Opublikowano 21 września 20195 l Nie wiem czy grając na PS3 w 2019 możesz mieć pojęcie jak wyglada obecnie branża. Tylko bez truizmów o dominacji GAAS i śmierci singlówek proszę.
Opublikowano 21 września 20195 l Godzinę temu, Mejm napisał: Nie nagra bo taka gra nie istnieje. Istnieją, ale nie ma ich na Ps3 Edytowane 21 września 20195 l przez ASX
Opublikowano 22 września 20195 l Nintendo kończy dzisiaj 130 lat. Życzenia 100 lat są już nieaktualne, wiec życze im 200 lat na rynku
Opublikowano 22 września 20195 l @ASX i jak tam wrażenia ze Switchem? najstarsze zdjęcie siedziby Nintendo: Edytowane 22 września 20195 l przez Figaro
Opublikowano 22 września 20195 l Niesamowita konsola Targam ją ze sobą wszędzie gdzie tylko to możliwe, a wieczorem po powrocie do domu gram na TV. Na razie jestem pochłonięty BOTW (niesamowity tytuł) ale w kolejce już czeka Super Mario Odyssey, do tego kupiłem też Super Mario Party do grania z dziewczyną (planuje jeszcze dokupić 2 joycony aby w pełni wykorzystać potencjał), a w kolejce czeka mnóstwo innych gier w tym porty gier z WiiU ktorego nie miałem szansy poznać. Jest pięknie. Z góry przepraszam za tę propagande Edytowane 22 września 20195 l przez ASX
Opublikowano 22 września 20195 l Brakuje mi w tej generacji gier ze stróżami prawa. Gdzie gry w stylu SWAT, Pursuit Force, G-Police, Future Cop: LAPD? Albo chociaż do terrorystów postrzelać w stylu Spec Ops, SOCOM, Full Spectrum Warrior, Delta Force. Astral Chain jasne, ale coś taktycznego lub strzelanki bym potrzebował. Wyszło coś fajnego w tej generacji z policjantami, czy czekamy na powrót mody?
Opublikowano 22 września 20195 l Asax mam nadziej że dziewczyne prawilnie poznałeś w sot żeby napędzać propagande
Opublikowano 22 września 20195 l Niestety dziewczyne poznałem przed sot. Ale za to kilka razy wyruszyliśmy we wspólny rejs i czasami zdarza się mi zamęczać ją historiami z moich pirackich wojaży
Opublikowano 22 września 20195 l Coś do obejrzenia przy niedzielnej herbatce o jednej z najlepszych platformówek w historii - Mario Galaxy 2. Ta gra jest niesamowita.
Opublikowano 22 września 20195 l 3 godziny temu, Mendrek napisał: Brakuje mi w tej generacji gier ze stróżami prawa. Gdzie gry w stylu SWAT, Pursuit Force, G-Police, Future Cop: LAPD? Albo chociaż do terrorystów postrzelać w stylu Spec Ops, SOCOM, Full Spectrum Warrior, Delta Force. Astral Chain jasne, ale coś taktycznego lub strzelanki bym potrzebował. Wyszło coś fajnego w tej generacji z policjantami, czy czekamy na powrót mody? No przecież jest Resident Evil 2 A tak bardziej w temacie to remastery LA Noire i Sleeping Dogs, LEGO City Undercover, Battlefield Hardline, no i dwie części This is the Police, oraz ich spin-off - Rebel Cops.
Opublikowano 23 września 20195 l Ghost of Tsuszima Yakuza 7 The Last of Us 2 Halo Infinite Final Fantasy 7 Remake Nioh 2 Elden Ring Forza (?) Wasteland 3 Dying Light 2 Ori 2 Cyberpunk 2077 +indyki +cokolwiek ma Nintendo na 2020 +dwie premiery next genowych konsol oraz gier Ależ będzie do ogrania w 2025 roku.
Opublikowano 23 września 20195 l 8 minut temu, Figaro napisał: Ależ będzie do ogrania w 2025 roku. U ciebie to bliżej 2035
Opublikowano 23 września 20195 l 2020 już teraz zapowiada się pysznie. A pewnie Sony, MS i inni duzi wydawcy trzymają w rękawie pewnie kilka niezapowiedzianych tytułów startowych na nową generacje ale na forze w 2020 bym nie liczył, pisali ostatnio na blogu że chcą przebudować całą grę od podstaw i potrzebują czasu
Opublikowano 23 września 20195 l 5 minut temu, Figaro napisał: Mam nadzieję, że poczułeś się lepiej z tym żarcikiem z 2014 roku. Widzę, że zapiekło
Opublikowano 23 września 20195 l Jakby Nintendo odpaliło na 2020 Bayo 3, Metroida i BOTW2 to by się działo.
Opublikowano 24 września 20195 l fajny pomysl z ta destrukcja otoczenia i interakcjami za pomocą czarów
Opublikowano 25 września 20195 l Tak się właśnie w nowoczesny sposób morduje i udaje ofiarę zarazem: https://www.thepostmillennial.com/exclusive-zoe-quinns-allegations-are-falling-apart/ Edytowane 25 września 20195 l przez Rozi