Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NieR: Automata

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 272,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No ograne, co mogę powiedzieć po 30h, potężne 6+/10.   Może te gra jest dobra ale ja już nie trawię japońszczyzn?   - Cały ten zamysł z route A B C jest o kant ch/uja rozbić, nie w

• Skończyłem skurczybyka i jeśli mam być zupełnie szczery, to gra nie zrobiła na mnie aż takiego wrażenia, jak na niektórych w tym temacie. Ale powiem też, że nie zrobiła na mnie takiego wrażenia, jak

• Ależ można shoty strzelać, idealny tytuł dla zwyroli.    

Opublikowano

W ogóle nie graj w grę, bo sobie ją zaspoilerujesz  :ogor:

Opublikowano

Niektóre zadania poboczne są świetne. Polecam wykonać "Emil's Memories". Interesująca, momentami zabawna sprawa. Poznamy ciekawą historię, zwiedzimy piękna miejscówkę. Otrzymamy również dzban :trophy_bronze:.

Będąc przy tej postaci:

XXoguTf.jpg

Nie była to ciężka walka. :whoops:

Opublikowano

W trakcie trzeciego przejscia, 92% questow wykonanych (juz blisko), ale tu sie dzieje rzeczy :obama:

Opublikowano

18h pod rzad przegrane jeszcze pocisne z 5 godzin i (pipi)e ide spac.

Ale gierka gameplay, fabula, muza :banderas:

To uczucie kiedy jeszcze nie skonczyles, a juz czujesz ze to goty.

Edit

21h nabite w gierce bez snu ide spac :lapka:

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Ciagle jestem na trzecim przejsciu, mam juz prawie wszystkie bronie, prawie wszystkie pody ulepszone no i ruszylem o północy na chwilke fabułe. 2 godzina, musze isc spac a nie chce...

CO TU SIE ODJANIEPAWLA :obama: :obama: :obama:

Moje GOTY, czuje sie prawie jak szczyl, który za czasów PSX odpalil Xenogears, Suikodena czy inne sztosa i siedzial do 5 rano, bo o 8 religia to mozna pospać :banderas:

Opublikowano

GG podało, że oficjalnie sprzedało się 2,6 mln w 2tyg. i stała się najszybciej sprzedającym się nowym ip Sony.

Opublikowano

Też jestem ciekaw wyników sprzedaży, bo chętnie bym coś takiego ujrzał w niedalekiej przyszłości:

drakengard_and_nier_replicant__gestalt_f

:banderas:

Opublikowano

50 godzin i skonczone, endingi A,B,C,D,E i kilka innych :banderas:

Piekna ku.rwa sprawa :banderas::obama:

No i piekny cytat na zakonczenie:

"I'm coming for all your heads. Fuck You. - Jackass

Ogólnie spodziewalem sie czegos takiego i mind fucka, zwlaszcza po ograniu Nier'a jedynki i tekstów tutaj ze twisty. W ogole mialem swoje zalozenia i dedukcje ale i tak sie zaskoczylem na koniec, swietnie zrobione. Nie wszystko jescze dla mnie do konca jasne (np dlaczego A2 zabila tego dzieciaka w lesia i co tam robila?) ale to sie zaraz poszuka w grze jeszcze dokumnetów i poczyta to co bylo dolaczone do japonskiej wersji i bedzie wszystko jasne

Teraz wyjazd na weekend a po powrocie platynke trzeba dobić bo banalna jest, nawet bez kupowania trofeów na 3 przejsciu prawie wszystkie bronie mam wbite na max, brakuje mi 2-3 bo nie otworzylem kilku skrzynek.

Opublikowano

Koniec...74h na liczniku, platyna wbita, ale brakuje mi jeszcze 47% rybek i 2% tutorial ( nie wiem jak zrobic 100% tutorial moze ktos ma jakis pomysl), zeby miec wszystko 100%. Dla mnie jedna z najlepszych gier w jakie kiedykolwiek gralem.

Edytowane przez Madrial

Opublikowano

Ciekawostka.

Keiichi Okabe, który stworzył OST do pierwszego NieRa i Automaty odpowiada również za jeden z najlepszych kawałków w Tekkenie (IMO oczywiście):

Ogólnie ma trochę kawałków prawie z każdej części Teczkena od części trzeciej wzwyż.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

U mnie 80h i dopiero koniec, ale szykuje się drugie przejście bo nie mam jeszcze tej gry dość, no i jak wynika ze statystyk, nie wszędzie jeszcze byłem, nie wszystko zbiłem i zebrałem.

Dopiero po zakończeniu zorientowałem się, że 9s jednak ma odpowiednik heavy attack. Wystarczy po pierwszym ciosie zrobić krótką pauzę i atakować dalej. Wychodzi wtedy inne combo.

Opublikowano

Ja się po jakichś 40 godzinach skapnąłem, że podczas latania 'stateczkiem' można też używać broni białej na kwadracie :pawel:

Opublikowano

Na trojkacie tez.

Jako postac - jak przytrzymasz L1 to chargujesz pod program zeby zadal wiecdj dmg, max do 3 (wtedy wszystkie pody dziela cooldown). Jest tez naturalnie R1 + X.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Ktos tu sie jarał walka z bossem w parku przy drugim przejsciu, chyba w jedynke nie grał :/

Opublikowano

Nie potrafie wygrac drugiego wyscigu, (pipi)e tego questa, mam nadzieje ze nie jest z nim zwiazana jakas łapiąca za serce historia.

Opublikowano

Jestem w

copied city, zaczęło sie coś dziać w końcu   :banderas:

Edytowane przez mersi