Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

W FC3 zrobilem to na jednym gosciu. Moze w czworce cos zmienili i musi to byc 15 roznych przeciwnikow.

• Odpowiedzi 765
  • Wyświetleń 88 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gralem w WD (niestety) jak i FC4 (niestety x2) i te gry roznia sie miedzy soba tylko settingiem, nawet ikonki na mapie sa takie same. Znajdzki i misje poboczne sa o dupe rozbic bo nic nie daja, a taki

• Mapa     

• Pstryk:        I spadam grać.    

Opublikowano

Ktoś chętny na wykręcenie trofików coopowych? Aem_PL

Opublikowano

Dobra zacząłem w końcu grać (jakie to piękne). W związku z tym mam pytanko. Czy są jakieś misje tak trudne, że bez coopa się nie obejdzie? Mówimy tu o trybie trudnošci normal i baaaardzo średnim skilu do fps.

Opublikowano

Misje nie, ale twierdze mogą być problematyczne, bo przeważnie jest tam dwóch opancerzonych typów, ok. 5-6 zwykłych w tym 2 snajperów obok moździerzy, no i jak włączysz alarm to potrafią przylecieć 3 helki, i dopóki ich nie zniszczysz nie przejmiesz twierdzy(jedna przeważnie lata i Cie ostrzeliwuje, reszta przeważnie zrzuca posiłki).

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie ma. A nawet gdyby były, to i tak nikt by Ci nie pomógł, bo kampanii się nie da grać w coop'ie ;)

EDIT: Tak jak napisał suteq, jedynie opcjonalne twierdze mogą sprawić kłopot.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

A te twierdze można z tego co widzę grać w coopie? No i widziałem info, że można je osłabiać podczas postępów w kampanii, ocb?

Opublikowano

Tak, twierdze można grać w coopie, znacznie łatwiej wtedy. No i jak będziesz robił fabułę to będą komunikaty, że może warto byłoby przejąć twierdzę bo jest znacznie słabsza. Wiesz, jak będziesz rozwijał fabułę to Twoje wpływy będą się zwiększać, a wrogów zmniejszać, mniejszy opór=słabsze fortece.

No i im dalej w fabule tym lepsze zabawki będziesz miał. ;)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ahja. Jak będzie info, że jest słabsza to lecieć na spedzie i to wykorzystać czy utrzyma się to ?

Opublikowano

Utrzyma się także nie trzeba się spieszyć.

Generalnie to są komunikaty, że warto przejąć bo wtedy powiększysz swoje wpływy przez co nie będzie wrogich patroli w danym obszarze.

Opublikowano

Balon grales w FC3?

Grałem ale średnio mi się podobał, głównie przez tragicznie chodzącą wersję na PS3, jak zobaczyłem wersję z PC to totalnie mi się odechciało grać, poprostu ta gra nie nadawała się już na takie stare sprzęty. No i najważniejsza sprawa. Uwielbiam góry, wysokości oraz śnieg więc klimat i setting idealnie mi podpasował w tej części.

Opublikowano

Balon może co op w święta sam też zaczynam w fc4 grać

Nie ma sprawy :)

Opublikowano

Ma ktoś jeden klucz do Kyratu? Chciałbym sprawdzic demo, z gory dzieki.

Opublikowano

Różnica jest ogromna. Wczoraj grałem w FC4 na PS4 i na PS3 wycięli sporo smaczków i detali. Widać to na przykładzie krajobrazów. Nowe konsolki świetnie generują góry z oddali, masę efektów cząsteczkowych, wystarczy popatrzeć sobie na futra zwierząt. FC4 na PS3 wygląda prawie jak FC3 - zaś wersja next-genowa odpowiada najwyższym ustawieniom z PC. Giera serio została doyebana na mocniejszych sprzętach.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

chce ktoś dziś pomóc przy uwalnianiu strażnic?

tylko z czymś do gadania, jak coś PM

Opublikowano

Gram na razie początek, są w tej grze zmienne warunki pogodowe typu deszcz?

W grze nie ma deszczu :/ Rozwiazanie tym bardziej dziwne, ze w FC3 deszcz byl.

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

do usuniecia

Edytowane przez Fanek