Opublikowano 30 lipca 20177 l Nooo też na miodową poluję właśnie. Ja tam dijon uwielbiam, chyba mój ulubiony rodzaj musztardy.
Opublikowano 31 lipca 20177 l Ostatnio coś mi pachniało truskawkami pod zlewem w kuchni. Dziś rano ogarnąłem, że ostatnio kupiłem w Biedrze nie te worki, wziałem jakieś o zapachu truskawek. Fajna sprawa, jaka świeżość w kuchni, można zadziej sprzątać teraz.
Opublikowano 31 lipca 20177 l w Niemczech też raczej drogie (około 2€ za Dijon, inne nawet 2,7€), ale to chyba najlepsza musztarda jaką kiedykolwiek kupiłam. Poza miodową kuszą jeszcze wersje ziołowe
Opublikowano 3 sierpnia 20177 l Ostatnio coś mi pachniało truskawkami pod zlewem w kuchni. Dziś rano ogarnąłem, że ostatnio kupiłem w Biedrze nie te worki, wziałem jakieś o zapachu truskawek. Fajna sprawa, jaka świeżość w kuchni, można zadziej sprzątać teraz. To ja chyba jakies przeterminowane wzialem bo yebie jeszcze gorzej niz jakbym nie wynosil przez tydzien :/
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Moze nie zarcie, ale 16 rolek queen 3 warstwy za 9 zeta. (pipi) czaicie, bedzie tarte do kości.
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Rozumiem, że TAKI premium papier to tylko do sranka w niedzielę, a w ciągu tygodnia zwykły ekologiczny
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Moze nie zarcie, ale 16 rolek queen 3 warstwy za 9 zeta. (pipi) czaicie, bedzie tarte do kości. Dobry dil, ja ostatnio zapłaciłem 13 zeta za 24 paczki papieru o nazwie Mola
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Więcej razy zwijasz i jest rewelka ale 3 warstwy to jest komfort dla anusa deluxe!
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l jedliście skrzydełka w panierce w kubełku? bieda wypuściła mrożoną serię fast foodów i obok frytek z kurczaka (zjadliwe) teraz te skrzydełka z sosem bbq są dostępne
Opublikowano 1 września 20177 l Dogadać się lokalnie ze sklepem mięsnym (nie sieciówką) i zamówić sobie świeże skrzydełka, nieraz nawet z eko hodowli. Te syfy co w Biedrze/Lidlu/itp. sprzedają to jakaś pomyłka, najgorsze odpady zalane mieszanką przypraw żeby zabić smak i zapach.