Opublikowano 22 marca 20178 l I nie patrz na standardowa okladke bo sa spoilery. U mnie okladka juz odwrocona. Dzięki :D
Opublikowano 22 marca 20178 l Niektóre zadania poboczne są świetne. Polecam wykonać "Emil's Memories". Interesująca, momentami zabawna sprawa. Poznamy ciekawą historię, zwiedzimy piękna miejscówkę. Otrzymamy również dzban .Będąc przy tej postaci: Nie była to ciężka walka.
Opublikowano 23 marca 20178 l W trakcie trzeciego przejscia, 92% questow wykonanych (juz blisko), ale tu sie dzieje rzeczy
Opublikowano 23 marca 20178 l http://m.9gag.com/gag/axV107M/2b-nier-automata-cosplay-by-misa-chiang Kozak cosplay 2b. Ale by rukał taką Panią android :D
Opublikowano 23 marca 20178 l http://m.9gag.com/gag/axV107M/2b-nier-automata-cosplay-by-misa-chiang Kozak cosplay 2b. Ale by rukał taką Panią android :D Jestem pod wrażeniem
Opublikowano 23 marca 20178 l 18h pod rzad przegrane jeszcze pocisne z 5 godzin i (pipi)e ide spac. Ale gierka gameplay, fabula, muza To uczucie kiedy jeszcze nie skonczyles, a juz czujesz ze to goty. Edit 21h nabite w gierce bez snu ide spac Edytowane 24 marca 20178 l przez Zetta
Opublikowano 24 marca 20178 l Ciagle jestem na trzecim przejsciu, mam juz prawie wszystkie bronie, prawie wszystkie pody ulepszone no i ruszylem o północy na chwilke fabułe. 2 godzina, musze isc spac a nie chce... CO TU SIE ODJANIEPAWLA :obama: Moje GOTY, czuje sie prawie jak szczyl, który za czasów PSX odpalil Xenogears, Suikodena czy inne sztosa i siedzial do 5 rano, bo o 8 religia to mozna pospać
Opublikowano 24 marca 20178 l Są jakieś wiarygodne wyniki sprzedaży? Znalazłem coś o 250 tyś w Japonii i 190 niewiadomogdzie.
Opublikowano 24 marca 20178 l GG podało, że oficjalnie sprzedało się 2,6 mln w 2tyg. i stała się najszybciej sprzedającym się nowym ip Sony.
Opublikowano 24 marca 20178 l Też jestem ciekaw wyników sprzedaży, bo chętnie bym coś takiego ujrzał w niedalekiej przyszłości:
Opublikowano 24 marca 20178 l 50 godzin i skonczone, endingi A,B,C,D,E i kilka innych Piekna ku.rwa sprawa No i piekny cytat na zakonczenie: "I'm coming for all your heads. Fuck You. - Jackass Ogólnie spodziewalem sie czegos takiego i mind fucka, zwlaszcza po ograniu Nier'a jedynki i tekstów tutaj ze twisty. W ogole mialem swoje zalozenia i dedukcje ale i tak sie zaskoczylem na koniec, swietnie zrobione. Nie wszystko jescze dla mnie do konca jasne (np dlaczego A2 zabila tego dzieciaka w lesia i co tam robila?) ale to sie zaraz poszuka w grze jeszcze dokumnetów i poczyta to co bylo dolaczone do japonskiej wersji i bedzie wszystko jasne Teraz wyjazd na weekend a po powrocie platynke trzeba dobić bo banalna jest, nawet bez kupowania trofeów na 3 przejsciu prawie wszystkie bronie mam wbite na max, brakuje mi 2-3 bo nie otworzylem kilku skrzynek.
Opublikowano 24 marca 20178 l Koniec...74h na liczniku, platyna wbita, ale brakuje mi jeszcze 47% rybek i 2% tutorial ( nie wiem jak zrobic 100% tutorial moze ktos ma jakis pomysl), zeby miec wszystko 100%. Dla mnie jedna z najlepszych gier w jakie kiedykolwiek gralem. Edytowane 24 marca 20178 l przez Madrial
Opublikowano 25 marca 20178 l Ciekawostka. Keiichi Okabe, który stworzył OST do pierwszego NieRa i Automaty odpowiada również za jeden z najlepszych kawałków w Tekkenie (IMO oczywiście): Ogólnie ma trochę kawałków prawie z każdej części Teczkena od części trzeciej wzwyż. Edytowane 25 marca 20178 l przez Ins
Opublikowano 25 marca 20178 l U mnie 80h i dopiero koniec, ale szykuje się drugie przejście bo nie mam jeszcze tej gry dość, no i jak wynika ze statystyk, nie wszędzie jeszcze byłem, nie wszystko zbiłem i zebrałem. Dopiero po zakończeniu zorientowałem się, że 9s jednak ma odpowiednik heavy attack. Wystarczy po pierwszym ciosie zrobić krótką pauzę i atakować dalej. Wychodzi wtedy inne combo.
Opublikowano 25 marca 20178 l Ja się po jakichś 40 godzinach skapnąłem, że podczas latania 'stateczkiem' można też używać broni białej na kwadracie
Opublikowano 25 marca 20178 l Na trojkacie tez. Jako postac - jak przytrzymasz L1 to chargujesz pod program zeby zadal wiecdj dmg, max do 3 (wtedy wszystkie pody dziela cooldown). Jest tez naturalnie R1 + X. Edytowane 25 marca 20178 l przez Velius
Opublikowano 25 marca 20178 l Na trojkacie tez. To było pod koniec grania guwniakiem, więc nie działał.
Opublikowano 25 marca 20178 l Ktos tu sie jarał walka z bossem w parku przy drugim przejsciu, chyba w jedynke nie grał :/
Opublikowano 25 marca 20178 l Nie potrafie wygrac drugiego wyscigu, (pipi)e tego questa, mam nadzieje ze nie jest z nim zwiazana jakas łapiąca za serce historia.
Opublikowano 25 marca 20178 l Jestem w copied city, zaczęło sie coś dziać w końcu Edytowane 25 marca 20178 l przez mersi