Opublikowano 26 lutego26 lut Ten Stalker to przypomina mi obrazki z dzieciństwa bardziej. Brakuje tylko trzepaka i murowanego śmietnika gdzie kopało się o ścianę piłke.
Opublikowano 4 marca4 mar Nintendo 2 pro handheld mode VS Ps5 amatorW spoilerze syćko od zakończenia Rhodes Hill aż do samego końca gry
Opublikowano 5 marca5 mar Odpaliłem AC Unity PS4 z paczykiem 4k 60fpsNawet nieźle się to prezentuje jak na grę z 2014 roku.
Opublikowano 5 marca5 mar Tak, ta gra wciąż wygląda świetnie, trochę wykraczała poza tamte czasy i w związku z tym trochę kulawo działała, chyba nawet na dość mocnych wówczas pecetach. Pamiętam te 20 fpsow w 900p na PS4...
Opublikowano wtorek o 16:401 dzień Wspaniale jest ogrywać GTA V w roku 2026. Tylko żeby Rockstar dał sobie spokój z tą aberracją chromatyczną w VI albo żeby była możliwość wyłączenia tego bez modów
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. To ja wrzucę coś brzydkiego Resident Evil 4 (bieda laptop edition)
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 2 godziny temu, Qbon napisał(a):RE Requiem PCSztos to wygląda. Szkoda, ze Capcom nie udostępnia swojego silnika innym devom. Byłaby to miła odmiana od padacznego unreal engine.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 9 minut temu, Paliodor napisał(a):Sztos to wygląda. Szkoda, ze Capcom nie udostępnia swojego silnika innym devom. Byłaby to miła odmiana od padacznego unreal engine.Tak, do tego ten silnik się świetnie skaluje.