Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Szósta generacja to w ogóle był peak. Wiadomo, że to piąta gen. była najbardziej rewolucyjna, ale jeżeli chodzi o ilość hitowych produkcji, nowych serii, które się urodziły i tego jaki poziom zachował się od początku do końca trwania generacji, to nic nigdy nie przebije trio ps2/xboxa/gcn'a (a przecież jeszcze był Dreamcast i pierdylion kieszonsolek).

Opublikowano
1 minute ago, Josh said:

Szósta generacja to w ogóle był peak. Wiadomo, że to piąta gen. była najbardziej rewolucyjna, ale jeżeli chodzi o ilość hitowych produkcji, nowych serii, które się urodziły i tego jaki poziom zachował się od początku do końca trwania generacji, to nic nigdy nie przebije trio ps2/xboxa/gcn'a (a przecież jeszcze był Dreamcast i pierdylion kieszonsolek).

Zdecydowanie, ale rok 2001 to jak jakiś sens, najlepszy rok w historii branży. Teraz przez cały czas trwania generacji nie dostajemy tylu hitów co wtedy w ciągu jednego roku.

Opublikowano

To czasy kiedy ludzie kupowali gry, a nie mikrotransakcje. Dzisiaj też by tak mogło być, ale inne gry stały się priorytetem

Opublikowano
27 minut temu, Josh napisał(a):

A do tego dodajmy jakie sztosy wychodziły wtedy też na PC, patrząc na sam 2000 to Baldur's Gate 2, Deus Ex, The Longest Journey. NOLF, Thief 2 czy Shogun: Total War chociażby.