Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ostra w ch.uj, wolę z miodem, ale rzadko bywa.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 262,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano

Nooo też na miodową poluję właśnie. Ja tam dijon uwielbiam, chyba mój ulubiony rodzaj musztardy. 

Opublikowano

Jak cenowo?

Opublikowano

Ostatnio coś mi pachniało truskawkami pod zlewem w kuchni. Dziś rano ogarnąłem, że ostatnio kupiłem w Biedrze nie te worki, wziałem jakieś o zapachu truskawek. Fajna sprawa, jaka świeżość w kuchni, można zadziej sprzątać teraz.

Opublikowano

Jak cenowo?

5,99.

Opublikowano

Uuu sporawo. Ale pewnie jakosciowo lepiej niz mikado z lidla za 2,5.

Opublikowano

w Niemczech też raczej drogie (około 2€ za Dijon, inne nawet 2,7€), ale to chyba najlepsza musztarda jaką kiedykolwiek kupiłam.

Poza miodową kuszą jeszcze wersje ziołowe

Opublikowano

Ostatnio coś mi pachniało truskawkami pod zlewem w kuchni. Dziś rano ogarnąłem, że ostatnio kupiłem w Biedrze nie te worki, wziałem jakieś o zapachu truskawek. Fajna sprawa, jaka świeżość w kuchni, można zadziej sprzątać teraz.

To ja chyba jakies przeterminowane wzialem bo yebie jeszcze gorzej niz jakbym nie wynosil przez tydzien :/

Opublikowano

No tak czy siak, warto jednak regularnie wyrzucać.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W lidlu znowu mega tani Haloumi.

Opublikowano

Moze nie zarcie, ale 16 rolek queen 3 warstwy za 9 zeta.

(pipi) czaicie, bedzie tarte do kości.

Opublikowano

Rozumiem, że TAKI premium  papier to tylko do sranka w niedzielę, a w ciągu tygodnia zwykły ekologiczny

Opublikowano

Moze nie zarcie, ale 16 rolek queen 3 warstwy za 9 zeta.

(pipi) czaicie, bedzie tarte do kości.

Dobry dil, ja ostatnio zapłaciłem 13 zeta za 24 paczki papieru o nazwie Mola

Opublikowano

Ale pewnie 2 warstwy, czyli palec grzebalec.

Opublikowano

jedliście skrzydełka w panierce w kubełku? bieda wypuściła mrożoną serię fast foodów i obok frytek z kurczaka (zjadliwe) teraz te skrzydełka z sosem bbq są dostępne

Opublikowano

Dogadać się lokalnie ze sklepem mięsnym (nie sieciówką) i zamówić sobie świeże skrzydełka, nieraz nawet z eko hodowli.

Te syfy co w Biedrze/Lidlu/itp. sprzedają to jakaś pomyłka, najgorsze odpady zalane mieszanką przypraw żeby zabić smak i zapach.