Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Bugi, Glitche i "Bul" Dupy

Featured Replies

Opublikowano

No miałem dokładnie tak samo. 

• Odpowiedzi 499
  • Wyświetleń 78,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kefir ma rację. Po co chłopaki grac na premierę jak zwierzęta lepiej poczekać rok na goty edition załatane. Po co w ogóle grac w gry na obecnej generacji jak na ps1 i  ps2 tyle gier bez patchy:>  K

• Kufir, opowiem Ci fraszkę. Kufir, Kufir, ty (pipi)u

• Witaj w wielkiej i (nie)szczęśliwej rodzinie dotkniętych przez złego glitcha z ostatniego patcha. Zasiądź z innymi przy ognisku i wyczekuj cierpliwie nowej łatki. 

Opublikowano

Mam tylko nadzieje że w następnym patchu nie poprawia tej farmy na cyklopach bo sie wkoorwie jak nie odorobie brakującego doświadczenia :/

Albo niech dodają new game + w patchu i po problemie by było i brakujące karty by było łatwo wyrwać :P

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Gdzie mozna znalezc te cyklopy i ile za ubicie takiego wpada? 5-10exp? [emoji57]

Edytowane przez Koleś88

Opublikowano

Wjechalem dzisiaj do Kaer Morhen i za pierwszego questa dostalem tlusciutkie 600xp ale juz za pozostale fige z makiem  :yao: Wszystkie zadania z watku glownego.  :dunno:  wie o co chodzi i jak to nalicza.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Gdzie mozna znalezc te cyklopy i ile za ubicie takiego wpada? 5-10exp? [emoji57]

Na wyspach a daje jakieś 50 albo 60 xp. Tak jak napisał wyżej hav3n   :dunno:  wie o co chodzi i jak to nalicza

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Moderzy działający szybciej niż CDPR?  Ehhh.... a mówili: "przestaw się na konsole, zaoszczędzisz sporo nerwów..."  <_<

Opublikowano

Nie dostałem XP, za quest dorwać juniora czyli co mam buga ;(

Opublikowano

Nie kumam juz, mialem wyszarzony quest, czyli pewnie level za niski, a 50 expa i kasa wpadly. Chodzi o banalne zadanie odszukania ksiazki na polce u bibliotekarza w Novigradzie (spoiler free).

Opublikowano

Nie dostałem XP, za quest dorwać juniora czyli co mam buga ;(

No masz buga witaj w klubie.

Opublikowano

Ja mam wlasnie zadanie Dorwac juniora. Wiec chyba po prostu poczekam na patcha i zajme sie zadaniami pobocznymi, choc za zlecenie wiedzminskie na 12 poziomie na potwora na bagnach dostalem lacznie 25 expa tylko wtedy jak Geralt pozbieral wszystkie poszlaki i domyslil sie z czym przyjdzie walczyc.

Opublikowano

Mi już nie podlicza większosć questów +2/-2 levele. Mam 23 level i mgłę przed sobą. Chyba dokończę grę a najwyżej za rok kiedy ją poprawią naprawią i wyjdzie DLC pozaliczam wszystko na najwyższym poziomie trudnosci (bo ten przedostatni nie jest taki ciężki jak się okazało).

Edytowane przez ornit

Opublikowano

No wlasnie przeszedlem w takie zalozenie, wczoraj wieczorem zaczalem grac na znizonym poziomie trudnosci a zaczne od nowa pewnie przy okazji dlc jak juz wszystko bedzie polatane.

Co ciekawe, pogralem wczoraj 3h i wbilem prawie caly lvl, ale byla druga strona medalu takze, 3 razy mnie gra wywalila. Ciekawe czy jest tu jakas zaleznosc.

Opublikowano

Lol, ten mod ujawnia błędy w levelach questów. Stąd dużo osób ma problemem z pewnymi questami. Choć sam XP bug jest bardziej skomplikowany.

Opublikowano

Jestem świezo po walce z pierwszym gryfem z wątku głównego. Mam 3 level i narazie nie uświadczyłem tego buga z nienaliczaniem exp (chyba). Troche popadam w paranoje bo co pare minut sprawdzam swój level.

p.s. gra wymiata. Nie uświadczyłem żadnego glitcha i co ważne gra śmiga płynniutko póki co, a właśnie o kwestie frameratu miałem najwięcej obaw. Zobaczymy co będzie później w innych lokacjach. Narazie nie narzekam :)

Opublikowano

Było już pisane masę razy, że Biały Sad działa dobrze, a klapy przeżywają gehennę na bagnach. Ten problem z doświadczeniem też ujawnia się dopiero potem.

Opublikowano

Podczas questchaina zaczynającego się od

"mgły i odszukania Ciri

nabiłem 6 leveli od22-28.

Opublikowano

Robiąc Panie Lasu miałem 12 lvl (dzisiaj). Więc chyba jak narazie to aż za dużo tego expa dostaje? :| fakt faktem robie poboczne a dopiero potem fabuła, ale 6 lvli różnicy to hardo :D

Opublikowano

Ok panowie. apropo buga z XP - jestem wlasnie po Quescie

Wyspa Mgiel,

gdy wyplywalem mialem 24 lvl, po ukonczneiui questa patrze, a tam 26lvl i 300xp brakuje do nastepnego. Zero powiadomienia, zero niczego, a wiec pozwole sie potworzyc 

:dunno:  wie o co chodzi i jak to nalicza.

chociaz przyznaje ze sie ciesze ;)

Opublikowano

No ja czekam na patcha chociaż tak mną czasem miota, żeby odpalić. :(

Opublikowano

A ja z dostaje za questy znów, za juniora nie miałem ale za inne tak. Myślę, że to nie bug.

Opublikowano

Tez tak mi sie zdaje. Jestem po pewnej wazniej misji fabularnej i level mi skoczyl z 24 do 29 ;)

Opublikowano

No ja dzisiaj zrobiłem sporo questów i za fabularne nie dostałem nic, tak samo jak za poboczne u Triss. Za zlecenia i inne poboczne dostawałem normalnie.