Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Jak dobrze, że mamy jajka od babci narzeczonej i od sąsiadki, pyszne i z wesołych kurek :cool:

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 280 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano

Wałczer na dwajścia złotych wyczepany :nosacz3: W końcu dzieci masło znowu dostaną, bo już płakali, że suchy tygodniowy chleb rani ich w ich małe gardła :cebula:

update

warto przeglądać oferty poza szejkomatem. Dziś jeszcze masło oselkowe 300g za 9 zł, Lipton 92 torebki po 10 zł zamiast 15 zł. Ostra cebula weszła z tym dodatkowym rabatem -20 zl.

BTW polecam mufinki Wedel czekoladowe, ale wchodzą z czarną gorzką kawą, bo same mają mega słodki krem czekoladowy w środku.

Opublikowano

Adam ptak, ale napewno nie orzel  :kekw:

U moich tesciow kury maja roztrenowanie , slabo sie niosa bedzie trzeba na te biedronkowe przejsc na jakis czas. 

Opublikowano

A taka dygresja ode mnie

Wiedzieliście, że sklepy Biedronki mają swoje levele? Biedronka klasy I, Biedronka klasy II, Biedronka klasy V? Jak jakieś jebane Kaiju. Znajoma, która tam pracuje mi o tym mówiła. To dlatego w niektórych sklepach jest git, a w innych kołchoz. Jak delegowali ją w zastępstwie do Lvl I to zawsze brała chorobowe. 

Podobno robią badania i zależy od osiedla/docelowego klienta. Jak docelowo osiedle to żulownia to jest pół sklepu tanich win i syf, bo tną koszty na obsłudze, a na nowszych osiedlach jest elegancko i jakieś działy vegan/fresh/homo.

Dzisiaj zajechałem do takiej Bidery pod dworcem i faktycznie, to chyba była ta najniższa klasa. Setki milionów rodzajów piwa VIP, ale nie było mojego ulubionego jogurtu:( Pełno żuli, syf, na podłodze jakieś pomidory zmieniające się w ketchup, na środku cyganie walczyli o ostatni cukier a obsługa to duchy, w dodatku z Ukrainy.

Opublikowano

Ja niedawno byłem w jednej z Biedronek we Wrocławiu niedaleko Wyspy Słodowej. W tak małej i nieogarniętej jeszcze nie byłem. Między półkami ledwo dało się minąć, asortyment bardzo okrojony, burdel na półkach, a towar lodówkowy leżał na półkach zepsuty - np soki ananasowe, czy pomarańczowe. 

Opublikowano

Juz pisalem kiedys o tym. U nas tez na obrzezu w regionie ostroleckich slumsow byla biedra. Raz w niej bylem, legancko, jakies podpite patusy tam sobie laza, krzycza, zaczepiaja klientow. No atmosfera do kupowania minikiwi naprawde rozczulajaca :) Bo belki latajace i placzace z matkami przywolujacymi je zwrotami "wracaj tu kurwa" included

To byla tez pierwsza biedra w regionie gdzie plyty i gierki byly zamykane za szklem xd

No i kumpela mi mowila ze tam sa zsylane wlasnie za kare pracownice. Takie biedronkowe łagry.

Ale juz nie ma tej biedry

Opublikowano

Pewnie przez noc ją rozkradli razem z budynkiem.

Opublikowano

Najlepsze ze w kazdej byl ochroniarz a akurat w tej nie xD

Ale w sumie co sie dziwic , kto by sie chcial uzerac z podpitymi sebixami. Prawdziwi ochroniarze pewnie by nie chcieli a co jakies dziadki albo kolesie z grupą inwalidzką

Opublikowano
Godzinę temu, krupek napisał:

image.png.a1d1be4779407f15f68a8585b22527fd.png

:sadkek:

Adam Ptak to czołowe trol konto na FB, wszędzie go pełno. 

Opublikowano

spacer.png

Nie widziałem tego szmat czasu, chyba wycofali. Szkoda, bo to był sztos. Jest to w Biedrach u was na wsi?

Opublikowano

To real foto? Jestes zajeta? Tez lubisz grac w gry wideo jak my?

Opublikowano

Kabi, buhaju, bo przy(pipi)e ci jak babci ;/

Opublikowano
  • Autor
W dniu 11.10.2022 o 16:48, Rozi napisał:

Jak dobrze, że mamy jajka od babci narzeczonej

a teście ze wsi? :)

22 godziny temu, gekon napisał:

Wiedzieliście, że sklepy Biedronki mają swoje levele?

u mnie teraz po remoncie wprowadzili dział mięsny (osobna lada i panie tam kroją mięcho), no i jak jest promo na mięcho paczkowane, to w tej biedrze nie ma. Nie chcą robić konkurencji temu mięsnemu? ale ch**nia

Opublikowano

Ze wsi, ja też ze wsi. Ale nie są tacy jak Twoi.

Opublikowano
24 minuty temu, grzybiarz napisał:

a teście ze wsi? :)

u mnie teraz po remoncie wprowadzili dział mięsny (osobna lada i panie tam kroją mięcho), no i jak jest promo na mięcho paczkowane, to w tej biedrze nie ma. Nie chcą robić konkurencji temu mięsnemu? ale ch**nia

u mnie też właśnie remont

mam nadzieję, że nie zrobią jakiegoś działu mięsnego lub rybnego z tygodniowymi rybami;/

A propo ryb. Uwielbiam te skurwysyny. Chyba jedyny taki puszkowy śledź, który nie jest zalany octem. Polecam

Śledzie po gryficku - 500g

Opublikowano

Ja to tam nawet nie zagladam na ten dzial miesny, jakos wydaje mi sie ze maja tam to samo co w pudelkach albo gorzej bo niepakowane, latwiej psujace sie.

Ale moze sie myle. 

Opublikowano
10 godzin temu, Anal Wake napisał:

Kabi, buhaju, bo przy(pipi)e ci jak babci ;/

Babciowy bokser. :sleep:

Opublikowano

U mnie na pewno jest biedronka max levelu drugiego. Zawsze, jak jest coś fajnego w gazetce, to w mojej biedronce tego nie ma. Ale w sumie, nawet soli kiedyś nie było xD

Opublikowano

W mojej chrupek kukurydzianych nie ma od dwóch miesięcy lekko. Specjalnie po te wióry muszę do Lewiatana chodzić i stać wśród pań w kitlach :(

Opublikowano

W żadnej biedronce u mnie na wsi nie ma Pepsi Max. To ogólnopolski kryzys, czy lokalna klęska?

Opublikowano

Czasem po prostu nie dowożą produktów do wielu biedronek. A czasem wycofują produkt konkretnej marki, pozostawiając konkurencyjny. Tak było np. w przypadku laysów, których po prostu już nie ma. 

Opublikowano

W Lublinie w biedrach jest Pepsi Max? W Lubartowie nie ma