi się podobał, ale to na parę godzin raptem. Rare Replay jak lubisz retro :)

Opublikowano

No szczerze mówiąc to od dłuższego czasu xbox to raczej nie konsole, ktore wybiera się ze względu na jakąs dużą i unikalna bibliotekę gier ekskluzywnych.

Praktycznie wszystkie ciekawsze gry są dostępne nie tylko na PC ale czasami też na innych konsolach jak to Ori np., więc ciężko coś polecić

Opublikowano

Chyba że mówimy o wstecznej z Xboxa i Xboxa 360 to wtedy jest masa gier dostępnych aktualnie tylko w tym ekosystemie

Opublikowano

No tak, tam jest sporo dobrych gier tylko na Xboxa.

Opublikowano
6 godzin temu, Grześ napisał(a):

Ace Combat 6

Rare Replay

Lost Odyssey

Blue Dragon

Unreal Championship 2

Burnout Revenge

Crimson Skies

The Darkness

Black

Split/Second

Asura's Wrath

Kwestia jeszcze czy grasz na PC czy nie. Bo możesz jeszcze uwzględnić np. Morrowind, Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara, czy Halo Wars 1&2.

Opublikowano

Ninja Gaiden 2 w jedynej słusznej oryginalnej wersji też nie ograsz nigdzie indziej jeśli wykreślimy emulatory z listy, a WARTO.

Opublikowano

Dorzuciłbym jeszcze Halo Wars Definitive Edition i Halo Wars 2

Opublikowano

Jeszcze wspomnę, że kilka gier jest dostępnych za darmo, np. Crackdown 1 & 2, Too Human, Phantom Dust.

Opublikowano
1 godzinę temu, Grześ napisał(a):

@ASX @Figaro @Mejm @SlimShady @Yoshu dzięki chłopaki, myślałem że będzie tego więcej dunno

Nie no w ch#j więcej tego jest, jeśli tylko na PlayStation siedziałeś.

Z XONE - Dead Rising 3, RYSE Son of Rome, Quantum Break, Sunset Overdrive, reCore, State of Decay 1 i 2, ORI 1 i 2, Killer Instinct, no i oczywiście święta trójca Forza, HALO, Gearsy.

Z X360 jest tego jeszcze więcej - pierwsza FORZA HORIZON (najlepsza część), seria Project Gotham Racing, stare Gearsy, seria FABLE, Splinter Cell Conviction, Rockstar Table Tennis, CONDEMNED, Alan Wake (choć to po latach dostało remaster na PS4/5), seria CRACKDOWN (trójka to już XONE), pierwsze Saints Row, Ninja Gaiden 2, Ninja Blade i ogólnie od cholery ciekawej japońszczyzny z dawno zapomnianym "Only on XBOX 360" na okładce (jRPGi typu Blue Dragon czy The Lost Odyssey), jak na zdjęciu poniżej:

20220613_092223.jpg

Opublikowano

No ale N3 to chyba nie jest we wstecznej nie? Tak samo seria PGR. Do tego X360 potrzebny

Opublikowano

A to możliwe, bo w pewnym momencie faktycznie dokupiłem X360, żeby nie musieć się ograniczać D

Opublikowano

Kurde, jeden dzień użytkowania i już mnie wkurza ten system. Na początku 4K działało, teraz konsola włącza się tylko w 640x480 kekw

Próbowałem bawić się ustawieniami, po godzinie prób i oglądania tutoriali udało mi się ustawić 1440p@60 lub 1080p@120 i to jedyne sukcesy. Dosłownie wczoraj wieczorem 4K normalnie śmigało... Ustawienia telewizora są ok, bo PS5 na tym samym kablu, wejściu itd. śmiga elegancko w 4K@120. Czuję się jakbym kupił niezbyt dobrze działającego peceta

Opublikowano

Akurat ta niepełna wsteczna kompatybilność to największy ból. Ja już X360 kupować nie będę jako kolejnego sprzętu, ale np. w takiego Project Sylpheed chciałbym zagrać. Zostaje chyba tylko emulacja.

Opublikowano

Tylko ze emulacja og Xbox i 360 chyba jest na kiepskim poziomie na ten moment jeszcze