Opublikowano 8 czerwca 201113 l http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-metal-gear/715404 E3 2011: Peace Walker Gameplay (Cam) ... chyba jednak nawet PW nie odpalę. Btw zaraz po E3 a gdzie wielki mgs: rising? Hahaha, patrzcie 1:52 jak gość śmiesznie upada po kulach. Ogólnie wygląda to jak kupsko, ale to było oczywiste po przeniesieniu gry z małego ekranu na duży. Animacja postaci pamięta jeszcze PSX'a.
Opublikowano 8 czerwca 201113 l od patrzenia na PW na wiekszym tv bedzie mozna oslepnac xD takiej ferii pikseli nawet na komorkach nikt nie toleruje
Opublikowano 12 czerwca 201113 l Zdanie Konami, czemu w zestawie nie ma jedynki. ;] http://www.gamezilla.pl/content/konami-chcialoby-zrobic-remake-metal-gear-solid-z-psx-a BTW gość nic nie wspomina o TTS, więc ten nadal zostaje exem dla Nintendo, co było w sumie oczywiste.
Opublikowano 16 czerwca 201113 l No oczywiście że nie ma jedynki bo to wiąże się z jakąkolwiek pracą nad tytułem, a Konami nie śpieszno do tego co widać po PW :confused:
Opublikowano 16 czerwca 201113 l Szkoda, że nie postarano się o TTS ale jak widać tutaj licencja należy do Nintendo. Dlatego nigdy nie sprzedam Twin Snakes choć wysoko stoi na aukcjach.
Opublikowano 19 czerwca 201113 l Wytłumaczenie, że jest to gra z PSP dlatego tak wygląda nie trafia do mnie. Ostatnio pobrałem z PSStore trailer GoW-ów z PsP które wyjdą na Ps3 i wyglądają o niebooo lepiej, nie trzeba robić facepalma chociaż. A też są z PSP przecież, już zamiast tego PW mogli wrzucić pierwszego MGS-a w niezmienionej formie takiej jakiej wyszedł na PSX-a/jest do kupienia w Store. Tak żeby ładniej i "efektowniej" (bo trylogia) składanka się prezentowała. Poza tym pierwszy MGS do dzisiaj jest grywalny (baaaaaaaaaa) nie potrzeba mu żadnego rimejku IMO. Edytowane 19 czerwca 201113 l przez SłupekPL
Opublikowano 19 czerwca 201113 l gdyby dali niepoprawiona jedynke to wszyscy by jeszcze bardziej plakali ze wyciskaja kase od ludzi "3" raz za to samo, a tak przynajmniej ci ktorzy nie maja psp zapoznaja sie z peace walkerem. A poza tym wole PW niz PO ktore bylo imo tragiczne.
Opublikowano 19 czerwca 201113 l A PW tragiczne nie jest? Obie części na PSP to srogie crapy podchodzące pod pokemony, na dodatek spier.dolone fabularnie i psujące kanon. Tak źle i tak niedobrze, a konami i tak na tym przy relatywnie małym wkładzie zarobi krocie, to już trzeci raz jak zarabiają na 2 i 3 i drugi (o ile nie było żadnej edycji rozszerzonej) na PW.
Opublikowano 20 czerwca 201113 l Wiesz PW jest 100000 razy lepszy od PO i nie jest jakims strasznym crapem, ok jest gorzszy od 3 czy 1 ale zrobic gre od nich lepsza jest naprawde ciezko. A poza tym w koncu jak komus sie nie podoba ta kolekcja to nikt nie zmusza go do kupowania, wiec nie rozumiem po co tak hejtowac, Konami i tak tego forum nie czyta.
