Opublikowano 18 września 20213 l Ograłem Titanfall 2 i dla mnie to jest tylko dobra gierka do np. HL2 nie ma startu, do Bloodborne też nie ma startu. I tak spojrzałem na tą listę szukając Half-Life 2 i patrzę że przegrał z Rise of the TR XD Jeszcze bym zrozumiał jak by to był TR Anniversary albo TR2 w ostateczności TR2013.
Opublikowano 18 września 20213 l No powiedzmy sobie szczerze - na tego Titanfalla to można zagłosować tylko wtedy, jeśli się nie grało w Bloodborne. A jak jest inaczej, to proszę nawet do mnie nic nie mówić. Edytowane 18 września 20213 l przez Ludwes
Opublikowano 18 września 20213 l Nie chcę nikomu psuć zabawy, ale wiecie, że dla niektórych to po prostu kolejne soulsy?
Opublikowano 18 września 20213 l Chyba nie grałeś w soulsy i w bloodborna A titanfall 2 całkiem przyjemna strzelanka myśle że oprócz dooma i wolfa nie było lepszej na tamtej generacji ale serio trzeba znać miejsce w szeregu mister titanszrociku
Opublikowano 18 września 20213 l Bloodborne to byłaby genialna gra jakby wycięli tego bossa za którym trzeba ganiać 5 minut po korytarzach zanim dojdzie do walki. Serdecznie nie pozdrawiam gościa który wpadł na ten pomysł.
Opublikowano 18 września 20213 l no powiedzmy, że nawet jeśli byłbym w stanie zaakceptować argument, że Bloodborne to tylko kolejne Soulsy, to nie da się nie zauważyć, że konkurentem nie był jakiś rewolucyjny tytuł, cos absolutnie wcześniej niewidzianego, tylko call of duty z mechami zostawmy trolling na cw, please
Opublikowano 18 września 20213 l 5 minut temu, Pupcio napisał: Chyba nie grałeś w soulsy i w bloodborna Wszystko ziomeczku. Klimatu BB nie odmówię, ale dla mnie to soulsy jak każde inne.
Opublikowano 18 września 20213 l Wszystko ok, ale nazywanie Titanfalla 2 CoDem z mechami to też trochę kek.
Opublikowano 18 września 20213 l Teraz, Figuś napisał: Wszystko ok, ale nazywanie Titanfalla 2 CoDem z mechami to też trochę kek. co jest w tym niepoprawnego?
Opublikowano 18 września 20213 l 30 minut temu, łom napisał: Ograłem Titanfall 2 i dla mnie to jest tylko dobra gierka do np. HL2 nie ma startu, do Bloodborne też nie ma startu. I tak spojrzałem na tą listę szukając Half-Life 2 i patrzę że przegrał z Rise of the TR XD Jeszcze bym zrozumiał jak by to był TR Anniversary albo TR2 w ostateczności TR2013. Dowolny Half-Life >>> dowolny TR. Jak do tego doszło nie wiem, choć się domyślam - jak każdy ranking czy konkurs to nie jest plebiscyt jakości, a popularności.
Opublikowano 18 września 20213 l W sumie wszystko, jedyne co te gry łączy to to że są strzelankami. T2 nie trzyma się codowego schematu idź przed siebie wyczyść killroom i tak x20. Co chwilę twórcy dawali nam nowe możliwości zabawy przy tym nie nadużywając ich bo za moment znowu wpadało coś może nie zaskakującego ale zmieniającego rozgrywkę. Mowa oczywiście o singlu bo multi to wiadomo że młócka. Osrane EA zrobiło wiele krzywdy grze wypuszczając ją pomiędzy BF1 i CoDem. I kończąc temat to to że w tym plebiscycie TF2>Bloodborne to też kek.
Opublikowano 18 września 20213 l Ludzie się spuszczali nad tym singlem w Titanfallu 2 a jak zagrałem to w sumie dobra gierka, nic więcej ale nazywanie go najlepszym singlem w FPS w ostatniej generacji to chyba nie grało się w zbyt wiele FPS.
Opublikowano 18 września 20213 l No przyjemna gierka ale jak ludzie nazywali to najlepszym fpsem to widać jak źle jest z tym gatunkiem xD
Opublikowano 18 września 20213 l Najlepszy nie, ale dumnie na podium obok DOOMa 2016 i Wolfika TWO. Jest też tak jak pisze figuś - ta gra co chwilę stawia na głowie gameplay, jest różnorodna w miejscówkach, ma zajebiste walki z bossami i fantastycznie siada się za sterami potężnego mecha. Tip-top giereczka. Za to w ogóle nie pojmuję fenomenu BB, któremu pomogło w sumie chyba tylko... a wy już wiecie co pomogło.
