Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Kiedys Sony rozdawalo zupelnie za darmo ten tytul i to w edycji kompletnej, z trzy dni temu udalo mi sie odszukac to w bibliotece PS4 i gram se, pierwszy raz, tylko raz moge w to zagrac pierwszy razCzego nie gadaliscie, ze ta gierka taka zajebista? Troche jestem zagubiony na poczatku (duzo tego wszystkiego tu…) ale biegam sobie powoli po mapce, robie jakies glupoty, jest spoko, mam luk i strzelam nim elektrycznym dinozaurom w oczy, chyba, ze tym plochliwym to nie bo po co zabijac, no chyba ze atakuja sameBardzo podoba mi sie „lesna” paleta barw srodowiska tej gierki, kojaca, mila dla wzroku, nie wiem skad ale przypomina mi sie komiks w krainie borostworow od J. Christa. Zimowa czesc swiata tez bdb.Dobra wlaczam, cos tam pogram
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Sam zgarnąłem ówcześnie tę gierkę w okresie rozdawnictwa. I bardzo dobrze ją wspominam. Ten świat i walki z mechanicznymi stworzeniami robią robotę
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Kupowałem kolekcjonerkę, gra tamtego roku jak dla mnie. Ale dwójeczka lepsza.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 25 minutes ago, Paolo1986 said:Sam zgarnąłem ówcześnie tę gierkę w okresie rozdawnictwa. I bardzo dobrze ją wspominam. Ten świat i walki z mechanicznymi stworzeniami robią robotęTeż się wtedy załapałem. Może kiedyś do niej wrócę bo w okolicach premiery skończyłem podstawkę pożyczoną od kumpla, a dodatku jeszcze nie grałem - podobno jest spoko, więc skorzystam z tej darmowej edycji kompletnej. Będę musiał jednak grać od nowa całość bo żona nadpisała save.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Oryginał zgarnięty za free odpuściłem po paru godzinach ale wersję na PS5 ukończyłem z bananem na twarzy. W moim przypadku ważne było granie od razu na hardzie bo trzeba więcej kombinować, no i 60 FPSów też bardzo pozytywnie wpływa na rozgrywkę.
Opublikowano 46 minut temu46 min Spontanicznie wlaczylem gierke przed wschodem slonca, celem zwiedzania, mysle pojde tam, bedzie fajnie bank jest toW morde, tak przerazajacego klimatu sci-fi jaki panuje w kotle, to sie nie spodziewalem, przygniotlo mnie lekko, nie powiem ze nie,Kto ten HZD produkowal, Ridley Scott?Sliczna jest ta gierka normalnie blysk!