blantman 5 780 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 (edytowane) Ja go pokonałem oszukując. Łuk i napierdalasz najlepszymi strzałami. Cofajac strzelasz i znowu cofasz się i strzelasz. Taka zabawa w berka. Kilka strzał i po ptokach. Edytowane 14 Kwietnia 2018 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 (edytowane) Też tak próbowałem ale mam z 5 strzał. Tyle nie styka xD Dobra koniec dramy. Pokonałem go po blantmanowemu. Dostał 4 headshoty z raniącej strzały i zawinął kopyta xD Wiem jedno albo coś źle robię albo mam za słaby sprzęt bo normalnie bym chyba typa nie pokonał bez kodów:/ Edytowane 14 Kwietnia 2018 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Niski level i/albo słaby miecz, u mnie typek zszedł po jednym masterparry Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Albo słaby skill xD Miecz miałem ok 45 dmg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Gra zakupiona, pewnie do piątku dotrze. Ponadto od poniedziałku rozpoczynam dwutygodniowy urlop. Henry szykuj się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Tylko nie nastawiaj się na sieczkę od początku gry. Przez pierwsze 10h walczyłem z max 10 razy,gra sie bardzo powoli rozkręca. Bardzo realistycznie przedstawia rozwój Henryka z niemoty ledwo trzymającej miecz do kozaka na widok którego bandyci uciekają a mieszczanie dziękują za to ze poświęca czas na rozmowę z nimi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) No gierka jest świetna, to że akurat nie ma dużo walki jest dla mnie mega plusem, szczególnie że questy są mega pomysłowe (coś jak mafia w średniowieczu). "Szkoda" jedynie, że wyszedł GoW bo musiałem chwilowo przestać grać (po ok 25h) jednak na bank wrócę aby skaczącyć i wymęczyć. No gierka jest świetna, to że akurat nie ma dużo walki jest dla mnie mega plusem szczególnie, że questy są mega pomysłowe (coś jak mafia w średniowieczu). Szkoda jedynie, że wyszedł GoW bo musiałem chwilowo przestać grać (po ok 25h) jednak na bank wrócę aby skaczącyć i wymęczyć. Po GoW dla mnie zdecydowanie najlepsza gra w tym roku. Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 20 godzin temu, kudlaty88 napisał: Tylko nie nastawiaj się na sieczkę od początku gry. Przez pierwsze 10h walczyłem z max 10 razy,gra sie bardzo powoli rozkręca. Bardzo realistycznie przedstawia rozwój Henryka z niemoty ledwo trzymającej miecz do kozaka na widok którego bandyci uciekają a mieszczanie dziękują za to ze poświęca czas na rozmowę z nimi. To jest dla mnie tym bardziej dobra wiadomość. Lubię kombinować i chodzi mi po głowie pójście w tej grze w dobrze rozwiniętego, oczytanego mówcę z charyzmą, który manipuluje zamiast walczyć. Chociaż walki też pewnie będę musiał liznąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Czy ktoś może mi wyjaśnić łopatologicznie, albo jakimś dobrym tutorialem na YT jak do jasnej cholery stosować locpicking? Dziś już zaoszczędziłem 200 zł bo powstrzymałem się przed rzuceniem padem o ścianę (zamek na poziomie łatwym). Wyższe poziomy to musi być abstrakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 a podobno mieli to poprawić jakimś paczem? spokojnie poćwiczysz to takie właśnie opisane jako łatwe będziesz lajtowo otwierał, jak dalej to nie wiem odpuściłem złodziejkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Godzinę temu, Sobies napisał: Czy ktoś może mi wyjaśnić łopatologicznie, albo jakimś dobrym tutorialem na YT jak do jasnej cholery stosować locpicking? Dziś już zaoszczędziłem 200 zł bo powstrzymałem się przed rzuceniem padem o ścianę (zamek na poziomie łatwym). Wyższe poziomy to musi być abstrakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Ja dzisiaj w końcu po kilku dniach ogarnąłem otwieranie zamków bo wcześniej miałem problemy z bardzo łatwymi na 1 poziomie i strasznie mnie to frustrowało. Polecam to rozegrać w ten sposób: idziesz do młynarza i kupujesz 20 wytrychów. Prosisz o trening, idziecie razem za dom i mozesz ćwiczyć