Skocz do zawartości

Growe kubki #2

Featured Replies

Opublikowano

GRUDZIEŃ-STYCZEŃ ze względu na dużą ilość zamówień.

Na styczeń się piszę, grudzień to gorący okres dla portfela.

• Odpowiedzi 128
  • Wyświetleń 7,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ZAPISANI NA LISTĘ:  -Kyo (nie wiem czy nadal aktualne) -Ficuś (nie wiem czy nadal aktualne) -Moldar (nie wiem czy nadal aktualne bo zapomniałem wysłać projekt który leży na dysku) -Square  -Lain (nie

• Nie podoba mi się że głowa wieśka jest obcięta. Myślę że ładniej wyglądałby cały profil.   Fajnie.   Jutro część udostępnię.      Panorama znacznie lepsza, będzie wypas.       Dopisuję!

• Wrzucam projekt na swoj kubek, moze komus sie spodoba. Nad drugim jestem jeszcze rozdarty, ale wysle go niedlugo Zdunku.  

Opublikowano

Wrocław, będę brał chyba dwa kubki, jutro ogarnę motywy. Na czasie mi nie zależy. :)

Opublikowano

Styczeń wydaję się lepszy niż grudzień. Święta za rogiem i poczta ma burdel + nadal nie ma potwierdzonej listy z artami.

Opublikowano
  • Autor

Ogarnę to troszeczkę na dniach i będzie mega przejrzyście.

Mam pytanie do Was. Czy mogę umieścić wasze projekty w tym temacie? 
Będzie wtedy łatwiej może komuś wybrać wtedy :)

Opublikowano

Moją zgodę masz na miejscu - zresztą akurat moje robiłeś Ty, więc są Twoją własnością ;)

Opublikowano

Dałoby radę jeszcze jeden do Poznania olo.gif ?

Edytowane przez Grzegorzo

Opublikowano
  • Autor

Aktualizacja mała.

Powoi zacznę się do Was odzywać. 

PROSZĘ ZAPOZNAĆ SIĘ Z 1 POSTEM.

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

Co to znaczy, ze wysylasz kubki do Rayosa? Jest pierwszy na liscie, czy on je dystrybuuje? Jestem chetny na 3 sztuki. Wzory mniemam mozna zaproponowac swoje, tak? Kontakt tutaj czy mailowo?

Opublikowano

Ja mogę odebrać w Łodzi, albo w sumie w Warszawie, bo teraz tu głównie bywam. W sumie to nawet nie wiem, co Ci wysyłałem za tapetki, ale i tak poproszę :D

Opublikowano
  • Autor

Co to znaczy, ze wysylasz kubki do Rayosa? Jest pierwszy na liscie, czy on je dystrybuuje? Jestem chetny na 3 sztuki. Wzory mniemam mozna zaproponowac swoje, tak? Kontakt tutaj czy mailowo?

Ze względu na dużą ilość chętnych część kubków będzie wysyłana przez Rayosa, proszę też o podawanie miejsca urzędowania ze względu na możliwość odbioru osobistego. 

Możesz napisać mi PW czego oczekujesz, a ja już przygotuje projekt. 

Opublikowano

Ja jestem z Kalisza. Aby odciążyć proces wysyłki to mogę odebrać kubki do 1-2 osób i za free wysłać kurierem FedEx. Np. do Square i kogoś jeszcze kto np. jest sam z danego miasta. 

Opublikowano

Jak dla mnie propozycja Kyo jest okej ;)

Zdunek, jutro postaram się ogarnąć grafiki i dam znać ile konkretnie sztuk.

Opublikowano

Ogólnie jest jakiś limit do ilości kubków? I co z rozmiarem grafiki, Zdunek podaj dokładną.

Edytowane przez YETI

Opublikowano
  • Autor

Średnio tak dwa kubki, jak ktoś chce to możemy pomyśleć dodatkowo, rozmiar grafiki dowolny bo i tak pod szablon ją przerobię, ważne aby była panoramiczna i najlepiej z przeplotem.

Opublikowano

Zamawiam kubek z logiem playstation, wybierzcie jakiś, podajcie mi kwotę wraz z danymi do przelewu.

Opublikowano

Wczoraj gadaliśmy, ale wywaliło mnie z party a potem już usnąłem :P Więc biorę na pewno, ale powiedz do kiedy muszę podać ostateczną decyzję co do projektu bo nie wiem czy mario czy Tlou a może coś z 20lecie playstation

Opublikowano

Wrzucam projekt na swoj kubek, moze komus sie spodoba. Nad drugim jestem jeszcze rozdarty, ale wysle go niedlugo Zdunku. :)

0xct59hjfsoz.png

Opublikowano
  • Autor

Wrzucam projekt na swoj kubek, moze komus sie spodoba. Nad drugim jestem jeszcze rozdarty, ale wysle go niedlugo Zdunku. :)

0xct59hjfsoz.png

Jest panorama, jest wysokie DPI, jest przeplot.

B. D projekt!

Opublikowano

Zduniacz do mnie jak coś Gorzów WLKP, Toaaaaaaaaad!