Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Opinie nt. głośnych hitów na wyłączność są mocno spolaryzowane z tendencją do wzajemnego lizania się po jajkach

Zwłaszcza takie eksy jak te wymienione przez szejdiego, np. FIFA, dotyka to zjawisko. Cholerni fanboje jednej platformy :/

• Odpowiedzi 17,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano
12 godzin temu, Rozi napisał:

Skończyłem. Wspaniała to byłą gra, nie zapomnę jej nigdy. Cóż za cudowna gierka! Teraz drogą po platynę i czekando na dodatki :banana-santa:

Finałowe starcie było masakryczne wizualnie, chyba jeszcze tylu fotek nie natrzaskałem w grze. Mała galeria:

Pokaż ukrytą zawartość

Dm_6_1UX4AULLGu.jpg:large

DnASSiNWwAAHUiB.jpg:large

DnASfpkXsAUbffg.jpg:large

DnASozeW4AArg3r.jpg:large

DnASkaMWwAEDUST.jpg:large

Pokaż ukrytą zawartość

To co, w dwójce dwóch Spider-manów, czy Peter odejdzie na emeryturę? A może zginie na początku gry? Harry jako Venom, oł jeeeeea!

Opublikowano

używanie roziego jest niesprawiedliwe :ragus:

Edytowane przez Pupcio

Opublikowano
W dniu 10.09.2018 o 23:37, wet_willy napisał:

No I jest Platynka :D Najlepsza gierka tego roku :D

W dniu 10.09.2018 o 12:55, XM. napisał:

Ogólnie petarda i 2 miejsce w tym roku za MHW.

W dniu 10.09.2018 o 02:26, Fanek napisał:

Właśnie skończyłem lecą napisy końcowe, panowie te zakończenie.. czy Insomniac zrobił najbardziej epicką walkę z bossem finałowym w historii gier video? :obama:

Ciekawe ile czasu nad tą samą walką siedzieli, ale to było dobre! pisze to i morda dalej się cieszy :D     Przy Horizon mówili, że przy tym dużym robocie siedzieli 6mscy.

Pamiętam w którymś wywiadzie Insomniac mówił, że gdy dostali Spidermana do zrobienia "najpierw przeczytaliśmy wszystkie komiksy i obejrzeliśmy kreskówki, a później zaczęliśmy wszystko od nowa" :D

Chyba najlepszy tytuł póki co w tym roku, średnia metacritic jest zdecydowanie za niska, to tytuł z mocnym 9/10.

Ale Insomniac dostarczył, szkoda że druga część dopiero na PS5, w tej generacji już raczej się nie wyrobią. Po napisach tych długich jest jeszcze jedna scena

Grałem na normal i na koniec miałem 76% gry, dozbieranie reszty to będzie przyjemność :)

nie pamiętam kiedy ostatnio przy jakimś tytule tak usiadłem, średnio pewnie po 7h dziennie, (pipi)a ale to było dobre!

W dniu 6.09.2018 o 23:16, Rozi napisał:

Ta gra będzie dla mnie jedną z gier tego roku, albo jedną z gier życia.

dalej mi się nie chce przeklejać

Opublikowano
W dniu 8.09.2018 o 19:16, sajmon34 napisał:

Gierka goty :) Bawie sie duzo lepiej niz przy Gowie no i co mnie ucieszylo to cicha praca prosiaka :) Przy wolfie2 chciala odlatywac. Hehe

W dniu 8.09.2018 o 16:20, Shen napisał:

Moje goty 2018.

W dniu 7.09.2018 o 16:01, Faka napisał:

Ale ta gra to jest dosłownie EMEJZING. Bujanie się - emejzing, walka - emejzing, zwiedzanie miasta, zbieranie plecaków, odbijanie zbirów. No jest co robić i nawet to nie nudzi i nie nuży. GOTY gra, sorry Krejtos ale mesjaszem jest Peter Parker :obama:

Mimo wszystko powtarzam, że wcale mi od rana nie chodzi o spidermana.

Opublikowano
54 minuty temu, szejdj napisał:

janie grałem w spidermana, więc nie będę go oceniał

Opublikowano

lol, jednak zmieńcie to wszystko, to całe forum na NO FUN ALLOWED

Jaranie się grą złe

Nie jaranie się - dobrze. 

Yebać XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

O co chodzi właściwie w tej dyskusji? Kogoś boli, bo gra się podoba, czy o ki chuj? Po co temu gościowi odpisujecie?

Opublikowano

I wszystkie te osoby okłamują same siebie, tak na prawdę nie bawiły się dobrze przy gierce, i tylko kermit pisał prawdę!!11!!1!

Opublikowano

Jezu dobrze że Spodermon jeszcze nie jest u mnie grany. Przynajmniej wiem że nie wolno będzie się za mocno jarać i 8/10 to max co będzie można dać :obama:

Opublikowano

Z tymi GOTY i gierkami życia bym na ich miejscu się tak nie rozpędzał bo za kilka tygodni wychodzi następna część protoplasty pajonka czyli nowy Asasyn ;)

Swoją drogą forum powinno zmienic nazwe na HipokryzjaExtreme

Opublikowano

Oho teraz porównywanie spajdermena do asasyna gdzie jedyny ich wspólny punkt to znajdźki xD

Opublikowano

TOŻ TO PRAWIE TO SAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KRYPTOFANI ASASYNUCH SIĘ UJAWNILI AHAHHAHAHAAHA

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

spiderman ma tyle wspolnego z batmanem co pupcio z wyzszym wyksztalceniem

Opublikowano
10 minut temu, Pupcio napisał:

Oho teraz porównywanie spajdermena do asasyna gdzie jedyny ich wspólny punkt to znajdźki xD

No nie bardzo. 

Opublikowano

Może niech osoby które grały w spajdermena się wypowiadają koleżko ;)

Kolejny temat niszczony przez buldupowca, nie wiem idź pobiegać albo sobie pograj w coś 

A co jeszcze bluber?

Edytowane przez Pupcio

Opublikowano
3 minuty temu, szejdj napisał:

spiderman ma tyle wspolnego z batmanem co pupcio z wyzszym wyksztalceniem z przedmiotów ścisłych

poprawka, bo teraz wyzsze wyksztalcenie moze miec kazdy z jakiejs historii, wystarczy zapamietac parę dat

Opublikowano
9 minut temu, szejdj napisał:

spiderman ma tyle wspolnego z batmanem co pupcio z wyzszym wyksztalceniem

czy to jeszcze szejdi czy

maxresdefault.jpg

Opublikowano

To po prostu debil.

Opublikowano
13 minut temu, Pupcio napisał:

A co jeszcze bluber?

No większość rzeczy jest przeniesiona z gierek ubi softu, wieże, plecaki, durne side questy, poruszanie sie po dachach. No rdzeń to taka typowa ubi gra z elementami walki z Batmana. Nie mówię, że to źle ale w sumie wiadomo o co chodzi. 

Opublikowano

No nazwanie tego ubi grą już tak nie razi w oczy. No i z tym poruszaniem się po dachach to nawet kwikłem xD