Opublikowano 13 grudnia 201410 l GRUDZIEŃ-STYCZEŃ ze względu na dużą ilość zamówień. Na styczeń się piszę, grudzień to gorący okres dla portfela.
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Wrocław, będę brał chyba dwa kubki, jutro ogarnę motywy. Na czasie mi nie zależy.
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Styczeń wydaję się lepszy niż grudzień. Święta za rogiem i poczta ma burdel + nadal nie ma potwierdzonej listy z artami.
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Autor Ogarnę to troszeczkę na dniach i będzie mega przejrzyście.Mam pytanie do Was. Czy mogę umieścić wasze projekty w tym temacie? Będzie wtedy łatwiej może komuś wybrać wtedy
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Moją zgodę masz na miejscu - zresztą akurat moje robiłeś Ty, więc są Twoją własnością
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Dałoby radę jeszcze jeden do Poznania ? Edytowane 13 grudnia 201410 l przez Grzegorzo
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Autor Aktualizacja mała. Powoi zacznę się do Was odzywać. PROSZĘ ZAPOZNAĆ SIĘ Z 1 POSTEM. Edytowane 13 grudnia 201410 l przez Zdunek
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Co to znaczy, ze wysylasz kubki do Rayosa? Jest pierwszy na liscie, czy on je dystrybuuje? Jestem chetny na 3 sztuki. Wzory mniemam mozna zaproponowac swoje, tak? Kontakt tutaj czy mailowo?
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Jakby co to ja POZNAŃ, zwarty i gotowy do pomocy gdyby była potrzebna.
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Ja mogę odebrać w Łodzi, albo w sumie w Warszawie, bo teraz tu głównie bywam. W sumie to nawet nie wiem, co Ci wysyłałem za tapetki, ale i tak poproszę
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Autor Co to znaczy, ze wysylasz kubki do Rayosa? Jest pierwszy na liscie, czy on je dystrybuuje? Jestem chetny na 3 sztuki. Wzory mniemam mozna zaproponowac swoje, tak? Kontakt tutaj czy mailowo? Ze względu na dużą ilość chętnych część kubków będzie wysyłana przez Rayosa, proszę też o podawanie miejsca urzędowania ze względu na możliwość odbioru osobistego. Możesz napisać mi PW czego oczekujesz, a ja już przygotuje projekt.
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Ja jestem z Kalisza. Aby odciążyć proces wysyłki to mogę odebrać kubki do 1-2 osób i za free wysłać kurierem FedEx. Np. do Square i kogoś jeszcze kto np. jest sam z danego miasta.
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Jak dla mnie propozycja Kyo jest okej Zdunek, jutro postaram się ogarnąć grafiki i dam znać ile konkretnie sztuk.
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Ogólnie jest jakiś limit do ilości kubków? I co z rozmiarem grafiki, Zdunek podaj dokładną. Edytowane 14 grudnia 201410 l przez YETI
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Autor Średnio tak dwa kubki, jak ktoś chce to możemy pomyśleć dodatkowo, rozmiar grafiki dowolny bo i tak pod szablon ją przerobię, ważne aby była panoramiczna i najlepiej z przeplotem.
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Zamawiam kubek z logiem playstation, wybierzcie jakiś, podajcie mi kwotę wraz z danymi do przelewu.
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Ja wroclaw. Z Kyo co do wysyłki sie dogadam 2 szt bym wzial. Pytanie jaką pojemność mają te kubki?
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Wczoraj gadaliśmy, ale wywaliło mnie z party a potem już usnąłem Więc biorę na pewno, ale powiedz do kiedy muszę podać ostateczną decyzję co do projektu bo nie wiem czy mario czy Tlou a może coś z 20lecie playstation
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Wrzucam projekt na swoj kubek, moze komus sie spodoba. Nad drugim jestem jeszcze rozdarty, ale wysle go niedlugo Zdunku.
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Autor Wrzucam projekt na swoj kubek, moze komus sie spodoba. Nad drugim jestem jeszcze rozdarty, ale wysle go niedlugo Zdunku. Jest panorama, jest wysokie DPI, jest przeplot. B. D projekt!