Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

nosz kurcze z jednej strony far cry 4 z drugiej dragon age .... każda z tych gier może starczyć na miesiąc grania a tu obie razem wychodzą :D

• Odpowiedzi 765
  • Wyświetleń 88 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gralem w WD (niestety) jak i FC4 (niestety x2) i te gry roznia sie miedzy soba tylko settingiem, nawet ikonki na mapie sa takie same. Znajdzki i misje poboczne sa o dupe rozbic bo nic nie daja, a taki

• Mapa     

• Pstryk:        I spadam grać.    

Opublikowano

Ja też już gram, jak na razie wrażenia pozytywne, choć widać wyraźnie, że to silnik z past genów, choć nie zrozumcie mnie źle, tekstury są ostre jak żyleta, zasięg widzenia gigantyczny, animacja płynna, system przyklejania do osłon świetny, ale to ten sam Far Cry co w części 3ciej. Czy to źle? Na pewno nie. Najważniejsze jest to, że ten świat jeszcze w większym stopniu żyje, jakie było moje zaskoczenie gdy przy wcześniej zastrzelony strażniku zobaczyłem sępa :) który już dobiera się do jego truchła. Dodam tylko że animacje zwierząt są świetne i pierwszy raz od GTAV mam tak ogromne wrażenie żywego świata.

Edytowane przez Xymek

Opublikowano

emtebe a jak jest z ekwipunkiem. zbieramy skory itp ze zwierzat zeby miec wiekszy i lepszy plecak? i rozwijanie arsenalu broni jak wyglada?

Zbieramy skóry, ulepszamy przedmioty, podobnie jak to miało miejsce w poprzedniej części. Przy zakupie arsenału można od razu dobrać dodatki (lunety, celowniki itp.), ale z tego co widzę, trzeba je pierw odblokować albo jakoś zdobyć/wytworzyć, bo nie wszystko jest dostępne od razu. Można tez wybrać malowanie arsenału.

Opublikowano

A jak Soundtrack i jak się strzela?

emtebe a jak jest z ekwipunkiem. zbieramy skory itp ze zwierzat zeby miec wiekszy i lepszy plecak? i rozwijanie arsenalu broni jak wyglada?

Zbieramy skóry, ulepszamy przedmioty, podobnie jak to miało miejsce w poprzedniej części. Przy zakupie arsenału można od razu dobrać dodatki (lunety, celowniki itp.), ale z tego co widzę, trzeba je pierw odblokować albo jakoś zdobyć/wytworzyć, bo nie wszystko jest dostępne od razu. Można tez wybrać malowanie arsenału.

Daj nam jakiegos screena ładnego

Opublikowano

nosz kurcze z jednej strony far cry 4 z drugiej dragon age .... każda z tych gier może starczyć na miesiąc grania a tu obie razem wychodzą :D

Imo zawsze wybor powinen padac na RPG a nie FPS, nawet jesli obie gry sa rownie zayebiste. Ja na szczescie bede mial obie :whistling:

Opublikowano

Obejrzałem trochę filmików i nakręciłem się bardziej niż myślałem. Ten klimat mnie urzeka, uwielbiam takie lokacje, a jeszcze czytając o jego żyjącej faunie, grzech nie zagrać. Kupię jak trochę stanieje, chyba że nie wytrzymam do tego czasu :/

Opublikowano

niektóre screeny wyglądają bardzo fajnie

lwnIqeH.jpg

Exfnozj.jpg

czuć w końcu graficznie next gena w tej produkcji?

Opublikowano

zayebiscie. widze ze ubi nic nie zepsulo, zostali przy formacie ktory sie sprawdzil i moze nawet troche go usprawnili. jestem szczesliwy i czekam do poniedzialku  :sexkonik:

Opublikowano

Prowadząc pojazd można włączyć autopilota. Wciskamy L3 i pojazd sam trzyma się drogi i jedzie dalej, a my podczas tego możemy strzelać do wrogów. Można też bez autopilota strzelać, ale wtedy trzeba opanować sterowanie na dwie gałki ;) Autopilot może być też wykorzystany, gdy na mapie zaznaczymy sobie cel podróży. Wtedy pojazd jedzie samodzielnie do wyznaczonego miejsca.

Opublikowano

a wpadają normalnie trofki/acziwmenty za przejscie gry w 15 minut czy to tylko pic na wode? w którymś codzie była podobna akcja chyba w mw2 na początku gry można było w pewnym momencie kropnąć głównego złego xd juz pomijam rpgi

Opublikowano

Fajna jest zmiana pory dnia. Kyrat po zmroku lub nocą daje rade. Można też zrobić myk jak w Watch Dogs. Położyć się na łóżku i na zegarku, który mamy na ręce można wybrać godzinę o której zadzwoni budzik.

Opublikowano

a jest zdobywanie punktów orientacyjnych w celu odsłonięcia mapy jak w assasynach watch dogsach i the crew?

Opublikowano

Ubi ma troche dziwne poczucie humoru

i jeszcze multi

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

a jest zdobywanie punktów orientacyjnych w celu odsłonięcia mapy jak w assasynach watch dogsach i the crew?

Tak, jest.

Edytor map całkiem spoko.

HRpKmuB.jpg

Lotnia też.

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Patrzcie co znalazłem:

ZH6joYg.jpg

Latanie tym i podziwianie widoków z góry jest genialne.

Opublikowano

Oprócz ochów i achów czekam na opinie czy to nie zwykły mission pack w górach.

Opublikowano

betonowe 30fps na PS4 jakby co

Opublikowano

Helikopterek nazywa się Brzęczyk a widoki są zacne:

Jak widać za wysoko nie da się polecieć, bo włącza się alarm bezpieczeństwa. Aczkolwiek nie próbowałem lecieć wyżej i patrzeć co się stanie.

Opublikowano

Ja jak na razie jestem kupiony, Ubi zaskoczyło. Wszystko w tej grze jest dopracowane, i choć jest to w sumie Far Cry 3 w Indiach to i tak warto.