Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Wszystko już przyklepane, Japończyki już rozwijąją czerwony dywan

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w styczniu - Słiczer towarzyszył nam w kolejnej wyprawie i spisał się (jak zawsze) znakomicie. Fantastyczna konsola. Tym razem padło na Florydę i powiem wam, że o ile w takiej Ja

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

Opublikowano

z directow sie nie zartuje

Opublikowano

fajnie by było

Edytowane przez szurubur

Opublikowano

oj, bo będę puszczał warny za robienie sobie śmieszków z directów :shotgun: 

Opublikowano

Ej no. Ludzie widząc datę 03.08 uznali, że chodzi o trzeciego sierpnia, ale już nie zauważyli, że pod spodem jest filmik z ósmego marca. 

Opublikowano

Panowie gra już ktoś może w Titan Quest i może potwierdzić czy są polskie napisy?

Opublikowano
2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał:

Zamówiłem w merlinie i mi piszą dzisiaj, że gry jeszcze nie mają, bo wydawca przesunął na 31.07 (wtf xd).

Merlin coś ostatnio w wuja leci, bo sam dostałem książkę dwa tygodnie po premierze:reggie:

Opublikowano

I doczekaliśmy sie ogloszenia directu...w calosci poswieconemu smashowi

Opublikowano

:banderas:cudownie, mam nadzieje ze zapowiedzą raymana jako grywalna postać

Albo waluigiego

Opublikowano

Można było się spodziewać, że będzie dedykowany Direct dla Smasha, więc przynajmniej będzie z głowy i następne już będą normalne 

Co chcę zobaczyć na tym ND:

-  powrót Subspace Emissary 

- 2-3 nowe postacie (w tym Banjo & Kazooie )

- potwierdzenie, że dema klasyków Nintendo będą wbudowane w grę

- beta we wrześniu na start online 

Opublikowano
1 godzinę temu, funditto napisał:

Można było się spodziewać, że będzie dedykowany Direct dla Smasha, więc przynajmniej będzie z głowy i następne już będą normalne

Jeśli się nie mylę to Nintendo Directów dedykowanych dla Super Smash Bros. for WiiU było z cztery, także nie zdziwię się, że tuż przed premierą gry również nam coś sprezentują ;)

I też liczę na tryb single-player. W przypadku wersji "ostatecznej" gry powinien się pojawić bardziej rozbudowany niż zazwyczaj.

Opublikowano

Nie takiego direct'a się spodziewałem i oczekiwałem, przynajmniej na tą chwilę. Z direct'em poświęconym w całości Smash'owi to mogli sobie poczekać do września lub października. A teraz zasypać nas jakimiś nowymi zapowiedziami, szczególnie że na E3 było dużo Smash'a (nawet za dużo). Ja chcę nowych zapowiedzi, którymi będę się jarał nawet przez kolejne półtora roku:whyyy:.

Opublikowano

Ostatnio strasznie Nintendo leci na łeb na szyje... E3 które miało być kolejnym krokiem milowym okazało się (przynajmniej dla mnie) porażką. Liczyłem na directy ale tutaj też bida z nędzą i tym o to sposobem zastanawiam się nad sprzedażą switcha, jedyne co mnie powstrzymuje to fakt, że jak już sprzedam to pewno nie kupię i ominie mnie tych parę fajnych gier które kiedyś tam w końcu wyjdą.

Opublikowano
3 minuty temu, Kriss_Hietala napisał:

W środę chyba nowy direct smash. 

hqdefault.jpg

Opublikowano
5 minut temu, Kriss_Hietala napisał:

W środę chyba nowy direct smash. 

jakieś źródło na takie rewelacje?