Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ostra w ch.uj, wolę z miodem, ale rzadko bywa.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 263,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano

Nooo też na miodową poluję właśnie. Ja tam dijon uwielbiam, chyba mój ulubiony rodzaj musztardy. 

Opublikowano

Ostatnio coś mi pachniało truskawkami pod zlewem w kuchni. Dziś rano ogarnąłem, że ostatnio kupiłem w Biedrze nie te worki, wziałem jakieś o zapachu truskawek. Fajna sprawa, jaka świeżość w kuchni, można zadziej sprzątać teraz.

Opublikowano

Jak cenowo?

5,99.

Opublikowano

Uuu sporawo. Ale pewnie jakosciowo lepiej niz mikado z lidla za 2,5.

Opublikowano

w Niemczech też raczej drogie (około 2€ za Dijon, inne nawet 2,7€), ale to chyba najlepsza musztarda jaką kiedykolwiek kupiłam.

Poza miodową kuszą jeszcze wersje ziołowe

Opublikowano

Ostatnio coś mi pachniało truskawkami pod zlewem w kuchni. Dziś rano ogarnąłem, że ostatnio kupiłem w Biedrze nie te worki, wziałem jakieś o zapachu truskawek. Fajna sprawa, jaka świeżość w kuchni, można zadziej sprzątać teraz.

To ja chyba jakies przeterminowane wzialem bo yebie jeszcze gorzej niz jakbym nie wynosil przez tydzien :/

Opublikowano

No tak czy siak, warto jednak regularnie wyrzucać.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W lidlu znowu mega tani Haloumi.

Opublikowano

Moze nie zarcie, ale 16 rolek queen 3 warstwy za 9 zeta.

(pipi) czaicie, bedzie tarte do kości.

Opublikowano

Rozumiem, że TAKI premium  papier to tylko do sranka w niedzielę, a w ciągu tygodnia zwykły ekologiczny

Opublikowano

Moze nie zarcie, ale 16 rolek queen 3 warstwy za 9 zeta.

(pipi) czaicie, bedzie tarte do kości.

Dobry dil, ja ostatnio zapłaciłem 13 zeta za 24 paczki papieru o nazwie Mola

Opublikowano

Ale pewnie 2 warstwy, czyli palec grzebalec.

Opublikowano

jedliście skrzydełka w panierce w kubełku? bieda wypuściła mrożoną serię fast foodów i obok frytek z kurczaka (zjadliwe) teraz te skrzydełka z sosem bbq są dostępne

Opublikowano

Dogadać się lokalnie ze sklepem mięsnym (nie sieciówką) i zamówić sobie świeże skrzydełka, nieraz nawet z eko hodowli.

Te syfy co w Biedrze/Lidlu/itp. sprzedają to jakaś pomyłka, najgorsze odpady zalane mieszanką przypraw żeby zabić smak i zapach.