Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

Vampire The Masquarade: Bloodlines

Ale się grało, przywitałbym remake :banderas:

• Odpowiedzi 17,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Jeden co chciałem wychodzi w czerwcu:)

Tak na szybko to na bank Super Mario 64, najlepszy platformer 3d ever byłby idealny na switcha. W ogôle ze względu na deficyt i na moje dość proste odświeżanie (nie trzeba znacznie w gameplayu i mechanic grzebać) to chciałbym jeszcze inne platformówki 3d np Spyro, Gexa czy Conkera.

Opublikowano

Gothic, Warcraft 3, Turok, Mario 64.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Jeden co chciałem wychodzi w czerwcu:)

Tak na szybko to na bank Super Mario 64, najlepszy platformer 3d ever byłby idealny na switcha. W ogôle ze względu na deficyt i na moje dość proste odświeżanie (nie trzeba znacznie w gameplayu i mechanic grzebać) to chciałbym jeszcze inne platformówki 3d np Spyro, Gexa czy Conkera.

Jak na Switcha to czekam jak cholera na prawilny remaster jednego z moich ukochanych platformerow czyli Super Mario Sunshine.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Też bym wymienił Gothica, ale jestem jednocześnie pewien ile klimatu by uleciało z nową grafiką niestety. Ale zobaczyłbym chętnie.

Opublikowano

Poproszę Dino Crisis. Takie jak dwójeczka na PSX. Ileż ja w to godzin przegrałem. Taki mój osobisty protoplasta RE4.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

medievila bym chciał ale i tak by to zyebali więc chyba nic nie chce :pawel:

Opublikowano

Ooo ja też. Wiesz mogliby zrobić jak z Crashem. Tylko zmienić AV, no i może ciut kamerę.

Opublikowano

Super Mario Bros. 3 na silniku Super Mario Makera. Co prawda jest już odświeżona wersja na SNESa w pakiecie All Star, ale jest to rzyg w porównaniu do oryginału.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Pierwsza Mafia w oprawie tej z 3 i juz mam mokro. :obama:

Opublikowano

Nie pogardziłbym remasterem albo jeszcze lepiej remake Syphon Filter z PSX, ile się nagrałem to moje.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Syphon piękna rzecz, z gier zasługujacych na rekame można też wymienić Hogs of War. 

Opublikowano

Jakiej gierki remake'a chcieli byście zobaczyc? Mówie tutaj o podbitej pod współczesne standardy grafe itp. natomiast sam core gry niezmieniony- te same lokacje, fabuła...

Nikt nie lubi raków, ale wiadomo że jakiejś ulubione gry to chetnie by się przywitało, hehe.

Viewtiful Joe

Star Wars Rogue Squadron II

Blood

W sumie te wszystkie pecetowe fps z lat 90-tych i początku 2000 to były giereczki :banderas:

aaa i koniecznie trylogia Max Payne

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Jeszcze a propos speedrunów to właśnie ogarnąłem, że w Evil Within jest trofeum za przejście gry w mniej niż 5 godzin, a biorąc pod uwagę że teraz mam dopiero 2/3 gry i 11h na liczniku, to będzie wesoło :D. Miałem już nie wbijać platyn, ale nic nie poradzę że gierka mi się podoba, a przejście Akumu mode (czyli śmierć na 1 hita od wszystkiego) mnie podnieca.

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Jeżeli miałbym coś wybierać, to najpewniej Wario Land 2 i 3 zremakowane w stylu Shake It!.

edit:

Przeczytałem właśnie co napisałem i dotarło do mnie, że grałbym w to mocno na Switchu.

GyAMdNC.jpg

Edytowane przez chmurqab

Opublikowano

Blood remake baja, jeszcze tego FPSa w klimatach egipskich poproszę (nie pamietam nazwy).

Opublikowano

Nie, nie. Taki staruch z lat '90.

Exhumed chyba, ale sam już nie wiem.

Opublikowano

Powerslave/Exhumed.

Ja to bym przytulił Quake 1 z DLC'kami na nowym IdTechu, ale bez żadnych mocniejszych zmian, nie przeżyłbym gdyby zrobili coś z soundtrackiem, kolorystyką albo gameplayem. Z przyjemnością zaś cieszyłbym się z większego je.bnięcia z giwer np ślady od gwoździ na ciałach maszkar.

Cała kampania z RTCW w New Order.

Einhander - Shmup z PSX'a w full HD, 60 klatkach i ostrych jak pupa 2B teksturach.

Medal Of Honor - Chciałbym wrócić do klimatów WW2 ale mniej w stylu skryptowych i hollywoodzkich wybuchów, a bardziej szpiegowskich jak goldeneye przy akompaniamencie muzyki Giacchino.

Parasite Eve dwie części na Luminous Engine.

Wild 9 odświeżony jak ten nowy Crash.

Legacy Of Kainy wszystkie.

Na razie tyle pomysłów mi przyszło.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

+ za PE i LoK.

Sam bym chciał Vagrant Story, Sensible World of Soccer, Cannon Fodder, Syndicate, Destruction Derby, Desert Strike.