Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rise of the Tomb Raider

Featured Replies

Opublikowano

:notsure:

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 159,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem trochę w nową Lare i jestem gierką zauroczony! Na wstępie napiszę od razu, że to obok wiedźmina 3 najlepsza gra w jaką grałem tego roku.    Już sam początek przygody urywa cztery litery prz

• Jezu, ta nadzieja xbotów, tylko żeby nie wyszło na ps4, może kiedyś na peceta, ale byle nie na soniaczu! Pomaganie w developingu może oznaczać wiele rzeczy.

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Bardzo fajna okładka.     PS. Kasias, weź swój ból 4 liter poskładaj jak origami i przenieś się gdzieś, gdzie kogokolwiek będzie to obchodziło.

Opublikowano

Podoba mnie setting. 

Opublikowano

To samo co w jedynce tylko zimą. 

Opublikowano

To samo co w jedynce tylko zimą. 

Raczej. Pewnie skończy się na rozwinięciu silnika w oczoje.bne efekty which is a good thing. Powiekszeniu lokacji wich is also a good thing i mam nadzieje zwiekszeniu znaczenia survivalu which would be awesome. 

Opublikowano

To tam w "jedynce" był jakiś survival? xD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

dla niektorych w tlou to survival bo mozna sameu apteczki zrobic xD 

Opublikowano

To obadaj ostatni poziom trudnosci w TloU a w TR. TR to jedynie fakt, ze zycie spada szybciej, ot caly survival i nic nie znaczace drzewko umiejetnosci. To juz Techland milion razy lepiej sobie z tym poradzil.

Ostatni TR to zwykla gra akcji, gdzie mocno srednio zapadly mi miejscowki.

Opublikowano

Kobik widze ze czujnik trollingu ostatnio szwankuje

Opublikowano

To tam w "jedynce" był jakiś survival? xD

Dlatego pisze, że liczę na to, że ten aspekt będzie dla CD ważniejszy w Rise niż w reebocie, gdzie praktycznie po zapowiedziach został wyrzucony do kosza.

Opublikowano

dla niektorych w tlou to survival bo mozna sameu apteczki zrobic xD

Od razu widać że nie grałeś. Grounded w tlou to hardkor w najczystszej postaci, zero surowców i praktycznie ciągłe skradnie i omijanie potyczek. Lara nawet obok nie stoi, ze swoim śmiesznym hardem.
Opublikowano
  • Autor

To co było to było. Poczekamy co zaserwuje w tej kwestii Rise of TR, to będziemy porównywać z Uncharted 4 bo The Last of US to jest w ogóle jest inna półka w innej bibliotece na innym kontynencie. 

Opublikowano

Ale Tomb Raider chce byc czyms pomiedzy Uncharted a The Last of Us. Pod wieloma wzgledami mu sie to udaje, ale surwiealu nie ma.

Opublikowano

Nie pokazano anu sekundy gameplayu, a widze ze niektorzy juz wiedza ze gra bedzie (pipi)owa xDDD

Reboot mi sie bardzo podobal, a jak widze ten zimowy setting to mam mokro  :fsg: Must have na 2015r.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Właśnie ogrywam po raz 3 (chyba) ostatnią Larę i naprawdę jeżeli te część będzie lepsza, to możemy dostać jedną z najlepszych gier tego roku. 

Pozostaje czekać i zaopatrzyć się w łana ;]

Opublikowano

Ja też ogrywam ponownie TR, tyle, że na PS4, zremasterowaną edycję i zachwycam się jeszcze bardziej niż to miało miejsce na PS3.

XOne już czeka by wreszcie wyjąć płytę z Forzą i załadować nadchodzącego Tomb Raidera :) Oby do premiery, kupuję od razu.

Opublikowano

10606363_1544567899131406_75033308313913

chyba pierwszy screen, jakość facebookowa

Opublikowano

Screeny sa w cover story z GI. Pod filmikiem w spoilerze.

kanuvr.jpg

maijv5.jpg

10xzk83.jpg

24d25oy.jpg

9fwhup.jpg

fc08z8.jpg

ifd568.jpg

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Naaaaajs :)

Opublikowano

Ten brunet z broda za Lara na jednym screenie to Jonas. Troche niepodobny do tego z 2013 roku :P

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

:banderas: jaranko, szykuje sie mocna pozycja