Opublikowano 2 grudnia 20159 l Keye strasznie leci w uja ostatnio. Nie zdziwię się jak strona przestanie istnieć, za jakiś czas. Edytowane 2 grudnia 20159 l przez chris85
Opublikowano 2 grudnia 20159 l A ultragames.pl ? Słyszałem ,że ok. Zamawiał ktoś ? 100 zł za 12msc to przyzwoita cena Edytowane 2 grudnia 20159 l przez BuRRRza
Opublikowano 2 grudnia 20159 l słuchawki od telefonu z mikrofonem beda dzialac z tym nowym padem? headset stereo odpada bo gram na audiofilskich słuchawkach i chciałbym mieć pod reka mikrofon jak najnizszym kosztem, żeby czasem sie w party odezwac
Opublikowano 2 grudnia 20159 l Ale te audiofilskie słuchawki masz podłączone też do pada czy bezpośrednio do konsoli albo do TV? Dwóch jacków do pada nie podłączysz, ale jeśli słuchawki są połączone z konsolą/TV to pytanie tylko czy mikrofon będzie działał, ale teoretycznie powinien. Nie masz takich słuchawek od telefonu na chacie żeby samemu sprawdzić?
Opublikowano 2 grudnia 20159 l Tylko pytanie czy mając dźwięk gry puszczony do słuchawek(np. przez tv) i wpinając dodatkowe z mikrofonem w pada usłyszy w tych pierwszych dźwięk rozmowy? Na 360 było to do ustawienia bez problemu - gdzie słyszymy rozmowę, na XO chyba już nie ma tej opcji. Edytowane 2 grudnia 20159 l przez Hum
Opublikowano 2 grudnia 20159 l Swoją drogą jest gdzieś mikser czatu? O ile dobrze pamiętam na 360 był. Można było ustawić głośność rozmów itd. Tutaj jakoś nie mogę tego znaleźć, a ludzi na grupie słyszę starsznie cicho, nawet przy headsecie podkręconym na maksa (tym smieciowym z zestawu). Na pewno ciszej niż na PS4, dla porównania.
Opublikowano 2 grudnia 20159 l Ale te audiofilskie słuchawki masz podłączone też do pada czy bezpośrednio do konsoli albo do TV? Dwóch jacków do pada nie podłączysz, ale jeśli słuchawki są połączone z konsolą/TV to pytanie tylko czy mikrofon będzie działał, ale teoretycznie powinien. Nie masz takich słuchawek od telefonu na chacie żeby samemu sprawdzić? dzwiek po hdmi do tv-audio out do głośników-słuchawki nie posiadam takowych
Opublikowano 2 grudnia 20159 l Autor wrzucam kod na 2 tygodnie golda RJVH2-8P4X9-23CYM-4Y7M6-6F4YK i na Rainbow Six Vegas (jest już dostępny we wstecznej kompatybilnosci na XONE) VGMDQ-9PY3K-XMJRK-7V4M6-YC7TZ tylko dajcie znać jak ktoś zużyje Edytowane 2 grudnia 20159 l przez MaZZeo
Opublikowano 2 grudnia 20159 l Ale te audiofilskie słuchawki masz podłączone też do pada czy bezpośrednio do konsoli albo do TV? Dwóch jacków do pada nie podłączysz, ale jeśli słuchawki są połączone z konsolą/TV to pytanie tylko czy mikrofon będzie działał, ale teoretycznie powinien. Nie masz takich słuchawek od telefonu na chacie żeby samemu sprawdzić? dzwiek po hdmi do tv-audio out do głośników-słuchawki nie posiadam takowych Bym ci sprawdził, ale nie mam nowego pada.
Opublikowano 2 grudnia 20159 l wrzucam kod na 2 tygodnie golda RJVH2-8P4X9-23CYM-4Y7M6-6F4YK i na Rainbow Six Vegas (jest już dostępny we wstecznej kompatybilnosci na XONE) VGMDQ-9PY3K-XMJRK-7V4M6-YC7TZ tylko dajcie znać jak ktoś zużyje Wziąłem kod na Rainbow Six.
Opublikowano 3 grudnia 20159 l wrzucam kod na 2 tygodnie golda RJVH2-8P4X9-23CYM-4Y7M6-6F4YK i na Rainbow Six Vegas (jest już dostępny we wstecznej kompatybilnosci na XONE) VGMDQ-9PY3K-XMJRK-7V4M6-YC7TZ tylko dajcie znać jak ktoś zużyje Wziąłem golda.
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Jest już Wiedźmin 2 i Alan Wake na liście wstecznej kompatybilności na X1 ? Skorzystam z okazji i również spytam o gry ekskluzywne z 360, które zostały wydane w nowym sprzęcie ? Pytam, bo niedługo zakupie Xa i chce ograć wszystkie zaległości na jednym sprzęcie, czy to z 360, czy odświeżone wersje. Wiedzialem ! http://m.ppe.pl/news/40410/wiedzmin-2-zabojcy-krolow-oficjalnie-zadebiutuje-na-xbox-one.html
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Nie kumam why z miejsca nie dali Alana wake, przecież to jedna z The Best game na X360...
Opublikowano 4 grudnia 20159 l No to fakt, miło, że dostało się wszystkie części Gearsów, teraz czeka na Reach
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Owszem, fajnie że będzie w BC, ale mimo, że nie podoba mi się fakt, ze teraz się wszystko remasteruje na potęgę to akurat Reach zasługuje na taki treatment.