Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Need For Speed [2015]

Featured Replies

• Odpowiedzi 481
  • Wyświetleń 76,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Zaqair
    Gość Zaqair

Zapisy do zamknietej bety. Tylko PS4 i Xbox ONE http://www.needforspeed.com/en_GB/beta-sign-up

• Ja tam nie wiem co w niej słabego - ciężko mi się oderwać od tego NFSa, po dostosowaniu samochodu, jazda jest mega przyjemna, scenki przerywnikowe pasują do klimatu, same wyścigi wkręcające, a cały te

Opublikowano

A co tam. Ja całe gta v przechodziłem raz jeszcze bo jedna misja nie pojawiła mi się podczas gry przez glitch. Dowiedziałem się dopiero o tym na koniec gry.

NFS jest bardzo fajny, nic szczególnego ale zawsze fajne jest pojeździć i ścigać się autami które znasz z ulic :) czekam na więcej aut i Photo Mode.

Opublikowano

pfff. wystarczyło zachować spokój. każdy wyścig szło wygrać. w przypadku wyścigów na okrążenia ze wspólnym startem dwie kluczowe porady: startować sekundę za wszystkimi a przed pierwszym zakrętem hamować sekundę wcześniej. oponenci sami się eliminowali.

vZQmRq3.png

pierwszy :P

Opublikowano

Hehe, dokladnie ja tez pamietam to trofeum, w jakims wyscigu startowalem z pierwszej pozycji i udalo mi sie schowac przed hitem z tylu. Reszta to juz byla formalnosc ;)

Opublikowano

pfff. wystarczyło zachować spokój. każdy wyścig szło wygrać. w przypadku wyścigów na okrążenia ze wspólnym startem dwie kluczowe porady: startować sekundę za wszystkimi a przed pierwszym zakrętem hamować sekundę wcześniej. oponenci sami się eliminowali.

vZQmRq3.png

pierwszy :P

Jaki tam pierwszy Panie :P Na klocku miałem tak :)

Ytq1W8r.png

Opublikowano

Pany, ale ja tak robiłem, opóźniałem start i pierwszy zakręt... co z tego skoro przed końcem wyścigu innym puszczały nerwy i wychodzili z gry. Wtedy trofeum nie wpadało, bo z 7 kierowców zostawałem ja i ze dwóch oponentów. Dałem sobie spokój, bo mam ogólnie wywalone na trofea. Nie skupiam się specjalnie na nich, byleby tylko zdobyć. Jak platyna jest łatwa i "samo wpadająca" podczas przechodzenia gry, to może i się skuszę. Ale inaczej to mi się nie chce. Zresztą popatrzcie na moje platyny, same niewymagające wysiłku. No może poza Just Cause 2, gdzie trzeba było rozwalić 75% baz wroga. Z miesiąc mi to zajęło, tyle tego było na mapie :)

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Więcej emocji w gadaniu o 1 trofeum z innej gry, niż w całym temacie o nfs'ie :kaz:

Opublikowano

Wczoraj kupiłem i już trochę żałuję. Chciałem pograć, a przez ich serwery od 40 min. nie mogę się połączyć, co jest równoznaczne z tym, że nie odpalę gry :( Często się tak zdarza?

Opublikowano

Wczoraj kupiłem i już trochę żałuję. Chciałem pograć, a przez ich serwery od 40 min. nie mogę się połączyć, co jest równoznaczne z tym, że nie odpalę gry :( Często się tak zdarza?

Nie, nigdy nie miałem takiej sytuacji, nie utraciłem połączenia ani razu. Jakiś awaryjny przypadek.

Opublikowano

Ja traciłem kilka razy w ciagu kilku dni. Nie ma sie co oszukiwac. EA odyebalo kibel z tym ciaglym polaczeniem z internetem.

Opublikowano

A z tym się akurat zgodzę - wymóg stałego podpięcia do sieci to jakieś nieporozumienie :/ i ten brak pauzy!

Opublikowano

Ale biorąc pod uwagę stałe połączenie z netem - brak pauzy jest jak najbardziej uzasadniony.

Opublikowano

potrzebuje kogoś do zrobienia trofki  350k w burzy umysłów  

psn id : sylwester78

ktoś chętny ??

Edytowane przez CELL7777

Opublikowano

6h i wreszcie upragnione bmw m4, ale to wygląda i jak brzmi :) po 8h doładowane konkretnie. Co jak co ale ten nfs wciąga jak bagno, czuć trochę mało kontentu ale styl burnouta jest odczuwalny :) playlista na spotify i można jeździć cały dzień, tfu noc ;). Kolejny target to aventador, potem jeszcze mazda i stary golf zrobiony w kosmos na zapełnienie garażu.

Opublikowano

Po początkowych problemach z połączeniem gra wessała mnie również na dobre i spędziłem z nią, ok. 30h. Takie ładne Evo udało mi się zrobić, że przejeździłem nim całą grę :) Na PPE pojawił się news, że jutro wielka aktualizacja:

• Zupełnie nowy wątek, do którego dostęp odblokowuje się po osiągnięciu 25 poziomu REP. Eddie i Melissa wracają, gotowi wziąć udział w nowym wyzwaniu w Ventura Bay. 15 nowych zawodów, po ukończeniu których otrzymasz wspaniałą nagrodę.
  • Odblokuj Nissana Skyline GT-R V-Spec Eddiego (1999)
  • 12 nowych aut-dawców, ukrytych w różnych dzielnicach Ventura Bay
  • 10 punktów eksploracyjnych – zaliczaj ciekawe punkty położone wokół Ventura Bay
  • 113 nowych części do modyfikacji
  • Zaktualizowana sekcja Moje NFS pozwoli Ci zorientować się w nowych obiektach do zbierania i postępach
  • Zwiększono maksymalny poziom REP do 70. Za każdy poziom otrzymasz nowe kalkomanie w edytorze winyli.
  • Trzy nowe osiągnięcia i trofea
  • Nowe wyzwania codzienne i nagrody
  • Setki nowych kalkomanii, dzięki którym stworzysz swoje wymarzone auta
  • Ponad dwadzieścia gotowych winyli z gier Most Wanted, Underground i Pro Street
  • Utwory muzyczne, które przypomną Ci dawne czasy
  • Możliwość wyciszania telefonu
  • Teraz możesz modyfikować tarcze hamulcowe i zaciski!
  • Ulepszenia sztucznej inteligencji
  • Ulepszenia SI
  • Usunięto wiele różnych błędów i zwiększono stabilność gry 
Opublikowano

I zupełnie za darmo :) fajna sprawa i jeżeli się ten trend utrzyma to jak dla mnie gra będzie jeszcze lepsza a już teraz killer :D

Opublikowano

Właśnie ściągam i wracam szaleć po mieście. 113 nowych części i wątek fabularny. Oby tak dalej :)

Opublikowano

Raptem troszkę ponad 1gb a kontentu troszkę jest, ciekawe jak następne dlc będzie dopakowane. Fajnie, że dodają też nowe piosenki ;)

Opublikowano

Jest jakaś lista części dostępna dla poszczególnych aut? Chodzi mi o tuning wizualny. Gra już dawno ukończona, platyna wbita, teraz doszło 113 nowych części, a ja nadal mam prawie wszędzie kłódki. W żadnym aucie nie mogę na przykład zmienić świateł czy lusterek, bo wszędzie kłódki. W Focusie mam nawet kłódki na masce i zderzakach.

Nie wiem czy ja coś robię źle, coś trzeba odblokować jeszcze czy może faktycznie te auta są tak ubogie w wizualne ulepszenia?

Opublikowano

Z tymi elementami to jest tak, że nie każde auto można stuningować jak się chce, w mojej bmw m4 reflektorów nie da się w ogóle ruszyć.