BoryzPL 254 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Ja mam, ale mi nie wypadla karta z losowej puli (wywerna) i juz chyba nie do odratowania to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Mi brakowało tylko Zoltana. Znalazłem go ale i tak dupa, nie ma trofeum. Ma ktoś podobnie? Podobno coś jest zepsute z trofikiem, albo po prostu nie masz wszystkich kart. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Panowie, gdzie wy sprawdzacie których konkretnie kart brakuje w talii? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Panowie, gdzie wy sprawdzacie których konkretnie kart brakuje w talii? Strony internetowe i aplikacje na telefon z możliwością odznaczenia tych, które się już posiada. Cytuj Odnośnik do komentarza
toronto 2 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Mi brakowało tylko Zoltana. Znalazłem go ale i tak dupa, nie ma trofeum. Ma ktoś podobnie? Podobno coś jest zepsute z trofikiem, albo po prostu nie masz wszystkich kart. Mam już wszystkie, przed patchem brakowało mi tylko karty, Zoltana, od tego profesorka. Sprawdzałem razem z http://www.gwentcards.com/. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Mi brakowało tylko Zoltana. Znalazłem go ale i tak dupa, nie ma trofeum. Ma ktoś podobnie?Podobno coś jest zepsute z trofikiem, albo po prostu nie masz wszystkich kart. Mam już wszystkie, przed patchem brakowało mi tylko karty, Zoltana, od tego profesorka. Sprawdzałem razem z http://www.gwentcards.com/. To trofeum jest zepsute zatem. Pewnie też i mi nie wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Ja też mam komplet a osiagniecie nie wpadło tak samo jak ustrzelone 100-150 headshitów i też dzupa Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 (edytowane) Karty podobno zglitchowane dzięki najnowszej łatce - uwielbiam takie coś - u mnie wszystko ładnie działało przed patchami, a z każdym kolejnym martwię się, co też się teraz spier... No i Lambert nie chce ze mną grać, ani podczas tej misji w Novigradzie, ani później w KM (sytuacja przed patchem, więc tu łatki nie obwiniam) - nie ma takiej opcji dialogowej i ch... Później w KM, podczas popijawy jest opcja grania w karty, ale nawet nie wiem czy grałem z Lambertem, czy z Eskelem. Edytowane 25 Lipca 2015 przez WrednyPL Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 podczas popijawy gra się w gwinta z Lambertem, wcześniej się nie da (quest Gwint: starzy znajomi czy coś w ten deseń) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Kurde, jaką trzeba mieć talię, by mieć jakiekolwiek szanse w tym gwintowym queście "O wysoką stawkę"? Po tylu godzinach gry i graniu z każdym napotkanym NPCem, wydawało mi się, że uzbierałem całkiem potężny deck, ale już pierwszy przeciwnik w turnieju uświadomił mi, iż faktycznie - wydawało mi się Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Masz już karty ze Skellige? Odkąd podbudowałem talię potworów to jestem niepokonany. Jako dowódce mam kartę gdzie mogę wybrać dowolną kartę pogody. I w połączeniu z kartą Jaskra lub rogiem dowódcy jest nie do przebicia. A fakt pierwszy przeciwnik w turnieju jest irytujący bo rzuca z talii kartami szpiegów jak poyeb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Jest w ogole talia ze skellige? w gwinta sie nigdy nie bawilem, ale znalazlem karte hjalmara i jak w okienku "podnoszenia" dałem "wez wsystko" (a byla tam wlasnie wyzej wymieniona karta i pare rupieci) to mi wyiebało błąd gry i wrocilo do dasha xd. po reloadzie juz jej tam nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 W sensie że na Skellige zdobyłem dużo dobrych kart z talii potwory . Wcześniej grałem głównie Królestwami północy, ale różnie szło. Zwłaszcza jak się trafił wkurzający przeciwnik, który rzuca szpiegami na lewo i prawo, a taką strategie mia ten nieszczęsny niziołek z questa "O wysoką stawkę". Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) O Wysoką Stawkę. Królestwa Północy. Talia z około 25 kart. Foltest z umiejetnością podwojenia siły jednostek oblężniczych ( oczywiście używana pod koniec gry). Talar i Dijkstra żeby dobra więcej kart ( początek). Oczywiście karty specjalne jak Ciri, Yen czy Roche. Manekiny przy grze przeciwko Nilfgardowi czy Królestwom Północy ( strasznie dużo szpiegów w talii ) czy mróz przy grze przeciwko potworom albo scoiatel ( podwajanie jednostek walczących ). Najgorszy jest ten niziołek na początku bo sam używa tej talii (i jak pisze Kondeer używa dużo szpiegów), ale z resztą można już sobie bez większych problemów poradzić. Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez MYSZa7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Czy to prawda, że S(pipi)iel Junior może nam dać jakąś kartę ? Gdzieś coś usłyszałem a jestem już dalej w fabule Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Czy to prawda, że (pipi) Junior może nam dać jakąś kartę ? Gdzieś coś usłyszałem a jestem już dalej w fabule Raczej nie, bo pozbyłem się go, bo mnie wkurzał, a i tak zgarnąłem trofeum za wszystkie karty Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Typ raczej mało kogo nie wkurza DZIĘKI ! Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Ok, w koncu znalazlem troche czasu w niedziele wiec sie wzialem za ogarnianie trofika za karty, przechodze od nowa na death march wiec chcialem zrobic porzadnie to trofeum. Zaczalem od ogarniania novigradu i co ciekawe znalazlem od razu miejsca w ktorych nie bylem przy pierwszym przejsciu i skad brakowalo mi tych paru kart (miedzy innymi wywerny), znalazlem 2 gosci z ktorymi nie gralem przy pierwszym wypadla wywerna mysle za(pipi)iscie ale trofeum nie wpadlo, podchodze do kolejnego goscia z ktorym nie gralem i dostalem tylko gotowke, obawiam sie ze jednak bug mnie dopadl a nie moj blad z tymi kartami. Bo za kazdym raze taki sam wynik, za pierwszym razem dostaje karte potem juz tylko gotowke. No nic, zostaje tylko jeszcze raz przejsc to na porzadnie, ale bez obaw bo pogralem dzisiaj i znow mam efekt dobrze ze teraz mgsv wiec juz w ogole potem bedzie podjarka przechodzac znow w3. Pytanie, czy niektorzy gracze pochodza z uwolnionych wiesniakow z klatek? Pytam bo troche zaczalem biegac po valen i znalazlem miejscowke gdzie nie ma gracza a powinien byc, i to bez wzgledu na pore dnia, nigdy sie nie pojawia. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Ok, w koncu znalazlem troche czasu w niedziele wiec sie wzialem za ogarnianie trofika za karty, przechodze od nowa na death march wiec chcialem zrobic porzadnie to trofeum. Zaczalem od ogarniania novigradu i co ciekawe znalazlem od razu miejsca w ktorych nie bylem przy pierwszym przejsciu i skad brakowalo mi tych paru kart (miedzy innymi wywerny), znalazlem 2 gosci z ktorymi nie gralem przy pierwszym wypadla wywerna mysle za(pipi)iscie ale trofeum nie wpadlo, podchodze do kolejnego goscia z ktorym nie gralem i dostalem tylko gotowke, obawiam sie ze jednak bug mnie dopadl a nie moj blad z tymi kartami. Bo za kazdym raze taki sam wynik, za pierwszym razem dostaje karte potem juz tylko gotowke. No nic, zostaje tylko jeszcze raz przejsc to na porzadnie, ale bez obaw bo pogralem dzisiaj i znow mam efekt dobrze ze teraz mgsv wiec juz w ogole potem bedzie podjarka przechodzac znow w3. Pytanie, czy niektorzy gracze pochodza z uwolnionych wiesniakow z klatek? Pytam bo troche zaczalem biegac po valen i znalazlem miejscowke gdzie nie ma gracza a powinien byc, i to bez wzgledu na pore dnia, nigdy sie nie pojawia. Ja zdobyłem trofeum bez tych gości z klatek. Najlepiej grać z aplikacjami Drwent do odznaczania posiadanych kart i Golden Checklist do odznaczania tych z którymi graliśmy. Czasochłonne trofeum ale warto. Poza tym kartę dostajesz tylko za zwycięstwo z 56 graczami(jak przekroczysz to tylko jakiś random i kasa) i tylko raz. Znaczy jeden gracz, jedna karta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 No ja sobie druknalem mapki z https://witcher3map.com/z naniesionymi graczami i w old schoolowym stylu skreslam kazdego zaliczonego. Ale tak jak mowie znalazlem 3 graczy z ktorymi nie gralem, grajac z pierwszym z nich (w dowolnej konfiguracji) dostaje wywerne, podchodzac do kolejnego tylko kase (nawet bez tych gowien typu material do rzemiosla). Osobiscie mysle ze moze to miec zwiazek z tym ze pierwsza karte ktora zdobywalismy w bialym sadzie u goscia ktory nas zdobylem dopiero po patchu u sprzedarza obok zamiast wygrywajac go w tej partii. Mozliwe takze ze po prostu kogos odpuscilem po jakiejs przegranej partii, w konsekwencji i tak musialbym tak samo kazdego sprawdzic wiec juz bawie sie z tym przy drugim podejsciu, zawsze jakies profity do kolejnego przejscia Mam nadzieje ze tylko teraz nie spaszcze w ktorym momencie, ale poki co ogrywam kazdego jak leci Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 W Velen jest jeden kupiec, którego trzeba uwolnić by pojawił się w wiosce "Glińsk". I można od niego kupić 2 karty, dostępne tylko u niego. Glińsk jest na północ od Kłomnicy, a kupca uratujesz z Obozowiska Bandytów na prawo od wioski, będzie pod znakiem zapytania. I pokonałeś monarchę na dworze w Wyzimie? Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Tak tak, dzieki za info na pewno dzisiaj to sprawdze a noz to bedzie to co brakuje ;D Monarcha pokonany. Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez BoryzPL Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Faktycznie, z nim tez nie grałem, ale tak jak pisze nic to nie zmienia, bo dostaje gotówkę a karta żadna nie wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Ale od niego trzeba akurat kupić karty, nie wygrać. Karty od kupców i kowali, które wygrywasz są randomowe. Jak już zdobędziesz wszystkie to za wygraną dostajesz tylko kase. Niektóre karty, najczęściej te unikalne, można wygrać od konkretnych osób, a część trzeba kupić od karczmarzy i kupców. Mi pomógł ten poradnik: http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=1394&PART=7045 Sprawdziłem po kolei talie jakich kart mi brakuje i te brakujące sobie uzupełniłem. Osiągnięcie (gram na XOne) wpadło bez oporów. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 W koncu udalo mi sie zdobyc to trofeum, co ciekawe bazujac na swoim pierwszym podejsciu, bo przy drugim okazalo sie ze za wczesnie mialem meeting z Lambertem i majac przed soba wiele godzin nim znow go spotkam jeszcze raz sprawdzilem kazda karte z pierwszego przejscia gry. Jakim zaskoczeniem okazalo sie dla mnie ze karte Zoltana (przegrywajac w pierwszej potyczce w grze) musialem znalezc lezaca na ziemi przy drzewie wisielcow w Valen. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi