Opublikowano 14 lutego 20178 l W Saturnie widziałem śliczne steelbooki dodawane do pre-orderow. Jednak chyba biorę Horizon. Nie będzie to Wiedźmin ale tak jak Ficuś napisał czyli porządny sandbox. Lepsze to niż Watch_Dogsy 2 czy kolejny Far Cry.
Opublikowano 14 lutego 20178 l to bedzie po prostu bardzo dobry tytul, wiadomo, ze nie podskoczy do wieska czy sandboxow rockstara ale twory ubisoftow i innych imo polknie bez popity No jestem ciekaw, czy przebije to AC2/4, filmiki mówią co innego...
Opublikowano 14 lutego 20178 l bral ktos ta tansza limitke jak jeszcze byla w empiku? co tam dorzucaja oprocz steelbooka? 20zl drozej od zwyklej to se wzialem
Opublikowano 14 lutego 20178 l Dodają do pre orderów zwykłej edycji? Saturn i MM dodaje steela do zwykłej.
Opublikowano 14 lutego 20178 l A ja mam zamówioną :( (na blantmana bo kompletnie nie pamiętam abym to zamawiał )
Opublikowano 14 lutego 20178 l Inny stealbook, ten preorderowy z mm to inny niz z kolekcjonerki. I chyba tez kody sa na (pipi) dodatki ale to nie wiem czy kazde day one edition nie dostaje
Opublikowano 14 lutego 20178 l A ten to który? Taki sam jak z kolekcjonerki? A dobra - już widzę, takie coś Godot wkleił w zakupach (to ten z MM/Saturn)
Opublikowano 14 lutego 20178 l Autor Tak, limitka i kolekcjonerka mają taki sam. Saturn i MM dają brzydszy, który ma grafikę z okładki. Edit: o właśnie ten co wrzuciłeś ;) Edytowane 14 lutego 20178 l przez SzczurekPB
Opublikowano 14 lutego 20178 l Ja mam zamówioną kolekcjonerkę i teraz jedynie żałuję, że U4 nie wziąłem w takiej wersji. Fajnie, że dodają za darmo steelbook, zawsze to lepiej niż nic, ale tak jak Szczurek napisał, ten z edycji specjalnej dużo ładniejszy. @up Prawda, dziwnie to wygląda w porównaniu do np. SFV i U4.
Opublikowano 14 lutego 20178 l Ciekawe, że MM (i staurn pewnie też) nadal ma w ofercie kolekcjonerkę. Pewnie nawet nikt tego nie kontroluje. Potem znowu polecą maile z anulowaniem. :D
Opublikowano 15 lutego 20178 l A to nie jest tylko jakiś pre-order co upoważnia do kupna gry na PSN z 20% zniżką?
Opublikowano 15 lutego 20178 l Autor Nie, na gafie kilka osób ma już grę. W takich chwilach żałuję, że konsole nie są always online, bo by nie pozwoliły uruchomić gry przed premierą
Opublikowano 15 lutego 20178 l Gość na gafie napisał "I have a Pro. Screenshots, trophies and sharing is all disabled this early"Wrzucił też pare screenów z menu gry, tu jeden bez spilerów Wygląda na to, że jest jedyną osobą na gafie, która dorwała wcześniej gre.Pisał, że U4 miał tydzień przed premierą, więcej nie bede wrzucał i omijam też ten temat na gafie bo można będzie się nadziać na spoilery za kilka dni, co też radze innym.
Opublikowano 15 lutego 20178 l Niech sobie grają i testują. Pocieszajmy się tym, że my przynajmniej będziemy grać z premierowym patchem i może nawet na PS4 Amateur gra nie będzie gubić klatek
Opublikowano 15 lutego 20178 l No niestety standard przy większych premierach, gry są wysyłane wcześnie i niektóre sklepy nie przejmują się embargiem. Znowu dwa tygodnie unikanie spoilerów - dobrze, że na YT w rekomendowanych mam samą muzykę, tam najłatwiej o głupi spoiler :v
Opublikowano 15 lutego 20178 l U nas dojdzie bialoczerwony znaczek. Gierka pewnie bedzie miala full dubbing?
Opublikowano 15 lutego 20178 l Ja mam w zamówieniach " Potwierdzone". Następny krok to wysyłka :) Jupppi. Idealnie, jakby wysłali przed premiera. Żona na urlopie 3 tygodniowym