II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Piekne bulszoty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Ja tam biorę na premierę. Podoba mi się okres tak rzadko spotykany w grach. Unity było zayebiste, Syndicate wcale nie będzie gorszy. I jeszcze screeny z poprzedniej strony, mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Za(pipi)iste pod jakim wzgledem? Narzekaja na Gacka gdzie w serii AC nie zmienia sie nic od premiery jedynki. O zgrozo pewnie tez zagram ale po sporym zejsciu z ceny i zalataniu bety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 (edytowane) Syndicate będzie zayebisty, bo będzie można jeździć dorożką. Jeszcze jakby karabiny w niej zamontowali, to by to normalnie batmobil był, super sprawa. Spodobałoby ci się. Edytowane 12 Lipca 2015 przez Ludwes Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Też biore na premiere, Unity mi sie podoba i może nie ma szału, ale lubie sobie pobiegać po Paryżu i co uwielbiam w tych grach to zwiedzanie i opisy historycznych miejsc i zabytków. A że mieszkam w Londynie to fajnie będzie odkrywać znajome miejsca oraz nowe miejsca miasta i potem porównywać z rzeczywistością Czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 No beka w huy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Teraz gra bedzie dopracowana, brak coopa i innych guwien obesranych,co nie. Jak co roku biore AC tym razem tez biore. Mam oczywiscie na XOne wszystkie 3 swietne czesci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Za(pipi)iste pod jakim wzgledem? Narzekaja na Gacka gdzie w serii AC nie zmienia sie nic od premiery jedynki. O zgrozo pewnie tez zagram ale po sporym zejsciu z ceny i zalataniu bety. Jak się nic nie zmienia? Co nową część masz inną epokę, fabułe, setting i klimat a w batmanie co ciągle biegasz tym samym uszatym typem i magicznym zbiegiem okolicznosci co chwile gotham pustoszeje. Seria AC>Batman. Nawet system walki z Asysyna zerżnełi twórcy batka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Za(pipi)iste pod jakim wzgledem? Narzekaja na Gacka gdzie w serii AC nie zmienia sie nic od premiery jedynki. Sam dobrze wiesz, że to nieprawda Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Na gameplayach wyglada to strasznie drewnianie. Black Flag bylo za(pipi)iste, ale Unity mi w ogole nie podeszlo. Nie spodziewam sie rewelacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Poprawna giera bedzie jak juz. Hejty lecialy okrutne na Unity i polityke Ubi, a teraz jest zacnie. Co te ludzie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 KoBik, ale tak zawsze jest. Ludzie psioczą na CoD, że kampania na kilka godzin i w ogóle Majkel Bej, że tryb wieloosobwy, jest taki nie inny, a seria sprzedaje się fenomenalnie. Z reedycjami jest podobnie. Gracze, że meh, odgrzany kotlet, ale twórcy by tego nie wypuszczali, gdyby się dobrze produkt nie sprzedawał. Mam wszystkie potyczki asasynów z templariuszami. Seria trzyma poziom, choć nie sposób maksymalnej odtwórczości jej zarzucić. Mimo to gra się (bardzo)dobrze.Z drugiej strony gdyby częstotliwość ich ukazywania się była mniejsza (tak jak z Far Krajami przykładowo), ten efekt znużenia byłby zapewne znacznie zmniejszony. Oby tylko jej premiera nie była takim pośmiewiskiem jej w przypadku Unity, choć jak tak będzie, sami sobie będą winni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=KYnW9U7aNUM Pięknie to wygląda . Nie mogę się doczekać . Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) nie zapominaj, że Ubisoft jest królem downgrade tu jeszcze taki filmik znalazłem - Syndicate vs Unity Edytowane 17 Lipca 2015 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Do Unity to była moja ukochana seria. Czekałem zawsze na koniec roku by zagrać w nowego AC. W Syndicate zagram. Jak mocno stanieje. Może to efekt Unity, nie wiem .... Edytowane 18 Lipca 2015 przez Lukas. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Ta animacja, ta fizyka, te swiecace konie i policjant za plecami Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Ja pyerdolę, czemu te konie świecą się na żólto? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 z tego samego powodu co inne obiekty co do których można zastosować jakieś akcje. nic nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Dokładnie. Tak było w każdej części od AC2 poczynając. Tylko kolorki były inne Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Ja wiem, że tak było w poprzednich częściach i to nie jest nic nowego, po prostu głośno się zastanawiam. Cholera, przecież od tego podświetlania to się niedobrze robi, nie potrafiłbym grać w takie gów.no. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 No widzisz, i na szczescie nikt cie nie zmusza i mozesz spac spokojniutko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Ja wiem, że tak było w poprzednich częściach i to nie jest nic nowego, po prostu głośno się zastanawiam. Cholera, przecież od tego podświetlania to się niedobrze robi, nie potrafiłbym grać w takie gów.no. Spokojnie, czytaliśmy cicho w myślach. Ja właśnie wróciłem do Unity. Dla komfortu Syndicate chyba zaliczę chyba na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Spokojnie, myślę, że fail z optymalizacją jak przy Unity się nie powtórzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Unity kupiłem zaraz po premierze, pograłem kilka godzin i nie zauważyłem problemu z błędami oraz optymalizacją. Jednak wiadomo jak to jest. Mnie raczej chodzi o sama jakość animacji. To co przy Braterstwie robiło ogromne wrażenie, niekoniecznie wywołuje "ochy i achy" lata później na kolejnej generacji sprzętu. Animacja wydaje się wręcz niezmieniona, Powróciłem w tamtym tygodniu do przygód Arno i jest źle w tym segmencie. Strasznie klockowato.Z asasynami część graczy ma już tak - choć to raczej obrazuje założenia wydawnicze, ponieważ Black Flag mimo wszytko nieco świeżości wniósł (no i te szanty <3). Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 zwiastun fajny, wojny gangów ciekawy motyw, może jednak nie będzie to zła część Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi