Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Need For Speed [2015]

Featured Replies

• Odpowiedzi 481
  • Wyświetleń 76,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Zaqair
    Gość Zaqair

Zapisy do zamknietej bety. Tylko PS4 i Xbox ONE http://www.needforspeed.com/en_GB/beta-sign-up

• Ja tam nie wiem co w niej słabego - ciężko mi się oderwać od tego NFSa, po dostosowaniu samochodu, jazda jest mega przyjemna, scenki przerywnikowe pasują do klimatu, same wyścigi wkręcające, a cały te

Opublikowano

Moje ulubione Need for Speed w ktore gralem i Bardzo mi sie podobały

Hot Pursuit

Hot Pursuit 2

High Stakes

High Stakes

Shift

Shift 2 Unleashed

A teraz po Project Cars juz żaden Nfs mnie nie obchodzi. Gra ewoluowała w wiele razy i skrecala w różne strony. Ale jak zaczęto kopiowac pomysly z filmu Fast Furious to przynajmniej ja niemoglem sie w nich odnaleźć.

Zdecydowanie wole powrót do klasycznych wyscigow po autostradach pomiedzy tirami i ruchem ulicznym.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, jakie wrażenia po pokazie?

Przyznam, że NFS omijałem szerokim łukiem od kilku odsłon, ostatnią w którą namiętnie grałem był pierwotny Most Wanted, Wszystkie kolejne powodowały u mnie 0 podjary.

Tymczasem dostajemy trailer w oczywisty sposób nawiązujący do kultowego Undergrounda, nie ukrywam, że po raz pierwszy od lat mam ogromną ochotę zagrać w NFS, w arcade'ową ścigałkę.

Klimatycznie jest świetnie, graficznie również (liczę, że będą replaye), pojawiły się zarzuty o kamerę przy drifcie - wydaje mi się, że będzie tu tak samo jak w U1 i U2, gdzie tryb driftu miał inaczej pracującą kamerę niż w trybach wyścigu, więc o to byłbym spokojny.

Mam tylko jedno życzenie - niech nie dają w tej grze tych wszystkich super i hipersamochodów, wyłącznie modele z "tamtych lat", a będę w siódmym niebie.

Edytowane przez smoo

Opublikowano

po raz kolejny mydelniczki, żerujące na marce underground z pustymi ulicami, samouzupełniającym się nitro  :yao:

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Panowie, jakie wrażenia po pokazie?

Przyznam, że NFS omijałem szerokim łukiem od kilku odsłon, ostatnią w którą namiętnie grałem był pierwotny Most Wanted, Wszystkie kolejne powodowały u mnie 0 podjary.

Tymczasem dostajemy trailer w oczywisty sposób nawiązujący do kultowego Undergrounda, nie ukrywam, że po raz pierwszy od lat mam ogromną ochotę zagrać w NFS, w arcade'ową ścigałkę.

Klimatycznie jest świetnie, graficznie również (liczę, że będą replaye), pojawiły się zarzuty o kamerę przy drifcie - wydaje mi się, że będzie tu tak samo jak w U1 i U2, gdzie tryb driftu miał inaczej pracującą kamerę niż w trybach wyścigu, więc o to byłbym spokojny.

Mam tylko jedno życzenie - niech nie dają w tej grze tych wszystkich super i hipersamochodów, wyłącznie modele z "tamtych lat", a będę w siódmym niebie.

eee drift attack started, niby wyscig na drift i jedynym ktory driftuje jest gracz bo reszta i tak jedzie prosto jak po sznurku ? to po co w ogole nazywac to driftem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jaram sie powrotem do klimatu i detalami aut co do samych wyscigow juz na strcie uwazam ze nie oplaca sie driftowac i sensu to nie ma najmniejszego albo wszyscy albo nikt ... Albo to demo bylo takie z dupy wyczarowane

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Podoba mi się ten efekt gdy auto śliza się bokiem i widać światła białe aut nadjeżdżających zna przeciwka. Ale grać w to nie będę. 

Opublikowano

Cale szczescie dla EA miliony innych graczy beda w to grac

Kiedys hardcore player dzis juz casual

Opublikowano

Z wiekiem człowiek zmienia chęć z arcade na symulację. Może się opamiętają i przestaną karmić raka.

Opublikowano

Ja lubie jedno i drugie ... Z wiekiem czlowiek ma mniej czasu na granie. Ja licze na mega arcade ale najbardziej mnie interere model aut - ze beda zrobione przynajmniej tak dobrze jak w DC ale licze ze clepiej no i licze na tunning fur rodem z U2

Kiedys hardcore player dzis juz casual

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Jak dla mnie Rivals bylo swietne, szkoda, ze standardowo caly team polecial zaraz po wydaniu gry, bo to co zobaczylem na targach w ogole mnie nie porwalo.

Opublikowano

Nie wygląda to w sumie źle na tym gameplayu. Jedynie kierowca ch*jowy. :teehee:

Ogra się triala w EAA. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

graficznie to nie kosmos tylko masa filtrów, nawet ulica w GTA wyglądała podobnie w deszczu

Opublikowano

graficznie kosmos? mazzeo no bez jaj, przeciez to sie mega przecietnie prezentuje, juz od dwoch generacji kazda gra w nocy w deszczu zyskuje jesli chodzi o a/v 

Opublikowano

jaranko NFS'em? nigdy. wygląda ok i nic poza tym. będzie jakiś direct feed to się obada i wyda werdykt. nie będę oceniał modelu jazdy po filmiku ale mam wrażenie że jest nieco lepiej niż w przegównianym rivals, na plus to że dali więcej jak 2 kamery, wow.

Opublikowano

The upcoming “Need for Speed” reboot from EA studio Ghost Games will require a constant online connection to be played. This decision is controversial, but Ghost Games said it’s a necessary move since “Need for Speed” will be updated constantly with new features like the revamped Autolog and a Photo Mode.

http://www.ibtimes.com/ghost-games-explains-why-need-speed-always-online-2045688

MS sie nie udalo,zobaczymy czy EA wyjdzie

Opublikowano

Ciągłe online przy jakości PSN ? :) dziękuję postoję. Ja tam liczę na ten tytuł bo jak by nie było od czasów NFS III jestem z tą serią od zawsze, obawy są i na pewno downgrade będzie za(pipi)isty na konsolach.

Opublikowano

bedzie jakies demko - czy stestuje sie tylko przy ea access?

Opublikowano

Ciągłe online przy jakości PSN ? :) dziękuję postoję. Ja tam liczę na ten tytuł bo jak by nie było od czasów NFS III jestem z tą serią od zawsze, obawy są i na pewno downgrade będzie za(pipi)isty na konsolach.

Hot pursuit też miał non stop online, ba paradise burnout też i nie było takich dużych problemów ;) mi grało się wybornie

Opublikowano

bedzie jakies demko - czy stestuje sie tylko przy ea access?

pewnie tylko ea access.