II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Btw na PS4 narazie nie spotkacie Żeroma bo zapomniał hasła do konta xD Maila przypominajacego tez? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Ta pisał na grupie, że jakiegoś uzywał innego raz do roku na którym miał fałszywe dane xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Dla mnie trójka ma coś z każdej części, nawet z Demon'sów i pięknie zwieńcza serię. Dokładnie tak, aktualnie jestem w Irythyll Dungeon i strasznie podobne to do Prison of Hope z Demon's Souls - nawet ci strażnicy podobni (choć oczywiście dużo groźniejsi tutaj). Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Jakbym był żeromem pewnie próbowałbym Filar69 albo Ostroodtyługivenci xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Dla mnie trójka ma coś z każdej części, nawet z Demon'sów i pięknie zwieńcza serię. Dokładnie tak, aktualnie jestem w Irythyll Dungeon i strasznie podobne to do Prison of Hope z Demon's Souls - nawet ci strażnicy podobni (choć oczywiście dużo groźniejsi tutaj). właśnie. Jak oni trzymają ten kaganek to wtedy nam ucieka życie? Czy jak "przypieką"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Od tej latarenki, wystarczy ze jestes blisko, ale nie moga Cie tym zabic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Gra daje radę. Wg mnie na równi z jedynką jeżeli chodzi o single player. Natomiast sam silnik walk i movesety broni lepsze były w DS2. Covenanty PVP też 10000x lepsze w DS2. Zobaczymy co przyniesie DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Pierwsze lokacje to był dla mnie szok jeżeli chodzi o wygląd i strukturę, ale teraz ostatnie 3 to tak średnio mi podchodzą . Trochę na jedno kopyto. Mam nadzieje, że znowu się rozkręca. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Trochę na jedno kopyto. Mam nadzieje, że znowu się rozkręca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Bezimienny LEŻEĆ ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Ale wy szybcy jesteście Ragus dojdziesz za katakumby to zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 w 35h skonczylem, z lizaniem scian, ale chyba niezbyt dokladnym bo ominalem jedna lokacje, z tym bossem ktorym sie tak Bansai jaral, coz, w ng+ tam pojde Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Długość gry rzeczywiście dochodzi do tych 40 godzin, ale jeśli ktoś chce więcej - pvp i maksowanie covenantów - to nawet pierwsze przejście będzie ze dwa razy dłuższe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Ale wy szybcy jesteście Ragus dojdziesz za katakumby to zobaczysz. No właśnie jestem w katakumbach. Ta lokacja boleśnie przypomniała mi, że jest w tej serii coś takiego jak pułapki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 To co po katakumbach (nie mówię o opcjonalnej miejscówce ) NA moście jaka niespodzianka Z ciekawości zlazłem sobie w dół... takiego obrotu spraw nie przewidywałem :| liczyłem na troche lawy itp. zaskoczyło mnie tam pare rzeczy mało pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Pierwsze lokacje to był dla mnie szok jeżeli chodzi o wygląd i strukturę, ale teraz ostatnie 3 to tak średnio mi podchodzą . Trochę na jedno kopyto. Mam nadzieje, że znowu się rozkręca. Byles juz w Irythill Valley? Edit: A, ok, jestes w katach no to jeszcze sie obsrasz kilka razy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Najlepsza lokacja gdzie bylem posrany i chcialem sie cofnac, to ta z pewnym robaczkiem. Ci co byli chyba wiedza o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Na mnie ogromne wrażenie zrobiły bagna. Niby nie wiadomo gdzie iść - wszystko wygląda tak samo, ale wystarczy się wspiąć po drabinie, żeby sięgnąć okiem ponad konary gęstych drzew i z łatwością dostrzec płonące wieżyczki I jeszcze ten motyw - z nieprzyjemnego mroku do ciepłego światła Designerski geniusz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 To co po katakumbach (nie mówię o opcjonalnej miejscówce ) NA moście jaka niespodzianka Pytania trzy mam dla tych co już tu doszli. Fabularne więc nie wchodzić jak ktoś nie przeszedł katakumb! Zabiłem horacego i gdzie jest anri ? Czy wysyłając mojego złodzieja na plądrowanie on zginie? Anri znajduje się w Katakumbach przy moście (ten z szkieletami, przed wejściem do miejscówki bossa). Musisz skierować się na prawo od niego (wąska droga zmierzająca ku górze). Jeżeli zabiłeś Wolnira, to odnajdziesz ja przy ognisku w kościele Yorshka. Natomiast co do Greirata, to ginie on podczas trzeciej wyprawy do zamku Lothric. Możesz mu na wyprawę nie pozwolić. Może zginąć podczas drugiej wyprawy (Irithyll), ale jest tu kilka zależności - vide nie możesz powiedzieć Niezłomnemu Łacie gdzie on jest dopóki nie kupisz od niego zbroi Cebulowego Rycerza. Co do Katakumb, zależności jest sporo. Przykładowo jeżeli doń wejdziesz ginie Yoel, a jeżeli nie wykorzystałeś darmowych poziomów od niego, to Yura go nie zastąpi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 "Niezłomny Łata"... :facepalmz: Yhorm the Giant ubity, w sumie prosta walka, jak się wie, co robić. Po pierwszej próbie (i oczywistym zgonie) już do mnie dotarło, że z niego jakiś Vendrick jest, bo za mało HP mu schodziło , więc tylko trzeba było się dowiedzieć, jaki jest na niego sposób. Jak wyczytałem z wiadomości przed mgłą, potrzebna była jakaś broń i "skill", więc wpadłem do niego jeszcze raz, żeby sprawdzić, czy mógłbym się skitrać za tronem i sadzić mu strzały z łuku, jak ostatni noob - patrzę, a tu jakiś przedmiot i wiadomość od samego developera. Podniosłem, zginąłem, a później zginąłem jeszcze parę razy, bo rozkminiałem jak się tego używa W każdym razie czułem się trochę, jakbym używał kodów, choć parę razy mnie ubił, bo jednak pierd.olnięcie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Ja zje.bałem bo dusze Vordta zmarnowalem na jego broń zamiast piercionek, który regeneruje zycie jak w Bloodbornie po atakach. Ktoś go używał jest za czym płakać? Niema. Wydawał mi się mało przydatny i juz nie uzywam Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Gdzie sie oddaje języki z najazdów?? Bo troche ich dzisiaj nastukałem i nie bardzo wiem co z nimi zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 w 35h skonczylem, z lizaniem scian, ale chyba niezbyt dokladnym bo ominalem jedna lokacje, z tym bossem ktorym sie tak Bansai jaral, coz, w ng+ tam pojdeNazwa tego bossa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 @Up Nameless King - imo najfajniejszy boss w grze, i jeden z najlepszych w całej trylogii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi