Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dark Souls III

Featured Replies

Opublikowano

A ja wyczuwam film/serial/anime o Dark Souls.

Też było by fajnie bo ta krótka animacja do 3 była super.

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 467 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra! Pograłem już wczoraj całkiem konkretnie [na liczniku ponad 10h] więc myślę że można już coś skrobnąć. Bez spoilerów.   Zacznę może od tego że gra wciąż łapie za jaja i nie puszcza, nie czuć t

• Soulsy w formie cyfrowej? A fuj...     Brakuje mi jeszcze japońskich Demonów...

• Postanowiłem pobawić się trochę w roleplaying i przedstawiam swoją postać z dzisiaj:   Jezus Chrystus stąpił do Lothric, pakuje oczywiście we Wiarę i czynienie cudów. Postać nastawiona na kooperac

Opublikowano

A ja wyczuwam film/serial/anime o Dark Souls.

Może jakieś chińskie czytane bajki dla gimbusów. 

Opublikowano

Eeee tam, od lore to ja mam Vaatiego i innych pasjonatów. Walą mnie opowiastki okołogrowe, ja chcę konkretów, gier, DLC albo... stałych 30 klatek :D

Opublikowano

W tym sęk że Vaati i inni pasjonaci po części budują te swoje filmiki na podstawie swoich własnych domniemań. Dużo rzeczy w DkS nie jest oczywistych i taki sensownie zrealizowany serial animowany nie byłby wcale głupim pomysłem. Grę dostaniesz już niedługo i DLC jak wykupiłeś season passa ;p

Opublikowano

W Media expert mają mieć gre wcześniej, ale sprzedawać beda mogli dopiero w dniu premiery czyli wtorek :/

Podejrzewam, że w innych sieciówkach podobnie

Opublikowano

Na Śląsku już dzisiaj można dostać. 

Opublikowano

Już mamy ;) Gra jest w Gliwicach (ARENA) za 20 minut będzie w EC (Gliwice) a potem dalej Rybnik, Jastrzębie i Bielsko :) www.powerplay.com.pl

18357053145099697844.jpg

84694873873330087654.jpg

Ta dostawa z UK, wiec gra PL + nie obowiązuje embargo :P

Opublikowano

Masz tylko wersje podstawową? Jak masz steelbooki, to możesz pokazać jak wyglądają? :P 

Opublikowano

Bez kitu, jakbym nie czekał na wersję ze steelbookiem właśnie to zaraz bym chyba się wybrał na wycieczkę do Gliwic, bo strasznie daleko nie mam. :) 

Opublikowano

Je,bane trolle xd

Opublikowano

kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik :dynia:

Chyba ich pogielo xD gdyby nie to ze wlasnie skonczyl sie instalowac patch juz bym latal po stronach i czytal te popekane dupy ludzi ktorzy sie na remaster nastawiali :D

Opublikowano

Widzialem w sklepie dark souls ale mieli tylko zwykle. Czekam na steelbook z empiku. :(

Opublikowano

Ja czekam na maila/smsa od euro, oby napisali w poniedziałek :obama: 

Opublikowano

Gdyby nie karta prezentowa w Empiku to pewnie szukalbym szczescia gdzie indziej. Z reszta...jesli ktos napalony chce gre na trójnoga to na pewno fizycznie może już ją nabyć w trójmiejskim GameOne. Mają ją np w gdyńskiej Rivierze...

Opublikowano

kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik :dynia:

Chyba ich pogielo xD gdyby nie to ze wlasnie skonczyl sie instalowac patch juz bym latal po stronach i czytal te popekane dupy ludzi ktorzy sie na remaster nastawiali :D

nobody [*]