Opublikowano 21 lutego 20178 l Photomode w tej grze zapowiada się Uwielbiam bawić się tym trybem w tej generacji - w Horizon będzie z tego prawdziwe cudo.
Opublikowano 21 lutego 20178 l Świetny patent z tym, że można zmieniać porę dnia w photomode. Daje to mnóstwo możliwości.
Opublikowano 21 lutego 20178 l Z tym, że większość robotów jest oparta o różne zwierzęta, od krabów i jastrzębi, po właśnie dinozaury. Same roboty są podzielone na stopień zagrożenia i zadania w świecie, ekosystem z tego co czytałem (i widziałem) jest dynamiczny i bardzo dobrze zaprojektowany.
Opublikowano 22 lutego 20178 l Witam, ten preorderowy steelbook można kupić normalnie bez gry? no tak, idziesz do saturna/mm, zgarniasz steelbooka z polki za 19.99 polskich złotych i idziesz do kasy. potem jak bedziesz kupowal juz normalnie gre, to machnij pani przy kasie rachunkiem za steelbooka i Ci odliczy jego koszt przy zakupie gierki, dzieki czemu steelbook wychodzi za darmo.
Opublikowano 22 lutego 20178 l Z tego co kojarzę raczej nie przy kasie, a pracownikowi przy dziale z grami, on robi wydruk z ceną zmniejszoną o wartość preordera i na tej podstawie płacimy w kasie.
Opublikowano 22 lutego 20178 l a nie wiem, mi babka mowila ze mam przy zakupie pokazac rachunek ze steelbooka.
Opublikowano 22 lutego 20178 l Jakiś czas temu poszedłem z prorderem i grą z półki prosto do kasy w MM, paniusia szybko klikneła i trzeba było anulować transakcję. Musiałem pójść na dział gier, wydrukowali mi nową fakturę i wtedy już było jak trzeba.
Opublikowano 22 lutego 20178 l https://vid.me/jYxW ej fajne to nawet (ino powyłączać te wszystkie ikonki) Spoilery. Edytowane 22 lutego 20178 l przez Figaro
Opublikowano 22 lutego 20178 l Animacje tych robozaurów są świetne. Do tego dochodzą te wszystkie szczegóły komponentów z których są zbudowane.
Opublikowano 22 lutego 20178 l Boże Figaro...Skoro już linkujesz z gafa, to zrób to tak jak w wątku z którego linkowałeś. Np. umieść krótki opis i ostrzeżenie o spoilerze.
Opublikowano 22 lutego 20178 l Mało co wiem o tej grze... ale przycebuliłem i zapłaciłem 10jurków... teraz czekać na 1.03 :) Im mniej wiesz o grze tym lepiej dla Ciebie. Zaskoczy Cię bardziej ta gra jeżeli nie widziałeś trailerów, nie czytałeś recenzji i tego typu rzeczy, a mimo to gra zebrała bardzo wiele pochlebnych i pozytywnych recenzji, a także meta na poziomie 88%. Ostatnio oduczyłem się oglądać wszystkich gameplayów, dzienniczków producenta, trailerów itd z gier, które mnie interesują... Zasięgam jedynie po podstawy, i to mi wystarczy aby podjąć decyzje czy chcę w dany tytuł pograć :) Jeśli ukończe i uznam za fajne to dopiero sięgam po materiały wyżej wymienione :) Robię to chyba na odwrót... ale tak jakoś mi dobrze :) Wiem tylko, że Bohaterka jest w jakimś prehistorycznym świecie, gdzie są mechy :) Imię umiem wypowiedzieć ale nie napisze go bo zrobie byka i będzie siara :D
Opublikowano 22 lutego 20178 l https://vid.me/jYxW ej fajne to nawet (ino powyłączać te wszystkie ikonki) Spoilery. żal mi typów którzy jedyne co widzą na tych gifach to graficzka. będzie grane po wyłączecznie 80% tych zyebanych wskaźników <3 Edytowane 22 lutego 20178 l przez nobody
Opublikowano 22 lutego 20178 l https://vid.me/jYxW ej fajne to nawet (ino powyłączać te wszystkie ikonki) Spoilery. żal mi typów którzy jedyne co widzą na tych gifach to graficzka. będzie grane po wyłączecznie 80% tych zyebanych wskaźników <3 a mi żal ludzi, którzy plują na ubisoft przy każdej okazji a teraz kupują grę, która jest kalką ubigame xd
Opublikowano 22 lutego 20178 l bez przesady, designersko zadna gierka ubi do horizona nie ma nawet startu
Opublikowano 22 lutego 20178 l https://vid.me/jYxW ej fajne to nawet (ino powyłączać te wszystkie ikonki) Spoilery. żal mi typów którzy jedyne co widzą na tych gifach to graficzka. będzie grane po wyłączecznie 80% tych zyebanych wskaźników <3 a mi żal ludzi, którzy plują na ubisoft przy każdej okazji a teraz kupują grę, która jest kalką ubigame xd Far Cry (któremu najbliżej do Horizon) miał mocno średni gameplay, a hunty i walki w tym tytule wyglądają mega fajnie. i w zasadzie, obok eksploracji fajnego dizajnersko świata tylko one mnie interesują MGS V - kalka ubi, a już miał supcio gameplay 4U, c'nie?