Skocz do zawartości

Ratchet and Clank Redux

Featured Replies

Opublikowano

Fajnie by było gdyby przywrócili też dawny poziom trudności.

• Odpowiedzi 715
  • Wyświetleń 123,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest też gameplay:  

• Pierwszy Ratchet był na 12 godzin a tu mają być nowe planety, bossowie itp. Nie widzę możliwości by gra miała 6 godzin.   Przy okazji, nowe screeny:            

• Ale dlaczego? Ja też jestem fanem oryginału (który ogrywałem na premierę za czasów PS2) a sam będę grał w PL. Uważam, że takie kreskówkowe tytuły nadają się idealnie pod dubbing. A czy Madagskar i Ep

Opublikowano

masakra co znaczy ponad dekada w grafice xD

Opublikowano

Przepięknie to wygląda :banderas:

Opublikowano

w zestawieniu z ps2 robi wrażenie, ale skok po ps3 nie jest taki znowu duży (od 1:40) :reggie:

Opublikowano

Crank in Time oficjalnie ostatnim dobrym Ratchetem w 60 fps.  :reggie:

Opublikowano

Ostatni pełnoprawny Ratchet w którego grałem, potem zmienili design na cukierkowy i seria podupadła :/

Nowy R&C to zakup prawdopodobnie day one, ale to ciągle nie to samo co wcześniej.

Opublikowano

Przy tej grafie 60 klatek powinno latać bez problemów.

Opublikowano

no grafa taka brzydka, ze nikt sie nie kapnal, ze wszystko do 28sekundy w tym trailerze to fragmenty z filmu, a nie z gry, to co z gry zaczyna sie dopiero po 28sekundzie :P

Opublikowano

no grafa taka brzydka, ze nikt sie nie kapnal, ze wszystko do 28sekundy w tym trailerze to fragmenty z filmu, a nie z gry, to co z gry zaczyna sie dopiero po 28sekundzie :P

Grafika jest ładna, ale i tak powinno to latać w 60 klatkach, aż takich wodotrysków tu nie widzę. Też się tłumaczą że 30 klatek wystarczy dla takiego typu gry? Na pewno będzie to bardzo spoko gra (uwielbiam Ratcheta), ale wersja w 30 fpsach mnie nie przekonuje.

Opublikowano

Masakrator wraca :) uwielbiam tą serię, tools of destruction robił konkretne wrażeńie swojego czasu na ps3 a tutaj widzę, że będzie podobnie. Jeszcze 2 lata temu zaliczałem dodatkowo remake na ps3 więc pamiętam te lokacje. Przepaść ogromna a w dniu premiery będziemy mieli pixara :)

Opublikowano

świetnie sie prezentuje, oby było jak najbardziej zroznicowanego gameplayu / lokacji zeby nie znudzilo sie ciaglym strzelaniem i zbieraniem srubek

Opublikowano

Gra wygląda przepięknie. Fantastyczna informacja z rana, ale chyba wolałbym zobaczyć to wszystko na konferencji. :)

Opublikowano

floTtJe.pngimage_ratchet_clank-28510-3254_0004.jpg10676311_10152996838483995_4038198369872

Takie rimejki to ja rozumiem. Idealne dla osób, które będą grały pierwszy raz :)

Opublikowano

świetnie sie prezentuje, oby było jak najbardziej zroznicowanego gameplayu / lokacji zeby nie znudzilo sie ciaglym strzelaniem i zbieraniem srubek

Nie gralo sie w jedynke co nie?

Opublikowano
  • Autor

Gra wygląda przepięknie. Fantastyczna informacja z rana, ale chyba wolałbym zobaczyć to wszystko na konferencji. :)

A co to za różnica?

Opublikowano

Nie ma co jaram się, jeszcze jakby wskrzesić Jaka w takiej next gen formie to mmm :banderas:

Opublikowano

No i taki remake to ja rozumiem. Nie miałem przyjemności zagrać w pierwszą część, więc myślę że się nie rozczaruje tą wersją :good2:

A ja chcę rimejk Crasha  :banderas:

Edytowane przez Malibu

Opublikowano

Robi wrażenie. Na pewno sie zainteresuje tytułem, gdy juz ogram, co zamierzam. Crasha tez by mogli  :pechowiec:

PS jeszcze trochę i będę musiał dokupić półkę następną na backlog do ogrania, jak tak będę dalej kupował tylko. Co ja Ping?

Opublikowano

Fantastycznie się ta pozycja prezentuje. Takie reedycje to ja rozumiem, a nie wypuszczenie rok po premierze gry usprawnionej głównie o wyższą rozdzielczość + opcjonalny mniej, bądź bardziej ciekawy bonus, ale w cenie jak za nowość.
Osobiście uwielbiam tę serię. Trzecia odsłona - Up Your Arsenal, jest jedną z moich ulubionych gier. Także wersje na PS Trzy zachwycały i bawiły godnie naście godzin. Biorę na premierę. W tym wypadku nie ma mowy o oszukanych pokazach, tonach łatek, niezliczonych ilości paczy (w tym na "dzień dobry"). Jeżeli się sprzeda, może o J&D pomyślą.