Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 228,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xd

• A mi jakby ktoś w 1998 roku powiedział, że 23 lata później Tekken nie będzie wyznaczał jakości grafy w bijatykach, dorzucą jakieś posrane rage arty, nawalą bezpłciowych pokemonów a muzyka będzie ssać

Opublikowano

Szkoda, że Lawem praktycznie żadnych nowych ciosów nie pokazali, chyba że przeoczyłem.

Za to Kazumi wydaje się być bardzo ciekawą postacią a niektóre jej 2,3-hitowe stringi to wariacje od całego klanu Mishimów.

Opublikowano
  • Autor

Marshall Law  :banderas:  Dziki za walki.

P.S

Trzymam kciuki, za poprawnie napisany klucz sieciowy. 

P.SS

Jak sie sprawują walki online w SFV ???

Edytowane przez iMEVEK

Opublikowano

Oglądanie czterech elektryków wsadzanych pod rząd w jednym juggle'u chyba nigdy mi się nie znudzi.
W ogóle to combo: EWGF, TGF, EWGF, kolanko, EWGF to jakiś kosmos. Kroi ogromną część paska, ale żeby to wyczesać to chyba trzeba być kosmitą :mog:

Edytowane przez columbo

Opublikowano

Oglądanie czterech elektryków wsadzanych pod rząd w jednym juggle'u chyba nigdy mi się nie znudzi.

W ogóle to combo: EWGF, TGF, EWGF, kolanko, EWGF to jakiś kosmos. Kroi ogromną część paska, ale żeby to wyczesać to chyba trzeba być kosmitą :mog:

Jak to zobaczyłem u Henia to mi rura zmiękła i już wiedziałem, że będzie warto oglądać to 4 godziny.

Opublikowano
  • Autor

Jak to zobaczyłem u Henia to mi rura zmiękła i już wiedziałem, że będzie warto oglądać to 4 godziny.

Ktora minuta ?

Opublikowano

Plotki mówią o premierze nawet w 2017... z czym oni zwlekają

Opublikowano

Dodadzą postacie nowe i rozbudowany system kredytów oraz dużo dodatków urozmaicających i koloryzujących grę!

Opublikowano

Bo Namco to nie Capcom by wydac 1/4 gry.

Czekam na krola bo mi ten SFV jak narazie bokiem wyszedl.

Namco jakby nie bylo potrafi gre ladnie wydac juz napremiere bez zbednych DLC i propaganda dossacie sobie reszte gry pozniej, no tego to jeszcze nie bylo.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Ktora minuta ?

Np 4:44.

Opublikowano

Robią wersję na PC. Tru story.

Edytowane przez Shankor

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

no pieknie by bylo, bo placic podwojnie za konsolowa jakosc (czyli dropy, niska rozdzialke, itp) i specjalnie oplacac abonament zeby pograc po sieci to srednio mi sie widzi.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Odpaliłem ten filmik wyżej i... ta muzyka, dźwięki, ciosy, postacie - za dużo od czasów dark resurection się nie zmieniło.

A Tekken na PC jest pewniakiem - już ktoś kiedyś zacytował typa, który mówił, że teraz robi im się gierkę łatwo na wszystkie platformy i nie wyklucza tu wersji pc.

Opublikowano

8:07, 14:37 i 17:37, ale ogólnie polecam całość :rotfl:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

8:07, 14:37 i 17:37, ale ogólnie polecam całość :rotfl:

Reżyserowane jak wszystko w ameryce. Namco zapłaciło żeby hajp był. Smutne RIP TEKKEN [*][*][*]

Opublikowano

No wiem, że się porkchop zachowuje jak małpa, ale jest bekowo.

jezus jaka dobra jest ta gra, chyba nie doczekam do premiery [*]

• 2 miesiące temu...