Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Street Fighter V

Featured Replies

Opublikowano

Ja nie mogłem nikogo znaleźć i wyłączyłem. Chyba poczekam na pełną grę i sticka.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 140,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

http://eustore.madcatz.com/mad-catz-brands_EU/licensed-EU/SFV-Arcade-FightStick-TE2-Chun-Li-PlayStation_2.html

Myslałem o HORI ale po dłuższym zastanowieniu stwierdziłem, że jednak zależy mi na częsciach Sanwy (kiedys najwyżej zmieniłbym gałkę na Seimitsu). Miałem dwa sticki MC, z których jeden TE sprzedałem koledze a wersję z Soul Calibur V(x360) sobie zostawiłem. Rozegrałem na tym sticku dziesiątki tysięcy walk i nadal działa jak pierwszego dnia kiedy go kupiłem. Ale wtedy te sticki kosztowały 400, max 500 zł... Tu mam małe wyrzuty sumienia, że na tym sprzęcie będę grał w sumie tylko na Ps4 ale SFV tak bardzo mi się podoba, że zdecydowałem się na ten zakup i pewnie po swiętach będę mógł się już nim cieszyć.

Opublikowano

Post pod postem ale ważne.

Słodki Jezusie Nazaretański! Od kiedy to super-rzuty się kombują :banderas:

A to, że SPD z LP zgarnia z większej odległosci niż SPD HP to norma.

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Zagrałem kilka rankedów. Można ustawiać jakosć połączenia przy wyszukiwaniu przeciwnika oraz to na czym gra (Ps4, PC albo to i to). Jakosć połączeń od 1-5. Przy ustawieniu na 4 gra się znakomicie. Będzie MESJASZ!!!*

*chyba, że konsolowcy będą grać przez wifi a komputerowcy na niewyrabiających PCtach w 50 fpsach...

Opublikowano

Dobre comba! Pewnie zdezaktualizują się do następnej bety ale cieszy kreatywnosc graczy!

https://www.youtube.com/watch?v=oL5zvbnhioI

Walki Infiltration :obama:

Uploadowane przez niejakiego Desorę, goscia który wiele lat temu zabłysnął tym, że pokonał w CvS2 R4 K-Raidenem samego Ino (to na początku XXI wieku był naprawdę ktos. Potem znikał na rok, dwa by nagle pojawić się na jakims turnieju i zająć pierwsze miejsce. Obecnie nie wiadomo czy żyje. Krążą słuchy, że 4 lata temu nie mogli go oderwać od automatu SF3 podczas awarii elektrowni jądrowej w Fukushimie)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pany kochane powiedzcie, zmieniło się coś w kwestii (nie)działania sticków z PS3 na PS4? Stygnie mi w kartonie Mad Catz FightStick PRO i nie wiem czy wziąć za niego mniej czy więcej.

Opublikowano

Z tego co czytam sticki z Ps3 mają support w USF4 na Ps4. Na razie nic nie wiadomo o SFV.

Opublikowano

Pytanko. Aby rozkoszować się trybem online w nowym Street Fajcie 5  trzeba będzie wykupić durnego plusa?

Opublikowano

Jak każda gra na ps4, wymaga abonamentu do grania online.

Opublikowano

No to kapa straszna i kure..wo czystej wody. Myślałem, że takie chamstwo, to tylko w grach od Sony. 

Opublikowano

I kazdej grze na xboxa? Takie czasy kup na PC nie musisz placic abonamentu proste

Opublikowano

Jakby była jeszcze jakaś beta, a ktoś miałby zbędny kod to chętnie przygarnę. Z Każdym obejrzanym filmikiem jaram się coraz bardziej.

Opublikowano

preorder na steelbooka ?

Z tego co pamietam to wszystkie preordery maja miec steela

Opublikowano
Też ich wygooglowałem, ale nie znam i nie eiem czy wyślą na premierę albo wcześniej

Konsoleigry to zaufany sklep,

Opublikowano

Właśnie ściągam aktualizacje do bety, więc zapewne przed premierą jeszcze będzie można zagrać.

Opublikowano

Preorder złożony :) Mam nadzieję że online będzie porządny, bo w końcu ten "+" trochę kosztuje.

Opublikowano

Po becie mogę napisać, że online jest satysfakcjonujący. Będzie dobrze tak długo jak nie trafimy na kogos grajacego przez wi-fi.