Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Newsy, patche, DLC, dodatki

Featured Replies

Opublikowano

10 łatka i to 16 gigabajtowa xD Mam nadzieję, że jak wyjdzie drugi dodatek, to wydadzą nową edycję ze wszystkimi DLCkami i łatkami i tak sobie zagram w 2016 w faktycznie pełną wersję.

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 899
  • Wyświetleń 86,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kąsolowcy znów płaczą jakimi to devi nie są ułomami. A prawda jest taka,że przyszło im pracować na tandetnych zabawkach składanych z budżetowych podzespołów. W sumie mogli zrobić tak,że daliby wszystk

• Ja swoj dzis odebralem w Euro RTV. Maja na stanie.  

• W Kasztelu Wrońce?,tam gdzie był baron tylko nie u kowala ale u kupca. Koleś ma dwie kusze i zbroje ale gzie jest trzecia kusza  nie mam bladego pojecia.

Opublikowano

10 łatka i to 16 gigabajtowa xD Mam nadzieję, że jak wyjdzie drugi dodatek, to wydadzą nową edycję ze wszystkimi DLCkami i łatkami i tak sobie zagram w 2016 w faktycznie pełną wersję.

Pewnie tak będzie. Edycje rozszerzone były w przypadku 1 i 2 więc tu też tak będzie. I podejrzewam, że dodadzą wszystkie talie kart jakie do tego czasu będą wydane w dodatkach.

Edytowane przez McDrive

Opublikowano

Patch 16 GB? To musieli serio dużo rzeczy dodać/zmienić. Tylko oby taką ilością danych nie popieprzyli reszty. 

Opublikowano

Patch 1.10 coming later today to all platforms
Opublikowano

16gb xD co ten wiedźmin to ja nawet nie

Opublikowano

Dajcie znać jak będzie na PS4

Edit. Dobra, już jest

Edit2. 17,255GB :|

Edytowane przez Lipa

Opublikowano

Dajcie znać co z XO ;)

Opublikowano

nie ma czasem ten patch w sobie juz tego rozszerzenia fabularnego?

Opublikowano

Watpie. No bo nie kazdy przeciez je kupil(chyba).

Chociaz fajnie by bylo. :lapka:

Opublikowano

Na XO już jest. 16 GB.

Opublikowano

Mi te ~17GB też wyjątkowo szybko, bo w trochę ponad 2 godziny

Edytowane przez Lipa

Opublikowano

Dodali dwa dodatkowe miejsca na eliksiry i jedzenie. Czyli Łącznie można mieć cztery rzeczy przypięte i by przeskoczyć na kolejny należy przytrzymać klawisz 'góra/dół' :banderas:

Mój mokry sen akademika się spełnił.

Dodali poziom trudności Gwinta i częstotliwość automatycznego zapisu gry. :obama:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Mogliby dodać kolejne sloty na rozwijanie swojej postaci.

Opublikowano

Dodali poziom trudności Gwinta i częstotliwość automatycznego zapisu gry. :obama:

Czyli co? Można sobie ustawić very easy i wtedy jest lajcik wygrana? 

Opublikowano

Trzy poziomy są i na łatwym pewnie będzie tak jak mówisz.

Dodatkowo w menu głównym są już ikony dodatków, ale wątpię by w tym patchu były pobierane ich pliki.

No i niestety nie jest tak różowo, na XO gra ewidentnie chodzi gorzej niż przedtem. Novigrad nie jest juz tak płynny oraz po rzuceniu dwóch petard (ognista i trująca) w grupkę trzech przeciwników na otwartym terenie w Velen gra ewidentnie przycięła, co wcześniej nie miało miejsca u mnie.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No to może pokuszę się o calaka, bo ten gwint mnie odrzucał. 

Opublikowano

Gwint jest super, trzeba się tylko wgryźć.

Loading po śmierci jak długi był tak jest i nadal.

Jednak pliki dodatku są już na tym patchu. Doszedł obszar mapy na północno-wschodniej części Velen. Można zwiedzać. :ohboy:

Edytowane przez Hum