Opublikowano 26 września 20241 r A to nie masz żadnej wersji kupionej? Tego darmowego nie dodawałeś do konta? Z biznesowego punktu widzenia ich rozumiem, bo teraz zwykła plus ulepszenie wychodzi na to samo. Płytki dalej tanio będą do wyrwania chyba.
Opublikowano 26 września 20241 r No właśnie ciekawe czy tę darmową też będzie się dało "podrasować" za te $10.
Opublikowano 26 września 20241 r 11 minut temu, Square napisał(a): A to nie masz żadnej wersji kupionej? Tego darmowego nie dodawałeś do konta? Z biznesowego punktu widzenia ich rozumiem, bo teraz zwykła plus ulepszenie wychodzi na to samo. Płytki dalej tanio będą do wyrwania chyba. Miałem kiedyś kupioną z dodatkiem ale sprzedałem kumplowi za parę złotych bo miałem w extra, a jak to się skończyło to wiadomo Prędzej czy później na pewno wrócę do odświeżonej wersji.
Opublikowano 26 września 20241 r 13 minut temu, Emet napisał(a): No właśnie ciekawe czy tę darmową też będzie się dało "podrasować" za te $10. Tak.
Opublikowano 26 września 20241 r 58 minutes ago, mario10 said: No cóż w takim razie się wróci do Aloyki za 3 lata jak będzie w jakiejś promce. Dziękuję sony Jesteś pewny że wtedy dasz 339zl za remaster na PS6?
Opublikowano 27 września 20241 r Czy jest już wiadomo jaka będzie różnica w tym remasterze między PS5, a PS5 pro ?
Opublikowano 27 września 20241 r Zapewne wyższa rozdziałka/klatki. Trzeba poczekać na materiał od DF.
Opublikowano 3 października 20241 r Chyba większość wydawców tak robi, że jak wlatuje jakiś remaster albo nowe wydanie gierki to stare usuwają ze sklepików.
Opublikowano 3 października 20241 r No tak ale to jest kiepska strategia bo jeśli mnie zadowalał produkt, który był w abonamencie to chciałbym mieć do niego dostęp. Teraz jestem zmuszony kupić droższą wersję jak będę chciał ograć, ale tego trendu się nie da chyba cofnąć.
Opublikowano 3 października 20241 r Niestety. I tak nie mamy w tej sprawie nic do powiedzenia, jak wydawca sobie zażyczy to wywali starszą edycję i można sobie co najwyżej popłakać na forum czy socialach.
Opublikowano 3 października 20241 r 12 minut temu, mario10 napisał(a): No tak ale to jest kiepska strategia bo jeśli mnie zadowalał produkt, który był w abonamencie to chciałbym mieć do niego dostęp. Teraz jestem zmuszony kupić droższą wersję jak będę chciał ograć, ale tego trendu się nie da chyba cofnąć. Kup pudełko póki są w normalnych cenach a będziesz chciał to sobie zrobisz upgrade za 10$.
Opublikowano 3 października 20241 r 16 minut temu, mario10 napisał(a): No tak ale to jest kiepska strategia bo jeśli mnie zadowalał produkt, który był w abonamencie to chciałbym mieć do niego dostęp. No jest to słabe, ale na PSN dalej jest dostępne, a jak kupisz Remaster to dostajesz obie wersje.
Opublikowano 4 października 20241 r Coś na pewno pokombinuję bo będę chciał przysiąść ponownie do Aloyki
Opublikowano 5 października 20241 r Oczywiście zamówione, grę przeszedłem wielokrotnie (w przeciwieństwie do drugiej części) i to będzie fajna okazja, żeby wrócić do tego świata ponownie. Poczekam tylko na jakieś video/recenzję porównującą jak to wygląda na zwykłym PS5 vs PS5 Pro. Jeśli będzie to mocno zauważalne to prosiak będzie musiał wjechać już w tym roku.
Opublikowano 6 października 20241 r https://lowcygier.pl/aktualnosci/sony-podnioslo-cene-upgradeu-horizon-zero-dawn-do-wersji-remastered-na-steam/ Z 45 na 50 zł
Opublikowano 6 października 20241 r To co to jest. Dupy klientów sony są tak rozepchane że nawet by nie zauważyli
Opublikowano 17 października 20241 r https://blog.playstation.com/2024/10/17/horizon-zero-dawn-remastered-a-deep-dive-into-its-enhancements/