Opublikowano 21 października 20195 l Autor 3 godziny temu, _Red_ napisał: A jak to funkcjonuje. Ty remontujesz cudzą chate na swoj koszt i koles może Cie wyebać jakby zechcial? Czy Ty upadles na glowe Czy to ja wygladam na ostatniego glupka, ktory remontuje cudza jame? Spoiler Chata jest moja, znaczy mojej zony od ktorej ja wynajmuje
Opublikowano 21 października 20195 l nie dość, że za rukanie cie kasuje to jeszcze za kwadrat? to niezła żona
Opublikowano 21 października 20195 l 58 minut temu, MEVEK napisał: Czy to ja wygladam na ostatniego glupka? Chata jest moja, znaczy mojej zony od ktorej ja wynajmuje
Opublikowano 21 października 20195 l Autor Lubie sobie pozartowac z Wami. Szkoda, ze tego nie kupujecie. Nie wszystko jest na serio
Opublikowano 21 października 20195 l 4 godziny temu, _Red_ napisał: Ciekawe skont żona miała piniomszki na własną chatę w UK No napisał przecież, że z wynajmu xd
Opublikowano 3 listopada 20195 l Autor Niedziela pracująca - to juz ostatnie okno w tym roku Gierki pod wieczór dopiero
Opublikowano 5 listopada 20195 l Taką poziomiczką to sobie możesz sprawdzić czy deskę do krojenia masz prostą xd poza tym kto używa poziomicy, ten jest chyba zza granicy, prawdziwy fachowiec robi na oko
Opublikowano 6 listopada 20195 l 21 godzin temu, Copper napisał: Taką poziomiczką to sobie możesz sprawdzić czy deskę do krojenia masz prostą xd poza tym kto używa poziomicy, ten jest chyba zza granicy, prawdziwy fachowiec robi na oko Dokładnie Miara w oku, a pion w kroku.
Opublikowano 8 kwietnia 20205 l Dziś zamontowałem rozdrabniacz do odpadów Franke, 1,5 konia mechanicznego Reke do lokcia wezmie w 3 sekundy. Nie wiem jak ja zylem bez tego. Smieci to pewnie polowe mniej bede mial.
Opublikowano 8 kwietnia 20205 l Chyba bym się nie zdecydował na tak niebezpieczne urządzenie w domu. Nagraj filmik jak żre kija Tzn nie Twojego kija, takiego z drzewa Edytowane 8 kwietnia 20205 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 17 września 20204 l Autor W temacie PS5 wojna, w temacie Xa mnie nie chca to trzeba bylo odreagowac. O to skutki: Wazne, ze pomoglo
Opublikowano 17 września 20204 l W dniu 5.11.2019 o 15:57, Copper napisał: Taką poziomiczką to sobie możesz sprawdzić czy deskę do krojenia masz prostą xd poza tym kto używa poziomicy, ten jest chyba zza granicy, prawdziwy fachowiec robi na oko Na oko to chłop w szpitalu umarł. I w ogóle to poziomNicą powinno się nazywać bo poziomica to linia prosta na mapie. XD O długości przyrządu i zastosowaniu go nawet się nie wypowiadam.
Opublikowano 9 maja 20213 l Autor Od poniedzialku ruszylem z ogrodzeniem. I tak mi leci kopiac, po jednym dolku dziennie ksztalce sie w dziedzinie budowlanej Na dzien dzisiejszy tak to wyglada... Pod wieczor zas Residencik
Opublikowano 9 maja 20213 l Dobra robota ale jak tak patrzę to już mi się nie chce (gdybym miał to robić xD)
Opublikowano 9 maja 20213 l Autor Dlatego sasiad poszedl na ugode. Ja moge zatrzymac sobie grafike 3D, ale za to zrobie instalke. Materialy budowlane sa jego z tym ze on ma plaska powierzchnie panelu. Takze git. Zostalo drugie tyle
Opublikowano 1 czerwca 20213 l Autor Wstydz sie! Gracze to najlepsi budownicy. Ja jestem tego przykladem - 200h budowlanki w minekrawcie nie poszlo na marne
Opublikowano 12 lipca 20213 l Jako że ceny markiz odleciały razem z Bronsonem w kosmos, to zamontowałem sobie zasłony na balkonie. Od razu lepiej i kilka stopni mniej w salonie. Mieszkanie zamiast nagrzewać się przez szyby jest chłodne, a i na balkonie całkiem przyjemnie. Muszę tylko jeszcze dorobić jakiś system zaczepów.