Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wrzuć screena

Featured Replies

Opublikowano

OELUzNw.jpg

Jest coś w stylistyce Super Mario Bros. 3 z NESa co powoduje, że mam ciepło w sercu. Estetyka tej gry odwraca mój wzrok od większości gier na rynku. Uwielbiam patrzeć na tę grę, to chyba jakaś choroba. Nie ma bardziej schludnie wyglądającej gry. O rimejku na SNESa/GBA nie mogę już tego niestety powiedzieć. Za kolorowe.

A w Super Mario Maker, gdzie wszystko jest w natywnym 1080p i 16:9 to już w ogóle orgazm.

Edytowane przez ragus

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 723,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano

Ja z tym ciepełkiem mam przy Super Mario World. Ale tylko ta wersja na SNESa, na CRT. Jest coś w tej palecie kolorów... 

Co do SMB 3, zawsze mnie to cholerne słońce doprowadza do szału. Nigdy nie skończyłem całej gry.

Opublikowano

SMB3 jest cudowne. W tamtym roku skończyłem gierkę na emu, bawiłem się fantastycznie. 

Opublikowano

Ledwo zacząłem grać, a takie śliczności buduję:

obwQ6XM.jpg

U38UG5a.jpg

Cudna gra. Tyle frajdy. A sam system walki i customizacji nieporównywalnie ulepszony względem jedynki.

Opublikowano

Hello old friend, we meet again

0ircfUW.jpgDzS0JuJ.jpg

Opublikowano

xY8JMYi.jpg

po wciśnięciu A+B+dół podczas ładowania planszy w Super Mario Maker, załącza sie filtr CRT :D

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Oczywiście :cool: O dziwo wystarczyło tylko 7 modów, a nie jak w większości overhauli 50, a gra wygląda o wiele lepiej. Bonusik, finał wywiadu z wampirem

wSmezcE.jpg

Opublikowano

S4lBwCO.jpg

Po 31 godzinach zasiadłem za stery mojego Skella. Prawie jak power armor w f4 xD.

Opublikowano

Uwielbiam gry z dużym poziomem customizacji, ale czasem rezultaty bywają przerażające...

uV7zaUZ.jpg

Ale kurde przydałaby się, albo w grze, albo w PS3 jakaś sensowna opcja robienia screenshotów, bo robienie zdjęć tosterem nie jest fajne.

YJvzYdt.jpg

wKqDMck.jpg

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Ta wolność w tworzeniu mecha przekłada się na wolność w gameplayu? Pytam bo taki miałem problem w Armored Core, gameplay był stał sie nudny po 2 godzinach.

Opublikowano

Ta wolność w tworzeniu mecha przekłada się na wolność w gameplayu? Pytam bo taki miałem problem w Armored Core, gameplay był stał sie nudny po 2 godzinach.

Zależy co masz na myśli. Często jest tak, że wyekwipowanie jakiejś części daje dostęp do dodatkowych zdolności, albo broni. Nie będę tu operował nazwami z animka, ale np. backpack jednego mecha może dać dostęp do dodatkowych działek na ramionach, oraz podwójnych mieczy, które w GB2 można wykorzystać w walce klepiąc ładne combosy w uzupełnieniu do podstawowej broni. Teraz na przykład mam mecha, który na nogach i backpacku ma zamocowane wyrzutnie rakiet, to zanim zbliżę się do wroga bombarduję ich okolicę spamem rakiet. Sama gra jest jak slasher z elementami shootera - dużo różnych broni melee i ranged do wyboru, każdą klepie się nieco inaczej, każda ma inne combosy. Ja prawdę mówiąc jestem pod ogromnym wrażeniem, bo już w jedynce było co robić, zaś tutaj niemal każdy element rozgrywki został w jakimś stopniu usprawniony, a sama walka jest o wiele bardziej przemyślana i zbalansowana. Jaram się od piątku jak małe dziecko, gdy w to gram.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Dzięki, no zdecydowanie ciekawej to wygląda niż AC.

Opublikowano

o jezzu <3 zainstalowałem restoration patch do Fallouta 2 i życie od razu stało się ze 3 razy lepsze. :fsg:

mnDRkAf.jpg

tak na 6/10 co najmniej

Opublikowano

Ładny obrusik i kwiatki. Zrób sobie jeszcze gorącej czekolady, graj w Fallouta i życie podskoczy do -7/10.

Opublikowano

niezły trans z tej laski na dole xD

Opublikowano

xY8JMYi.jpg

po wciśnięciu A+B+dół podczas ładowania planszy w Super Mario Maker, załącza sie filtr CRT :D

... woah.

Nie wiedzieliście o tym wcześniej? Identyczny filtr załącza się jak się zbierze mega mushrooma z amiibo 8-bitowego mariana ;) 

Opublikowano

Takie tam... ekhmm...  :twisted:  :rose:

tTPaIvL.jpg

Opublikowano

nvm moje dzieciaki mogłyby przeczytać.

Edytowane przez ornit