Opublikowano 18 września 20213 l 30 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Wszystko ziomeczku. Klimatu BB nie odmówię, ale dla mnie to soulsy jak każde inne. Nie no wiadomo że to soulsy u mnie pewnie zadziałało że to moje pierwsze soulsy+ gra jest jednak trochę szybsza i nie ma w niej rycerzy i smoków dla daunów
Opublikowano 18 września 20213 l 13 minut temu, suteq napisał: jale nazywanie go najlepszym singlem w FPS w ostatniej generacji to chyba nie grało się w zbyt wiele FPS. Grałem w: - Halo 5 - Wolfenstein New Order - Wolfenstein Shadow Colossus - Battlefield 5 - Battlefield 1 - Call of Duty World at War - Call of Duty Infinite Warfare - Far Cry 5 - Battlefield 4 I dla mnie Titanfall 2 był najlepszym singlowym fpsem, ale nie miał zbyt dużej konkurencji
Opublikowano 18 września 20213 l no jak nie grałeś w żadnego Dooma, w szczególności tego sprzed roku, to nie ma co się dziwić ale Titanfall 2 był bardzo ok, żeby nie bylo
Opublikowano 18 września 20213 l 6 minut temu, ASX napisał: Grałem w: - Halo 5 - Wolfenstein New Order - Wolfenstein Shadow Colossus - Battlefield 5 - Battlefield 1 - Call of Duty World at War - Call of Duty Infinite Warfare - Far Cry 5 - Battlefield 4 I dla mnie Titanfall 2 był najlepszym singlowym fpsem, ale nie miał zbyt dużej konkurencji Jedynym dobrym FPS-em, takim naprawdę dobrym albo bardzo dobrym z tej listy który mógłby poniekąd walczyć o miano jednego z najlepszych FPS w poprzedniej generacji jest Wolf: TNO. A i tak reboot Dooma zjada go na śniadanie. P.S Call of Duty World at War to gra z 2008 roku. Pewnie chodziło Ci o WWII.
Opublikowano 18 września 20213 l A w Doomy tez grałem, zapomniałem o nich ;D W każdym razie nie wydaje mi się żebym grał w malo gier FPS i dalej podtrzymuje opinie że Titanfall 2 to najlepszy FPS mijającej generacji dla mnie
Opublikowano 18 września 20213 l To była dobra gra na zasadzie zaskoczenia i zerowych oczekiwań, bo jedynka nie miała nawet singla, więc jak grasz i okazuje się, że jest lepiej niż w FPS-ach AAA, to jednak doceniasz dużo bardziej niż może powinieneś. W sumie takie czarne konie zawsze robią robotę, bo to jest odwrotny efekt jest przy hajpowanym czekaniu na zejście Mesjasza, a później okazuje się, że to tylko i aż bardzo dobra gra, więc jesteś trochę rozczarowany. W nowe COD-y mało ostatnio grałem, ale z tej listy wybrałbym Wolfika z 2014(jako wzorcowe odświeżenie legendy). No chyba, że potraktować go jako crossgen powstający głównie z myślą o 7 generacji, to wtedy rzeczywiście Tytanowy Janusz może wygrać. W reboot Dooma grałem i niby jest dobry, ale jest jakiś taki generyczny. Zupełnie nic z niego nie pamiętam poza skokami trudności i tym, że nie mogłem grać dłuższych sesji, bo mnie męczył. Widocznie zbyt duży oldschool, a może był zbyt intensywny. Ciężko powiedzieć.
Opublikowano 18 września 20213 l ja nie rozumiem hajpu na TF2 średnie multi i bardzo przeciętny singiel, ale to może tez być wina forumka ze napompował balon hajpu, który jak zawsze okazał się dziurawy
Opublikowano 18 września 20213 l Ja na jedynkę się nie załapałem, gra stricte multi nie dla mnie, chyba, że to BF. Z kolei dwójeczka to jeden z najlepszych singili w tych blockbusterowych shooterach w jaki grałem od dawna. Mega zaskoczenie, a z drugiej strony człowiek zrozumiał te wysokie oceny wystawiane przez innych. I tak odchodząc od tematu, to Kubson mega zrzęda się zrobiłeś. Mam wrażenie, że nic Ci się nie podoba jeśli chodzi o poletko growe, co najwyżej kolejne multi w CODzie.
Opublikowano 18 września 20213 l Ja mam wrażenie że w ogóle całe forum robi coraz bardziej zrzedliwe i co pewnie jest wynikiem starzenia się użytkowników. Coraz mniej jest jaranka gierkami i ekscytacją nowymi premierami a coraz więcej marudzenie i narzekania. No i dużo użytkowników więcej czasu spędza na forum niż faktycznie przy konsoli i żeby nie było mnie też to często dotyczy, nawet pisząc tego posta zapauzowalem grę.