na tej skrzynce. Pierwsze otwarcie najgorsze, pewnie połamiesz połowę. W kazdym razie na tej skrzynce podbijasz do 3lvl i wykupujesz perk na bardziej wytrzymałe wytrychy. Teraz już z górki, pokręć się po świecie i otwieraj bardzo łatwe i łatwe zamki. W ten sposób wbijasz 5lvl, wracasz do młynarza i prosisz o trening, masz już 6lvl. Od 6lvl już można otwierać z powodzeniem trudne zamki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Na która platformę najlepiej kupić ps amator czy jednak na pieca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Pc zdecydowanie, chociazby ze wzgledu na mody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 113 Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Trzeba będzie kiedyś kupić jakąś wersję goty. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Jak na początku gra było dość dobra to teraz gdy jestem tak w 60% gry mam jej kompletnie dość. System walki jest tak ślamazarny że aby skończyć grę staram się bugować przeciwników(co jest łatwe) i kończyć ich z łuku. Gra potrafi mi cofnąć zapis do 30 minut przed z jakiegoś powodu , zdarza się że po zejściu z konia umieram bo wykonałem śmiertelny skok. Chciałem skończyć bo nie lubię mieć dużo tytułów pozaczynanych ale już autentycznie mam dość tej gry . Grałem w dużo gier na premiere ale pierwszy raz trafia mi się tak zbugowana gra . Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 29 minut temu, SpacierShark123 napisał: Jak na początku gra było dość dobra to teraz gdy jestem tak w 60% gry mam jej kompletnie dość. System walki jest tak ślamazarny że aby skończyć grę staram się bugować przeciwników(co jest łatwe) i kończyć ich z łuku. Gra potrafi mi cofnąć zapis do 30 minut przed z jakiegoś powodu , zdarza się że po zejściu z konia umieram bo wykonałem śmiertelny skok. Chciałem skończyć bo nie lubię mieć dużo tytułów pozaczynanych ale już autentycznie mam dość tej gry . Grałem w dużo gier na premiere ale pierwszy raz trafia mi się tak zbugowana gra . na czym grasz? bo te błędy w większości co piszesz były zlikwidowane jak ja już gre kończyłem kilka miesięcy temu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Ciekawe czy patche ściągnął? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 PC , wersja aktualna . Od premiery nie miałem żadnych problemów teraz cały czas coś jest nie tak przez co gra strasznie zaczyna drażnić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Trochę o planach w okół gry i nadchodzących DLC: Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Tak z ciekawości bo grami i gram (mam nabite ponad 30h) w tę kozak gierkę z przerwą na nowego GoW i jestem obecnie w momencie jak pokonałem tego niemieckiego rycerza - po leczeniu zaraz w wiosce. Dużo jescze wątku głównego mi zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 10 godzin temu, balon napisał: Tak z ciekawości bo grami i gram (mam nabite ponad 30h) w tę kozak gierkę z przerwą na nowego GoW i jestem obecnie w momencie Ukryj zawartość jak pokonałem tego niemieckiego rycerza - po leczeniu zaraz w wiosce. Dużo jescze wątku głównego mi zostało? nie do końca wiem o co ci chodzi. Czy chodzi o Spoiler bossa po oblężeniu obozu na piętrze budynku? Runta? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Nie nie, Spoiler tego Niemca z wąsem po tym jak była zaraz w wiosce i robiliśmy lekarstwo dla nich. Tego na górze w budynku (Konusa) co mi miecz zaje bał to już ubiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 2 minuty temu, balon napisał: Nie nie, Ukryj zawartość tego Niemca z wąsem po tym jak była zaraz w wiosce i robiliśmy lekarstwo dla nich. Tego na górze w budynku (Konusa) co mi miecz zaje bał to już ubiłem. znaczy Spoiler pomogłeś hanuszowi i oblężenie talmberga skończone? Jak tak to już prawie koniec. Kilka wątków do zamknięcia i bardzo przyjemne zakończenie :) Myslę że 3-4 questy ale grałem dawno więc mogę się o 1-2 pomlić :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi