Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Horizon: Zero Dawn

Featured Replies

Opublikowano

Photomode w tej grze zapowiada się :banderas:

Uwielbiam bawić się tym trybem w tej generacji - w Horizon będzie z tego prawdziwe cudo.

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 563,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ech, unikam pisania o tym tytule tutaj, bo nie można normalnie o nim rozmawiać (co jest absurdalne do kwadratu). Niestety tak jest od samej zapowiedzi, jak nie "obrona Częstochowy", to trolling, jak n

• MaiorZero
    MaiorZero

CDP Red klasa  

• Pierwszy ex w tym roku, ktorego chyba nawet nie dam rady skonczyc i nie chodzi tu wcale o slaby poczatek gry, kiepskie dialogi, polski dubbing (z angielskim wcale nie jest lepiej - choc roznica dzwiek

Opublikowano

Najlepsze photo mode generacji

Opublikowano

Gdzieś pisano może ile jest rodzajów tych robozaurów?

Opublikowano

Z tym, że większość robotów jest oparta o różne zwierzęta, od krabów i jastrzębi, po właśnie dinozaury. Same roboty są podzielone na stopień zagrożenia i zadania w świecie, ekosystem z tego co czytałem (i widziałem) jest dynamiczny i bardzo dobrze zaprojektowany.

Opublikowano

Premierowy patch do PRO ma ponoć zdjąć locka 30fps?

Opublikowano

Witam, ten preorderowy steelbook można kupić normalnie bez gry?

no tak, idziesz do saturna/mm, zgarniasz steelbooka z polki za 19.99 polskich złotych i idziesz do kasy. potem jak bedziesz kupowal juz normalnie gre, to machnij pani przy kasie rachunkiem za steelbooka i Ci odliczy jego koszt przy zakupie gierki, dzieki czemu steelbook wychodzi za darmo. 

Opublikowano

Z tego co kojarzę raczej nie przy kasie, a pracownikowi przy dziale z grami, on robi wydruk z ceną zmniejszoną o wartość preordera i na tej podstawie płacimy w kasie.

Opublikowano

a nie wiem, mi babka mowila ze mam przy zakupie pokazac rachunek ze steelbooka. 

Opublikowano

Jakiś czas temu poszedłem z prorderem i grą z półki prosto do kasy w MM, paniusia szybko klikneła i trzeba było anulować transakcję. Musiałem pójść na dział gier, wydrukowali mi nową fakturę i wtedy już było jak trzeba.

Opublikowano

Trzeba iść do gościa na dział, on wystawi wam stosowny papier.

Opublikowano

Boże Figaro...

Skoro już linkujesz z gafa, to zrób to tak jak w wątku z którego linkowałeś. Np. umieść krótki opis i ostrzeżenie o spoilerze.

Opublikowano

Mało co wiem o tej grze... ale przycebuliłem i zapłaciłem 10jurków... teraz czekać na 1.03 :)

Im mniej wiesz o grze tym lepiej dla Ciebie. Zaskoczy Cię bardziej ta gra jeżeli nie widziałeś trailerów, nie czytałeś recenzji i tego typu rzeczy, a mimo to gra zebrała bardzo wiele pochlebnych i pozytywnych recenzji, a także meta na poziomie 88%.

Ostatnio oduczyłem się oglądać wszystkich gameplayów, dzienniczków producenta, trailerów itd z gier, które mnie interesują... Zasięgam jedynie po podstawy, i to mi wystarczy aby podjąć decyzje czy chcę w dany tytuł pograć :) Jeśli ukończe i uznam za fajne to dopiero sięgam po materiały wyżej wymienione :) Robię to chyba na odwrót... ale tak jakoś mi dobrze :) Wiem tylko, że Bohaterka jest w jakimś prehistorycznym świecie, gdzie są mechy :) Imię umiem wypowiedzieć ale nie napisze go bo zrobie byka i będzie siara :D

Opublikowano

https://vid.me/jYxW

ej fajne to nawet (ino powyłączać te wszystkie ikonki)

Spoilery.

żal mi typów którzy jedyne co widzą na tych gifach to graficzka. będzie grane po wyłączecznie 80% tych zyebanych wskaźników <3

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Spoilery.

żal mi typów którzy jedyne co widzą na tych gifach to graficzka. będzie grane po wyłączecznie 80% tych zyebanych wskaźników <3

a mi żal ludzi, którzy plują na ubisoft przy każdej okazji a teraz kupują grę, która jest kalką ubigame xd

Opublikowano

bez przesady, designersko zadna gierka ubi do horizona nie ma nawet startu

Opublikowano

Spoilery.

a mi żal ludzi, którzy plują na ubisoft przy każdej okazji a teraz kupują grę, która jest kalką ubigame xd

Far Cry (któremu najbliżej do Horizon) miał mocno średni gameplay, a hunty i walki w tym tytule wyglądają mega fajnie. i w zasadzie, obok eksploracji fajnego dizajnersko świata tylko one mnie interesują

MGS V - kalka ubi, a już miał supcio gameplay 4U, c'nie?