Opublikowano 19 grudnia 20241 r Nawet Tjery nie dał rady zrobić ładnego screena z indiany ale uwierzcie że gra ma kilka ładnych widoczków
Opublikowano 19 grudnia 20241 r 8 minut temu, Pupcio napisał(a): Nawet Tjery nie dał rady zrobić ładnego screena z indiany ale uwierzcie że gra ma kilka ładnych widoczków Sam początek, wczoraj zacząłem, ale dżungielka wygląda bardzo ładnie, nie pitol najgorsza jest konwersja z HDR do SDR przy screenach, w Indianie mega mocno to akurat widać, przekłamuje się kontrast i kolory, szkoda, że się nie da gdzieś uplodować screenów w HDR
Opublikowano 21 grudnia 20241 r Widać że idą święta bo @tjery wstawił screeny i nie napisał że HDR crashuje itd. i u nas nie widać
Opublikowano 25 grudnia 20241 r Pykam w Mario Odyssey. Graliście? Do tego gorąca czekolada od lepszej połówki i karpatka od mamci. Jest dobrze.
Opublikowano 26 grudnia 20241 r Armored Core VI: Fires of Rubicon "Zdjęcia robione ziemniakiem", bo PC swoje lata ma. Ale widoczki i tak niczego sobie. No i całkiem sporo koloru, jak na grę o mechach w industrialnych lokacjach. Drobny spoiler: Spoiler
Opublikowano 27 grudnia 20241 r Za mało jeszcze grałem, ale klimat to ta gra ma NIEZIEMSKI - nawiązania historyczne, smaczki, występujące postaci, coś pięknego, Warszawa roku 1905 oddana bezbłędnie. A co to za gra? Polskie The Thaumaturge:
Opublikowano 27 grudnia 20241 r 1 hour ago, Rozi said: Za mało jeszcze grałem, ale klimat to ta gra ma NIEZIEMSKI - nawiązania historyczne, smaczki, występujące postaci, coś pięknego, Warszawa roku 1905 oddana bezbłędnie. A co to za gra? Polskie The Thaumaturge: Grałem w demo i wleciało na Wishliste klimat trochę jak w Disco Elisium. Z tego co wiem sprzedaż nie była jakaś powalająca, więc polecam rzucić okiem na demo i jak się spodoba to kupić. Grasz po polsku?
Opublikowano 27 grudnia 20241 r Oczywiście, że tak, jest polski dubbing normalnie. Jestem rozjebany na łopatki klimatem, jak ktoś się interesuje tamtym okresem, to ja pierniczę. Walka póki co nie przeszkadza i fajnie można eksperymentować z salutorami i umiejętnościami. I tak, jest demo, na konsolach również.
Opublikowano 31 grudnia 20241 r Kiedy zauważacie, że coś was za mało będzie na tej sylwestrowej imprezce... A wystrzałowe fafaszałki sprzed roku są trochę przyciasne I kiedy pytacie pana sprzedawce, czy możecie wziąć kilka flaszek "na zeszyt" Mimo wszystko bawcie się w tego sylwestra jak wam pasuje
Opublikowano 3 stycznia 20251 r Ostatnie zrzuty z przygód Geralta Spoiler Geralt poużywał sobie trochę przez całą grę Edytowane 3 stycznia 20251 r przez Paolo1986
Opublikowano 3 stycznia 20251 r @PiotrekPtylko Triss Pozostałe to nic nie znaczące przygody A Płotka służyła do czego innego
Opublikowano 4 stycznia 20251 r Na czym grane? Mam na XSX ale w sumie pamiętam że bardzo podobało mi się na Steam Decku (tam chyba na maxa można wszystko ustawić). Śmieszne, Half Life 2 to życiowa topka ale dodatków nigdy nie ograłem ;))
Opublikowano 4 stycznia 20251 r Mam Orange Boxa na Xboxie, kiedyś nadejdzie ten czas gdy ogram kolejny raz, jak zapowiedzą już HL3 @drozdu7 jak to tak, koniecznie nadrób. Kurna ten cliffhanger i końcówka epizodu drugiego, do dziś ciary na samą myśl
Opublikowano 4 stycznia 20251 r Ta gra mi się zaczyna kojarzyć z Twin Peaks, tam też na konkluzje trzeba była czekać z 500 lat xD. No ale w tym roku ta gra się ukaże, jestem tego pewien. Zaraz po Hollow Knight Silksong i GTA VI .