Opublikowano 21 czerwca 201113 l nie pamietam czy juz to pisalem, ale napisze tak czy siak mgsy to moje ulubione gry. aktualnie mam dostep tylko do jedynki (pss) i czworki. ta kolekcja to dla mnie zaje.bista sprawa i aktualnie na nic bardziej nie czekam niz na to. na trojke to mam chcice juz od kilku lat, bo ze wszystkich czesci ta przeszedlem najmniej razy. do tego trofea - fajna motywacja, zeby wycisnac z gry max. i mam w du,pie, ze to odgrzewany kotlet. za pewnie jakies 100 zlotych bede mial 2 mega wypasione gierki
Opublikowano 22 czerwca 201113 l W Ultimie pojawił się pre order: http://www.ultima.pl/metal_gear_solid_hd_collection/i10447/ No i zalety każdego z tytułów, zalety PW "niszczą": -Przygotuj się na audiowizualny majstersztyk, oferujący niesamowitą rozgrywkę i zapierającą dech w piersiach fabułę. Aha... -Gra, za której powstanie odpowiedzialny jest ten sam zespół, który pracował nad Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots na PlayStation 3 Ten mnie rozwalił aż zbyt proste do skomentowania xD Tylko pytanie za 100 punktów to zaleta czy odstraszacz, to ma niby zachęcić? Aha... Edytowane 22 czerwca 201113 l przez SłupekPL
Opublikowano 22 czerwca 201113 l Co tu reklamować, ta gra to gruby kaliber 40/40 w Famitsu, zresztą MGS4 tak samo. Trzeba zagrać!
Opublikowano 3 lipca 201113 l http://mgs.gram.pl/wordpress/2011/07/03/znamy-cene-metal-gear-solid-hd-collection/
Opublikowano 4 lipca 201113 l MGS3 to w końcu jest Snake Eater, czy Subistence w tym zestawie? Na Ultimie pisze, że SE, tak samo jest na tej focie z Kojimą.
Opublikowano 4 lipca 201113 l Podjarany jestem strasznie tą kolekcją, w końcu zaliczę tą część z PSP, no i pewnie po 10 razy znowu skończę MGS2 i MGS3 (absolutny lider i jedna z najlepszych gier wszechczasów). Edytowane 4 lipca 201113 l przez Masorz
Opublikowano 15 lipca 201113 l Heh czyli lipa jak zwykle jesli idzie o MGO. Nie lubie tej firmy, ale juz dosc o tym. Szkoda, ze nie bedzie MGO starego, wiec to nie bedzie wcale taka rozszerzona wersja, bo w zasadzie jedyne rozszerzenie w niej to kamera xD Dodatki byly na 2 plycie MGS2 i 3 na padzie od XO to porazka. Wykastrowane wersje przez pady od XO heh. Jdyne co mnie do niej ciagnie to podbicie rozdzialki w MGS3 i 60fps (MGS2 mial juz 660;p). ChWDKonami. ale gre i tak pewnie kupie xD
Opublikowano 23 lipca 201113 l Gameplay z Peace Walker w wersji X360. http://www.youtube.com/watch?v=b_GbN9Wv00U&feature=player_embedded
Opublikowano 24 lipca 201113 l Przecież pierwsza odsłona nie wchodzi w skład pakietu MGS: Collection HD. Poza tym jest do pobrania z PS Store ale wątpię, żeby kiedykolwiek trafiła na Xbox Live. Na The Twin Snakes nie ma co liczyć, ponieważ prawa licencyjne należą do Nintendo.
Opublikowano 24 lipca 201113 l Gameplay z Peace Walker w wersji X360. http://www.youtube.com/watch?v=b_GbN9Wv00U&feature=player_embedded Jak to beznadziejnie wygląda i co niby daje te HD, jak dookoła widać kanciaste obiekty i rozmazane tekstury.
Opublikowano 24 lipca 201113 l hd = rozdzielczosc i to akurat dali reszta to przeportowana gra z psp ogolnie ciesze się, że ludzie napalili się na ten tytuł, bo utraciłem "czerwony save" na psp i chyba bedzie z kim grac w coopie ostatnie walki z peace walkerem (dodatkowe) były "minimalnie" przegięte - nawet na 2 psp.
Opublikowano 25 lipca 201113 l hd = rozdzielczosc i to akurat dali reszta to przeportowana gra z psp ogolnie ciesze się, że ludzie napalili się na ten tytuł, bo utraciłem "czerwony save" na psp i chyba bedzie z kim grac w coopie ostatnie walki z peace walkerem (dodatkowe) były "minimalnie" przegięte - nawet na 2 psp. Myślę, że przy użyciu DS 3 który jest o niebo wygodniejszy niz PSP będzie dużo prościej.