Opublikowano 12 lipca 20159 l Ja tam biorę na premierę. Podoba mi się okres tak rzadko spotykany w grach. Unity było zayebiste, Syndicate wcale nie będzie gorszy. I jeszcze screeny z poprzedniej strony, mniam.
Opublikowano 12 lipca 20159 l Za(pipi)iste pod jakim wzgledem? Narzekaja na Gacka gdzie w serii AC nie zmienia sie nic od premiery jedynki. O zgrozo pewnie tez zagram ale po sporym zejsciu z ceny i zalataniu bety.
Opublikowano 12 lipca 20159 l Syndicate będzie zayebisty, bo będzie można jeździć dorożką. Jeszcze jakby karabiny w niej zamontowali, to by to normalnie batmobil był, super sprawa. Spodobałoby ci się. Edytowane 12 lipca 20159 l przez Ludwes
Opublikowano 12 lipca 20159 l Też biore na premiere, Unity mi sie podoba i może nie ma szału, ale lubie sobie pobiegać po Paryżu i co uwielbiam w tych grach to zwiedzanie i opisy historycznych miejsc i zabytków. A że mieszkam w Londynie to fajnie będzie odkrywać znajome miejsca oraz nowe miejsca miasta i potem porównywać z rzeczywistością Czekam z niecierpliwością
Opublikowano 12 lipca 20159 l Teraz gra bedzie dopracowana, brak coopa i innych guwien obesranych,co nie. Jak co roku biore AC tym razem tez biore. Mam oczywiscie na XOne wszystkie 3 swietne czesci.
Opublikowano 12 lipca 20159 l Za(pipi)iste pod jakim wzgledem? Narzekaja na Gacka gdzie w serii AC nie zmienia sie nic od premiery jedynki. O zgrozo pewnie tez zagram ale po sporym zejsciu z ceny i zalataniu bety. Jak się nic nie zmienia? Co nową część masz inną epokę, fabułe, setting i klimat a w batmanie co ciągle biegasz tym samym uszatym typem i magicznym zbiegiem okolicznosci co chwile gotham pustoszeje. Seria AC>Batman. Nawet system walki z Asysyna zerżnełi twórcy batka.
Opublikowano 12 lipca 20159 l Za(pipi)iste pod jakim wzgledem? Narzekaja na Gacka gdzie w serii AC nie zmienia sie nic od premiery jedynki. Sam dobrze wiesz, że to nieprawda
Opublikowano 12 lipca 20159 l Na gameplayach wyglada to strasznie drewnianie. Black Flag bylo za(pipi)iste, ale Unity mi w ogole nie podeszlo. Nie spodziewam sie rewelacji.
Opublikowano 12 lipca 20159 l Poprawna giera bedzie jak juz. Hejty lecialy okrutne na Unity i polityke Ubi, a teraz jest zacnie. Co te ludzie..
Opublikowano 16 lipca 20159 l Autor KoBik, ale tak zawsze jest. Ludzie psioczą na CoD, że kampania na kilka godzin i w ogóle Majkel Bej, że tryb wieloosobwy, jest taki nie inny, a seria sprzedaje się fenomenalnie. Z reedycjami jest podobnie. Gracze, że meh, odgrzany kotlet, ale twórcy by tego nie wypuszczali, gdyby się dobrze produkt nie sprzedawał. Mam wszystkie potyczki asasynów z templariuszami. Seria trzyma poziom, choć nie sposób maksymalnej odtwórczości jej zarzucić. Mimo to gra się (bardzo)dobrze.Z drugiej strony gdyby częstotliwość ich ukazywania się była mniejsza (tak jak z Far Krajami przykładowo), ten efekt znużenia byłby zapewne znacznie zmniejszony. Oby tylko jej premiera nie była takim pośmiewiskiem jej w przypadku Unity, choć jak tak będzie, sami sobie będą winni.
Opublikowano 17 lipca 20159 l https://www.youtube.com/watch?v=KYnW9U7aNUM Pięknie to wygląda . Nie mogę się doczekać .
Opublikowano 17 lipca 20159 l nie zapominaj, że Ubisoft jest królem downgrade tu jeszcze taki filmik znalazłem - Syndicate vs Unity Edytowane 17 lipca 20159 l przez Fanek
Opublikowano 18 lipca 20159 l Do Unity to była moja ukochana seria. Czekałem zawsze na koniec roku by zagrać w nowego AC. W Syndicate zagram. Jak mocno stanieje. Może to efekt Unity, nie wiem .... Edytowane 18 lipca 20159 l przez Lukas.
Opublikowano 22 lipca 20159 l z tego samego powodu co inne obiekty co do których można zastosować jakieś akcje. nic nowego.
Opublikowano 26 lipca 20159 l Dokładnie. Tak było w każdej części od AC2 poczynając. Tylko kolorki były inne
Opublikowano 26 lipca 20159 l Ja wiem, że tak było w poprzednich częściach i to nie jest nic nowego, po prostu głośno się zastanawiam. Cholera, przecież od tego podświetlania to się niedobrze robi, nie potrafiłbym grać w takie gów.no.
Opublikowano 26 lipca 20159 l No widzisz, i na szczescie nikt cie nie zmusza i mozesz spac spokojniutko.
Opublikowano 26 lipca 20159 l Autor Ja wiem, że tak było w poprzednich częściach i to nie jest nic nowego, po prostu głośno się zastanawiam. Cholera, przecież od tego podświetlania to się niedobrze robi, nie potrafiłbym grać w takie gów.no. Spokojnie, czytaliśmy cicho w myślach. Ja właśnie wróciłem do Unity. Dla komfortu Syndicate chyba zaliczę chyba na PC.
Opublikowano 28 lipca 20159 l Spokojnie, myślę, że fail z optymalizacją jak przy Unity się nie powtórzy.
Opublikowano 4 sierpnia 20159 l Autor Unity kupiłem zaraz po premierze, pograłem kilka godzin i nie zauważyłem problemu z błędami oraz optymalizacją. Jednak wiadomo jak to jest. Mnie raczej chodzi o sama jakość animacji. To co przy Braterstwie robiło ogromne wrażenie, niekoniecznie wywołuje "ochy i achy" lata później na kolejnej generacji sprzętu. Animacja wydaje się wręcz niezmieniona, Powróciłem w tamtym tygodniu do przygód Arno i jest źle w tym segmencie. Strasznie klockowato.Z asasynami część graczy ma już tak - choć to raczej obrazuje założenia wydawnicze, ponieważ Black Flag mimo wszytko nieco świeżości wniósł (no i te szanty <3).
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l zwiastun fajny, wojny gangów ciekawy motyw, może jednak nie będzie to zła część