Opublikowano 15 lutego 20251 r Bardzo dobra gierka ze świetnym systemem walki. Szkoda, że nie złapała większej publiczności, bo możliwości skasowania ryjców dresiarzy jest naprawdę sporo i gdy już się wie co można robić z przeciwnikami to naprawdę fajnie to wchodzi.
Opublikowano 15 lutego 20251 r Jest tak jak piszesz. Mamy tu bardzo dużą interakcje z otoczeniem i przedmiotami jakiej ciężko szukać w innych chodzonych bijatykach. A właśnie interakcje bardzo sobie cenię no i te teksty, ale to już wiadomo, że robią robotę. Do tego mamy niezły przekrój patusów do obicia, włącznie z gośćmi w czerwonych butach i skórzanej kurtce XD Levele są dosyć długie co nie każdemu może przypasić bo w razie porażki sporo jest do powtórzenia, ale ja na to akurat nie narzekałem.
Opublikowano 16 lutego 20251 r Bramble: The Mountain King Delikatne spoilery aby nieco urozmaicić urok gameplayu oraz dodać nieco grozy. Śmiało klikać Spoiler
Opublikowano 18 lutego 20251 r Nie wiem czemuz ale dziewcze przypomina mi Velme ze Scooby Doo Podoba mi sie stylistyka
Opublikowano 20 lutego 202520 lut RDR2 - XsX Pierwsza gra gdzie HDR naprawdę zrobił na mnie wrażenie, a przy świecącym słońcu trzeba okulary zakładać. Kozak Edytowane 20 lutego 202520 lut przez Sedrak
Opublikowano 21 lutego 202521 lut Jak dla mnie trochę za duża ekspozycja, ale ogólnie ładne screeny i widoczki
Opublikowano 21 lutego 202521 lut 12 godzin temu, ASX napisał(a): Jak dla mnie trochę za duża ekspozycja, ale ogólnie ładne screeny i widoczki Trochę? To jest prześwietlone do granic możliwości. Paolo jak to nie wina screenów i tak to u Ciebie normalnie na TV wygląda to pobaw się gammą, bo całą grafikę sobie "psujesz". Tu dosłownie zrzuciłem w łindołsowskim pseduo-edytorze ekspozycję do zera i dodałem kontrastu. Edytowane 21 lutego 202521 lut przez tjery
Opublikowano 21 lutego 202521 lut Metal Slug na telewizorze marki Samsung, typ telewizora LCD Full HD. Źródło obrazu: konsola Sega Saturn z regionu NTSC-J Jeden z moich ulubionych ekranów tytułowych w grach wideo, a jak to się rusza...
Opublikowano 21 lutego 202521 lut Godzinę temu, tjery napisał(a): Trochę? To jest prześwietlone do granic możliwości. Chciałem napisać to delikatnie:)
Opublikowano 21 lutego 202521 lut Jak wrzucałem tu kiedyś screeny z RDR2 to było na odwrót. Na TV elegancko, a tutaj ciemne jak cholera. Potem się pobawiłem ustawieniami tv i było git.
Opublikowano 21 lutego 202521 lut 5 godzin temu, tjery napisał(a): Trochę? To jest prześwietlone do granic możliwości. Paolo jak to nie wina screenów i tak to u Ciebie normalnie na TV wygląda to pobaw się gammą, bo całą grafikę sobie "psujesz". Tu dosłownie zrzuciłem w łindołsowskim pseduo-edytorze ekspozycję do zera i dodałem kontrastu. Te screeny były robione w pełnym słońcu. Jak słońce mi w grze zajdzie, to wyjdą ciemniejsze
Opublikowano 24 lutego 202524 lut Kingdome Come Deliverance 2 oczywiście, zapomniałem napisać. Wersja na PC.
Opublikowano 24 lutego 202524 lut Godzinę temu, Qbon napisał(a): Kingdome Come Deliverance 2 oczywiście, zapomniałem napisać. Wersja na PC. 4k grasz?
Opublikowano 24 lutego 202524 lut 3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): 4k grasz? 4K z dlss quality.
Opublikowano 25 lutego 202525 lut 14 godzin temu, Qbon napisał(a): 4K z dlss quality. Ile masz fps? Ja 50. Coś obcinales w grafice?