Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Final Fantasy VII Remake

Featured Replies

Opublikowano

Właśnie dla mnie też jest chaotycznie trochę i jak jest jakaś walka z bossem tak jak na końcu 5 rozdziału z robotem to zaczynam się kręcić. Turowy system z oryginału był dużo lepszy bo mogłem na bieżąco oceniać kondycję każdego z graczy i planować ataki choć jest ta aktywna pauza, która pomaga

@agst

Co do przełączania się między postaciami to robiłem to na zasadzie L2/R2 gdzie mogę wydawać komendy czy ma atakować, czarować czy korzystać z umiejętności, ale mówisz, że lepiej się na nie przełączać krzyżakiem i przez chwilę nimi sterować?

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 415 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moderacja jak szybko działa, z najbardziej znaną sceną historii gejmingu sprzed 25 lat mdr. Wrażliwość mężczyzn na tym forumingu jest niesamowita. RIP chłopaki.   Oczywiście nikt nie mówi ni

• I tutaj na pomoc przychodzi rozwój technologii - ja absolutnie spodziewam się otwartego świata w przyszłych odsłonach. Ludzie nadal sobie nie zdają sprawy jakie zmiany przyniesie nowa generacja, szcze

• I wersja z angielskim dubem       Ja pierdyle, ale bedzie grane. Po prostu kosmos.

Opublikowano

U mnie się sprawdzalo przelączanie i granie nimi, zwłaszcza że Cloud wcale nie jest najlepszy. Aerith i Tifa to są takie rakiety, że jak je przygotujesz to zniszczą wszystko. Za to Barrett potrafi być niezniszczalny, każda postać ma swoje plusy, ja ten system walki uwielbiam.

Plus jak przelaczysz to szybciej lądują ATB, w ogóle przed atakiem wroga jak będziesz przełączał to AI całkiem nieźle ogarnia obronę. Warto to robić.

Edytowane przez agst

Opublikowano

Dzięki popróbuję, plusika już dzisiaj dać nie mogę.

Choć przyznam, że właśnie to przeskakiwanie wprowadza u mnie chaos w walce ale na pewno popróbuję.

Edytowane przez mario10