Opublikowano 6 lutego 20178 l Czy enemy finder dla Kazumy można zdobyć tylko w quescie z Miaracle Johnsonem? Muszę nabić trochę kasy na shakedownach a szukanie ich bez tego itemu to pain in the ass. Tak tylko przez ten quest Ja mam pytanie co do wszystkich części do samochodzików, brakuje mi pięciu i nie wiem już gdzie mogę resztę wyhaczyć. W sklepiku przy samym torze mam już wszystko wykupione. http://www.khhsubs.com/rggzero/pocketcircuit.html
Opublikowano 7 lutego 20178 l No ja tez po raz pierwszy mam stycznosc z Yakuza, fabularnie, mimo ze jestem na poczatku spodziewalem sie zupelnie czegos innego! Jasne - poki co przechodze chyba jakis dlugi tutorial, wraz z przedstawieniem rodzin, ktorych po 5 minutach nie pamietasz i ich problemow, o ktorych po 5 minutach zapominasz. Nie powiem - czasami tez pojawia sie usmiech politowania - jak np. przy scenie glownego bohater z przyrodnim ojcem i bratem, ktorzy podziwiali ojca "za samochod, uklony innych na ulicy" a teraz zabrania zostac im Yakuza xD Gra zas nadrabia mocno gameplayem - style walki, sposoby wykanczania przeciwnikow (brutalnosc czuc podczas wyprowadzania kazdego ciosu), akcji jak z filmu z Jackie Chanem, wiec pomimo slabszego warto troche czasu poswieciec ! Edytowane 7 lutego 20178 l przez easye
Opublikowano 7 lutego 20178 l nie lubie tez sie utozsamiac z bohaterem debilem - a tu od poczatku mam wrazenie, ze glowny bohater jest cwiercmozgiem. Jasne moze sie czepiam, bo przeciez chlop w Yakuzie byl tylko od jednego, ale jak non stop napotykam na takie momenty: -odejde z Yakuzy-odejdę i wszystko naprawie-o nie! jednak pozwolili mi odejść, ale teraz gdy nie jestem juz Yakuza nie moge wtrącać w ich sprawy-nie pozostalo nic innego niz kleknąć na deszczu i płakać. to mi rece opadaja. Ja wiem ze to jest japonszczyzna, wiem,ze to sa inne klimaty, ale sposob w jaki startujemy jaki startujemy z historia jak dla mnie moze ekscytowac tylko 7dmio latkow. Edytowane 7 lutego 20178 l przez easye
Opublikowano 7 lutego 20178 l A to dopiero pierwszy chapter, nie moge sie doczekac dalszego sprawozdania, tyle dobra przede mna jeszcze w tym temacie.
Opublikowano 7 lutego 20178 l easye to nie jest gra dla ciebie od razu mówię. Jak ta yakuza cię fabularnie dziwi to byś przy rozdziałach z haruką w yakuza 5 chyba wylewu dostał :) Tutaj trzeba głupotki jak w anime traktować z przymrużeniem oka. Ta gra ma świetną fabułę jak każda yakuza ale ze specyficznym japońskim posmakiem. Albo się to lubi albo nie . BTW: quest z panią co przepowiada przyszłość. Dialog o jego karierze albo dzieciach. Bezcenne ale zrozumieją całość tylko ci co grali w yakuza 4 i 5 . Edytowane 7 lutego 20178 l przez blantman
Opublikowano 7 lutego 20178 l nie lubie tez sie utozsamiac z bohaterem debilem - a tu od poczatku mam wrazenie, ze glowny bohater jest cwiercmozgiem. -odejde z Yakuzy -odejdę i wszystko naprawie -o nie! jednak pozwolili mi odejść, ale teraz gdy nie jestem juz Yakuza nie moge wtrącać w ich sprawy -nie pozostalo nic innego niz kleknąć na deszczu i płakać. ja wiem ze to jest jponszczyzna, wiem,ze to sa inne klimaty, ale sposob w jaki startujemy z historia jak dla mnie moze ekscytowac tylko 7dmiolatkow. To nie jest gra dla Ciebie. Lepiej by było, jak byś zagrał w Sleeping Dogs albo GTA V.
Opublikowano 7 lutego 20178 l Wszelkie rzeczy typu zegarki, talerze należy sprzedawać w lombardzie, czy mają one inne zastosowanie?
Opublikowano 7 lutego 20178 l No macie racje, po prostu dla mnie tutaj ich zachowania przy tematyce sa zbytnio infantylne, ale gameplay daje mocno rade, wiec przymykam na to oko!
Opublikowano 7 lutego 20178 l Wszelkie rzeczy typu zegarki, talerze należy sprzedawać w lombardzie, czy mają one inne zastosowanie? Mozesz smialo sprzedawac.
Opublikowano 7 lutego 20178 l ale na (pipi) sie czepiasz ? Wyrazilem tylko swoja opinie, szczegolnie ze nie raz slyszalem Yakuza>GTA i nie chodziło tu wcale o gameplay. Edytowane 7 lutego 20178 l przez easye
Opublikowano 7 lutego 20178 l GTA to można porównywać do RDR albo Bully. Yakuza to jest trochę inna gra. W każdym bądź razie wczoraj pomiędzy 2 a 3 chapterem miałem równo 50 minut filmików No, ale wejście Majimy Goro to małe mistrzostwo świata. I nowa mapka, tyle nowych możliwości
Opublikowano 7 lutego 20178 l no nowa mapka, postac (i to jaka) mialem lekko kopare na podłodze (myslalem ze ten typek to czarny charakter xd)
Opublikowano 7 lutego 20178 l Musi być to ciekawe doświadczenie dla nowych w temacie yakuzy. Ja jak tylko zobaczyłem goro od razu uśmiech szeroki:)
Opublikowano 7 lutego 20178 l Pisalem to juz na pewno ale bardzo chetnie powtorze, scenka wejscia Goro to jedna z najlepszych scenek jakie ogladalem, a jak ktos jest fanem serii to uczucie jeszcze bardziej bylo spotegowane. A porownan do GTA pod wzgledem story komentowac nie bede.
Opublikowano 7 lutego 20178 l No ni ch.uja nie dam rady wygrać z Ogitą tej walki tanecznej :/ jak mnie wkurza ta mini gierka, w Y5 bardziej mi się podobało :P
Opublikowano 7 lutego 20178 l Graj na hard, podkręć dźwięk w głośnikach, wczuj się w rytm. Staraj się celować w ruchy specjalne i licz na to, że przeciwnikowi podwinie się noga.
Opublikowano 7 lutego 20178 l Na razie odpuszczam, podejdę później na spokojnie, ale dzięki za radę :)
Opublikowano 7 lutego 20178 l Ale ta gra jest dobra , od czasów serii Shenmue , nic mnie tak nie wciągneło , historia , postacie , system walki . W bibliotece gier na Ps4 jedynie Wiedźmin 3 tak samo mnie zainteresował . Wszystkie inne gry są raczej płytkie jeśli chodzi o całą otoczkę i fabułę