Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Horizon: Zero Dawn

Featured Replies

Opublikowano

Kiedys Sony rozdawalo zupelnie za darmo ten tytul i to w edycji kompletnej, z trzy dni temu udalo mi sie odszukac to w bibliotece PS4 i gram se, pierwszy raz, tylko raz moge w to zagrac pierwszy raz

Czego nie gadaliscie, ze ta gierka taka zajebista? Troche jestem zagubiony na poczatku (duzo tego wszystkiego tu…) ale biegam sobie powoli po mapce, robie jakies glupoty, jest spoko, mam luk i strzelam nim elektrycznym dinozaurom w oczy, chyba, ze tym plochliwym to nie bo po co zabijac, no chyba ze atakuja same

Bardzo podoba mi sie „lesna” paleta barw srodowiska tej gierki, kojaca, mila dla wzroku, nie wiem skad ale przypomina mi sie komiks w krainie borostworow od J. Christa. Zimowa czesc swiata tez bdb.

Dobra wlaczam, cos tam pogram

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 587,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ech, unikam pisania o tym tytule tutaj, bo nie można normalnie o nim rozmawiać (co jest absurdalne do kwadratu). Niestety tak jest od samej zapowiedzi, jak nie "obrona Częstochowy", to trolling, jak n

• MaiorZero
    MaiorZero

CDP Red klasa  

• Pierwszy ex w tym roku, ktorego chyba nawet nie dam rady skonczyc i nie chodzi tu wcale o slaby poczatek gry, kiepskie dialogi, polski dubbing (z angielskim wcale nie jest lepiej - choc roznica dzwiek

Opublikowano

Sam zgarnąłem ówcześnie tę gierkę w okresie rozdawnictwa. I bardzo dobrze ją wspominam. Ten świat i walki z mechanicznymi stworzeniami robią robotę)

Opublikowano
25 minutes ago, Paolo1986 said:

Sam zgarnąłem ówcześnie tę gierkę w okresie rozdawnictwa. I bardzo dobrze ją wspominam. Ten świat i walki z mechanicznymi stworzeniami robią robotę)

Też się wtedy załapałem. Może kiedyś do niej wrócę bo w okolicach premiery skończyłem podstawkę pożyczoną od kumpla, a dodatku jeszcze nie grałem - podobno jest spoko, więc skorzystam z tej darmowej edycji kompletnej. Będę musiał jednak grać od nowa całość bo żona nadpisała save.

Opublikowano

Oryginał zgarnięty za free odpuściłem po paru godzinach ale wersję na PS5 ukończyłem z bananem na twarzy. W moim przypadku ważne było granie od razu na hardzie bo trzeba więcej kombinować, no i 60 FPSów też bardzo pozytywnie wpływa na rozgrywkę.

Opublikowano

Spontanicznie wlaczylem gierke przed wschodem slonca, celem zwiedzania, mysle pojde tam, bedzie fajnie bank jest to

W morde, tak przerazajacego klimatu sci-fi jaki panuje w kotle, to sie nie spodziewalem, przygniotlo mnie lekko, nie powiem ze nie,

Kto ten HZD produkowal, Ridley Scott?

Sliczna jest ta gierka normalnie blysk!

Opublikowano

Na premierę to faktycznie robiło wow jak to wyglądało. Jedna z ładniejszych gier, a detale zwierzobotów- banderas Pewnie nadal się broni, ale po dwójce już nigdy tego nie odpalałem.