Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano
15 minut temu, SnoD napisał:

Nic w tym dobrego, że zakontraktowali 5 projektów, z których ostatni wyjdzie za 10 lat.

Niby dlaczego? To nie jest ogromne studio. 

• Odpowiedzi 17,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Remake arcydzieła w rękach Bloober? No kureła nie wiem. Tzn Medium był przyjemny dla mnie i dobrze wspominam. Ale tu oczekiwania będa niebotyczne. No i znając ich to zrezygnują z walki.. 

Opublikowano

Jeżeli to będzie prawda ciekawe czy udźwigną to. Silent Hill to specyficzna seria i w odróżnieniu od Resident Evil nie wystarczy nowa szata i zmiana kamery by dumnie postawić to na półce obok oryginału. Sam klimat może być już nie lada wyzwaniem do odtworzenia ale gameplay wg mnie nigdy w SH nie był szałowy. Ot latamy z mapą i szukamy drzwi, które nie są zamknięte po drodze bijąc jakieś stwory w drewnianym systemie walki i rozwiązując poryte zagadki (w zależności od poziomu trudności).

Opublikowano

I znów kolejny tytuł, o którym jeszcze wczoraj nie słyszałem, a tu za rogiem premiera (Early Access). 

Trzeba będzie kupić.

no-money-wallet.gif

Opublikowano

Techland wypuszcza gre o zombie kiedy nie ma juz mody o zombie i zaczyna open worlda, ktorego skonczy kiedy minie juz moda na open worldy.

Opublikowano

Ale moda na open worldy skończy się za 20 lat :ragus:

Opublikowano

No i pewnie wygodniej by się tworzyło na kąkuterze. A o powiększeniu się społeczności co przy takiej grze jest najważniejsze już nie wspominam. Aż kusi spróbować coś w tym zrobić ale mi się zawsze odcehciewa w połowie przy takich edytoro grach xD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

spaniała gierka

Opublikowano

Przy doomie wygląda to jak gówno typu obsrane tylko że ze znaną muzyczką :ragus:

Opublikowano

Moza zaczyna sie moda na adhd shootery.

Opublikowano
16 minut temu, Pupcio napisał:

Przy doomie wygląda to jak gówno typu obsrane tylko że ze znaną muzyczką :ragus:

dont-say-that-shut-up.gif

Opublikowano

Ewentualna nowa płyta SOAD >>> ta gra 

No ale na nową płytę SOAD nie ma szans :sapek:

Opublikowano

Pierwszy spotkanie z grą na automatach na początku podstawówki, potem u ziomeczka na snesie się katowało.

Te modele postaci robiły wtedy wrazenie i nadal niezle sie trzymają, szkoda, że dwojka została skasowana

Opublikowano

Moj pierwszy oryginal na PC. Pamietam wszystko z tamtej niedzieli.

No i KM, bardzo fajny kanal bijatykowy, glownie o mortalu.

Opublikowano

Memy dają drugie życie wybitnej giereczce?

Spoiler

comment_1624713466okdpNfSrhkDLrvjWmqizrV

Swoją drogą to ta liczba jest nieznacznie większa od liczby graczy BF2042 na Steamie, co oczywiście cieszy i bawi jednocześnie.