Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NieR: Automata

Featured Replies

Opublikowano

ale fajnie mi sie w demko gralo, niespodziewalem sie, fajny system, zgrabna oprawa i plynnosc, super momenty kiedy kamera ustawia sie z gory lub boku i mamy namiastke pozycji housemarque czy nawalanek 2d, i to wszystko ma byc w fullu polane sosem rpg

jak w jedynke nie gralem i do dwojki podchodzilem bez emocji tak po demku jestem bardzo zainteresowany

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 271,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No ograne, co mogę powiedzieć po 30h, potężne 6+/10.   Może te gra jest dobra ale ja już nie trawię japońszczyzn?   - Cały ten zamysł z route A B C jest o kant ch/uja rozbić, nie w

• Skończyłem skurczybyka i jeśli mam być zupełnie szczery, to gra nie zrobiła na mnie aż takiego wrażenia, jak na niektórych w tym temacie. Ale powiem też, że nie zrobiła na mnie takiego wrażenia, jak

• Ależ można shoty strzelać, idealny tytuł dla zwyroli.    

Opublikowano
ale fajnie mi sie w demko gralo, niespodziewalem sie

nie grałeś w metal gear rising lub bayonettę? ten aspekt był akurat do przewidzenia

Opublikowano

gralem w to i w to :) po prostu nie spodziewalem sie, ze az tak bardzo uderza w ich strone, bardziej spodziewalem sie mimo wszystko prostackiego i splyconego systemu walki 

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Nie wiem skąd ten hype train na tą gierke. Po ograniu demka poziom bardziej MGR i Transformersów niż Bayonetty. Ot zwykłe 7/10 do ogrania jak dadzą w plusie. Jak ktoś ograł wcześniejsze gierki platynowych to można się zaziewać, no chyba że komuś robią elementy z widokiem z boku albo góry to nie wnikam.

Opublikowano

@ficek

można chyba powiedzieć że soulsy i bb otworzyły grom action rpg drogę do coraz bardziej rozwijanych systemów walki. 

Po ograniu demka poziom bardziej MGR i Transformersów niż Bayonetty. Ot zwykłe 7/10 do ogrania jak dadzą w plusie.

mgr zestawiony z transformersami xdddd prowo czy to drugie?

Opublikowano

ja kiedyś narzekałem że za krótki. może jego lał już mg ray?

Opublikowano

A co jest złego w zestawieniu mgr i transformersów? Ten sam typ gry, ten sam developer i ten sam poziom (7/10).

Opublikowano

to że (pipi)sz głupoty, bo gameplay, boss fighty i pacing mgr są po prostu sztywniutkie. a transformerów nie. case closed

<gif z Bryanem Cranstonem upuszczającym mikrofon>

Opublikowano

Games - Demos I pierwsze jest Nier.

No koorwa, tak trudno? Xd

Sorry, chrześniak sprawdzał po wyszukiwarce gier zamiast wejść do sekcji Demos :teehee: Już się zasysa, zaraz BEDE GRAŁ W GRE :thumbsup:

Opublikowano

jezusie, i doszło do tego, ze jakieś demko jest lepsze niz reszta zainstalowanych pełniaków na konsoli <3

jakie to jest dobre.  

Opublikowano

kurde ale fajny gameplay, ciekawe czy fabula tez bedzie zacna

Opublikowano

Ale dobra giera :obama: Czemu jeszcze tego nie ma w sklepach? :whyyy: Klimat, MUZYKA, gameplay - wszystko naprawdę S Z T Y W N I U T K I E. Zrobiłem sobie tylko większego smaka tym demkiem. Będzie u mnie day1.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

A co jest złego w zestawieniu mgr i transformersów? Ten sam typ gry, ten sam developer i ten sam poziom (7/10).

Za dużo forum na dziś a przeczytałem dopiero tylko ten temat.

Opublikowano

Jakie to jest dobre. To będzie sztosik jakich mało. Gameplay i klimat świetny, fabuła zapowiada się ciekawie. Oj w marcu będzie grane :D

Platinium wróciło na właściwe tory. Ciekawe czy też dobrze im wyjdzie scalebound.

Opublikowano

U mnie day one! Jezu ile Sony w przyszlym roku sztosow wypuszcza!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Sztywniutkie sztosicho, jaram się okrutnie. Będzie grane DAY ONE. Kto jest ze mną łapka w górę !

Opublikowano

W końcu jakiś porządny slasher na miare Risinga :banderas:

Szkoda, że Cumcom zaorał swojego DMC  :frog:

Opublikowano

Ou, jak mi brakowało takiej gierki  :banderas:

Jak bym miał ją określić jednym słowem, byłoby to zgrabna. Dawno nie grałem w slashera(wiem, że to action rpg) i poziom Hard dał mi wycisk, na tyle, że nie dotrwałem do końca. Nie rzuciłem jednak rękawic, wolne w pracy, cały dzień dla mnie. A TO TYLKO DEMO  :obama: Może nie day_one, ale na pewno kupię szybciej niż 90% innych gier. 

Opublikowano

Dla takich gier kupiłem PS4 i dla takich gier jestem kosnolowcem. Piękna wariacja shmupa i slashera z elementami rpg demo spokojnie ma u mnie 8+/10

(i ten poziom trudności very hard :obama: ).

Jedyne co mnie się nie podoba, to ta minimalistyka otoczenia ale Nier z PS3 chyba też miał taką więc to tak ma być. Nier Autoszmata prawdopodobnie będzie day one na ręcznym jak nic.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ależ można shoty strzelać, idealny tytuł dla zwyroli.   :mog:

1482492032077.jpg

Opublikowano

Fajna ta 2B.

Edytowane przez hav7n