Opublikowano 26 września 202426 wrz A to nie masz żadnej wersji kupionej? Tego darmowego nie dodawałeś do konta? Z biznesowego punktu widzenia ich rozumiem, bo teraz zwykła plus ulepszenie wychodzi na to samo. Płytki dalej tanio będą do wyrwania chyba.
Opublikowano 26 września 202426 wrz No właśnie ciekawe czy tę darmową też będzie się dało "podrasować" za te $10.
Opublikowano 26 września 202426 wrz 11 minut temu, Square napisał(a): A to nie masz żadnej wersji kupionej? Tego darmowego nie dodawałeś do konta? Z biznesowego punktu widzenia ich rozumiem, bo teraz zwykła plus ulepszenie wychodzi na to samo. Płytki dalej tanio będą do wyrwania chyba. Miałem kiedyś kupioną z dodatkiem ale sprzedałem kumplowi za parę złotych bo miałem w extra, a jak to się skończyło to wiadomo Prędzej czy później na pewno wrócę do odświeżonej wersji.
Opublikowano 26 września 202426 wrz 13 minut temu, Emet napisał(a): No właśnie ciekawe czy tę darmową też będzie się dało "podrasować" za te $10. Tak.
Opublikowano 26 września 202426 wrz 58 minutes ago, mario10 said: No cóż w takim razie się wróci do Aloyki za 3 lata jak będzie w jakiejś promce. Dziękuję sony Jesteś pewny że wtedy dasz 339zl za remaster na PS6?
Opublikowano 27 września 202427 wrz Czy jest już wiadomo jaka będzie różnica w tym remasterze między PS5, a PS5 pro ?
Opublikowano 27 września 202427 wrz Zapewne wyższa rozdziałka/klatki. Trzeba poczekać na materiał od DF.
Opublikowano 3 października 20243 paź Chyba większość wydawców tak robi, że jak wlatuje jakiś remaster albo nowe wydanie gierki to stare usuwają ze sklepików.
Opublikowano 3 października 20243 paź No tak ale to jest kiepska strategia bo jeśli mnie zadowalał produkt, który był w abonamencie to chciałbym mieć do niego dostęp. Teraz jestem zmuszony kupić droższą wersję jak będę chciał ograć, ale tego trendu się nie da chyba cofnąć.
Opublikowano 3 października 20243 paź Niestety. I tak nie mamy w tej sprawie nic do powiedzenia, jak wydawca sobie zażyczy to wywali starszą edycję i można sobie co najwyżej popłakać na forum czy socialach.
Opublikowano 3 października 20243 paź 12 minut temu, mario10 napisał(a): No tak ale to jest kiepska strategia bo jeśli mnie zadowalał produkt, który był w abonamencie to chciałbym mieć do niego dostęp. Teraz jestem zmuszony kupić droższą wersję jak będę chciał ograć, ale tego trendu się nie da chyba cofnąć. Kup pudełko póki są w normalnych cenach a będziesz chciał to sobie zrobisz upgrade za 10$.
Opublikowano 3 października 20243 paź 16 minut temu, mario10 napisał(a): No tak ale to jest kiepska strategia bo jeśli mnie zadowalał produkt, który był w abonamencie to chciałbym mieć do niego dostęp. No jest to słabe, ale na PSN dalej jest dostępne, a jak kupisz Remaster to dostajesz obie wersje.
Opublikowano 4 października 20244 paź Coś na pewno pokombinuję bo będę chciał przysiąść ponownie do Aloyki
Opublikowano 5 października 20245 paź Oczywiście zamówione, grę przeszedłem wielokrotnie (w przeciwieństwie do drugiej części) i to będzie fajna okazja, żeby wrócić do tego świata ponownie. Poczekam tylko na jakieś video/recenzję porównującą jak to wygląda na zwykłym PS5 vs PS5 Pro. Jeśli będzie to mocno zauważalne to prosiak będzie musiał wjechać już w tym roku.
Opublikowano 6 października 20246 paź https://lowcygier.pl/aktualnosci/sony-podnioslo-cene-upgradeu-horizon-zero-dawn-do-wersji-remastered-na-steam/ Z 45 na 50 zł
Opublikowano 6 października 20246 paź To co to jest. Dupy klientów sony są tak rozepchane że nawet by nie zauważyli
Opublikowano 17 października 202417 paź https://blog.playstation.com/2024/10/17/horizon-zero-dawn-remastered-a-deep-dive-into-its-enhancements/